- 31 Temmuz 2020
- 20.452
- 60.398
- 598
Ya kızlar cumaya kadar o kadar iyi gidiyordum ki 200 g bile vermiştim.Cuma günü birden sapıttım gelsin aşureler gitsin haftasonu kahvaltılarıAdetim de kapıda amaaaaan napıyım yaa valla ben hep böyleyim kendimi biliyorum haftaya çeki düzen verir sonra salarım son 8 yılım böyle geçti kilomu ve bedenimi koruyor muyum evet.Benim düzenim böyle oturmuş Böyle gelmiiiş böyle giderimm
Tebrikler canım fazlasıyla hakettinGünaydın canlar400 gr vermişim.Haaalaa 56 ları göremedim ama mutluyum.Bu sabahki kilom57.1
Günaydın canım . Sakın bırakma bizimle olmayı. Ben daha önce üç kez diyetisyene gittim, defalarca kendim diyete başladım ama en fazla iki hafta sürdürebildim. Sonra motivasyonum kırıldı ve devam edemedim. İlk kez burada bir ayı tamamlayabildim. Verdiğim kilo az da olsa devam ediyor olmam beni mutlu ediyor. İki üç günde geçen haftayı telafi edersin hemen.Günaydın kızlar tahmin ettiğim gibi 76.1 kg geldim bugünama kk bıraksam daha da alırım o yüzden yola devam :) bugün kalori aşsam da sağlıklı gıdalar almayı planlıyorum geçiş gibi düşündüm :))
Günaydın canım . Sakın bırakma bizimle olmayı. Ben daha önce üç kez diyetisyene gittim, defalarca kendim diyete başladım ama en fazla iki hafta sürdürebildim. Sonra motivasyonum kırıldı ve devam edemedim. İlk kez burada bir ayı tamamlayabildim. Verdiğim kilo az da olsa devam ediyor olmam beni mutlu ediyor. İki üç günde geçen haftayı telafi edersin hemen.
Pelin denemişti sanki. Onda olumlu etki göstermişti canım. Şayet yanlış hatırlamıyorsam.Cnm yeşil çsy demleyip maden suyu ve limon suyu karıştırıyosun
tesekkur ederim tatlım.Tebrikler canım fazlasıyla hakettin
tebrikler canımin içiBen sadece 100 gram vermişim. Bugünkü kilom 83.6 . Yine de çok mutluyum. Durmak yok yola devam
Hangi program kullanıyosun cnm kalori içinKesinlikle katılıyorum. Mesela ben geçen hafta aldığım kalorilere göz attım. Üç gün 3200 kalori civarında almışım ( bu günlerde utandığım için bildirim yapmamışım) ama diğer günler 1600-1700 kalorilerde tutarak kilo almadığım gibi 100 gramda vermişim bu hafta. O günkü psikolojime göre değişiyor aldığım kalori.
Ben genelde diyetkolikten bakıyorum. Ama yemekte filan koyduğum malzemeleri tek tek ölçerek hesaplarım.Hangi program kullanıyosun cnm kalori için
Ben genelde diyetkolikten bakıyorum. Ama yemekte filan koyduğum malzemeleri tek tek ölçerek hesaplarım.
C Capanin Gururu Teyom bir gün şu bahçeden bi foto at lütfenBahçeden geldim. Annemin tartısında eksiydim kızlar.Ama yine de kendi tartımda tartılıp öyle bildirim yapayım akşam.
hoşgeldi tatlımHerkese selam.Cok şükür bugün evime döndüm kızlar oğlum ile beraber.Esim yurtdışı yolcusu . Artık hayırlısı ile gidip gelmesini nasip etsin Allah.Ben gündüz geldiğimde yol yorgunu duş aldıktan sonra tok karnina tartıldım.65.60 çıktım.Ama en doğru tartıyı size yarın sabah veririm inşallah.Yani artık buralardayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?