Kalori sayarak zayıflıyoruz

Olsun cnm düzenini kıurmuşsun sen de söylüyosun zaten korumadasın şekerim darısı bize

Günaydın canım . Sakın bırakma bizimle olmayı. Ben daha önce üç kez diyetisyene gittim, defalarca kendim diyete başladım ama en fazla iki hafta sürdürebildim. Sonra motivasyonum kırıldı ve devam edemedim. İlk kez burada bir ayı tamamlayabildim. Verdiğim kilo az da olsa devam ediyor olmam beni mutlu ediyor. İki üç günde geçen haftayı telafi edersin hemen.

İnşallah cnm ben de hem internetten diyetisyenin grubuna katıldım hem de defalarca gitim hem özel hem devlet ama hepsi aynıydı belli ve aynı menüyü verip robot gibi uymanı bekliyorlar en ufak şeyde kızıyolardı filan kabus gibi.En güzeli insanın kendine göre oluşturduğu liste sanırım

Kesinlikle katılıyorum. Mesela ben geçen hafta aldığım kalorilere göz attım. Üç gün 3200 kalori civarında almışım ( bu günlerde utandığım için bildirim yapmamışım ) ama diğer günler 1600-1700 kalorilerde tutarak kilo almadığım gibi 100 gramda vermişim bu hafta. O günkü psikolojime göre değişiyor aldığım kalori.

Hangi program kullanıyosun cnm kalori için

Herkese selam.Cok şükür bugün evime döndüm kızlar oğlum ile beraber.Esim yurtdışı yolcusu . Artık hayırlısı ile gidip gelmesini nasip etsin Allah.Ben gündüz geldiğimde yol yorgunu duş aldıktan sonra tok karnina tartıldım.65.60 çıktım.Ama en doğru tartıyı size yarın sabah veririm inşallah.Yani artık buralardayım .

hoşgeldi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…