- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Ara ara duraklıyor...Benim de oyle oldu ya .Bayağıdır ayni kilolardaydıım.moralini bozma canım hem de en sağlıklı kilo kaybı olmuş.Tebrikleer70.3 geldim kızlar. - 500.daha çok gitmiş diye umuyordum. Biraz bozuldum ama yapacak birşey yok. Bayağı durakladı kilo kaybı.
Birkaç örnek canım. Çiçeklerimiz çok da yükleyemedim
İçimiz açıldı vallaBirkaç örnek canım. Çiçeklerimiz çok da yükleyemedim
Bana da çok iyi geliyor canımİçimiz açıldı valla
Teşekkür ederim hoşbulduk.Yarindan itibaren inşallah mutfak tartimi çıkarıp kalori saymaya devamhoşgeldi tatlım
Hoşgeldin cnmHerkese selam.Cok şükür bugün evime döndüm kızlar oğlum ile beraber.Esim yurtdışı yolcusu . Artık hayırlısı ile gidip gelmesini nasip etsin Allah.Ben gündüz geldiğimde yol yorgunu duş aldıktan sonra tok karnina tartıldım.65.60 çıktım.Ama en doğru tartıyı size yarın sabah veririm inşallah.Yani artık buralardayım .
70.3 geldim kızlar. - 500.daha çok gitmiş diye umuyordum. Biraz bozuldum ama yapacak birşey yok. Bayağı durakladı kilo kaybı.
Kas ağırlığın artıyor da olabilir tatlım. Çok fazla yürüyorsun çünkü.
Kas ağırlığın artıyor olabilir tatlım. Çok yürüyorsun çünkü. (Az önce yanlış yere yazmışım.)70.3 geldim kızlar. - 500.daha çok gitmiş diye umuyordum. Biraz bozuldum ama yapacak birşey yok. Bayağı durakladı kilo kaybı.
Bende bugün canımın istediklerini yedim. Yarın başlarız tekrar tatlım. Sen isteyince iyi başarıyorsun. Bu hafta bende çok dikkat etmeyi düşünüyorum. Hep beraber başarırız.Kızlar yaklaşık 2000 kalori oldu bugün.Çok yeme modundan tam çıkamadımama sağlıklı beslendim
Almazsın canım. Ben daha önce denemiştim bir kez, kilo almamıştım. İnşallah muradınıza erersiniz.Bu ay belki bebek için tedaviye başlarım, çok yürüyemem düşüncesiyle fazla yürümeye çalıştım. İnşallah ilaçlarla geri almam hemen. Çok emek verdim.
Oy tatlım ya ne güzel moral veriyosun senBende bugün canımın istediklerini yedim. Yarın başlarız tekrar tatlım. Sen isteyince iyi başarıyorsun. Bu hafta bende çok dikkat etmeyi düşünüyorum. Hep beraber başarırız.
Teşekkür ederim.Hos buldukHoşgeldin cnm
Canım ben sabah tartıldım kendi evimde dijital tartı ile 66 kilo geldim.Yanin1 kilo fazla donmusum.Buna da şükürkavun kokusu 4 haftadır bildirim yapmamışsın canım.Devam edecek misin bizimle
Bu haftaki tablomuz böyle hanımlar
Haftanın 1.si @teolog8579tebrikler canım
Eki Görüntüle 2683401
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?