Kalori sayarak zayıflıyoruz

70.3 geldim kızlar. - 500.daha çok gitmiş diye umuyordum. Biraz bozuldum ama yapacak birşey yok. Bayağı durakladı kilo kaybı.
Ara ara duraklıyor...Benim de oyle oldu ya .Bayağıdır ayni kilolardaydıım.moralini bozma canım hem de en sağlıklı kilo kaybı olmuş.Tebrikleer
.

Hoşgeldin cnm

Kızlar yaklaşık 2000 kalori oldu bugün.Çok yeme modundan tam çıkamadım ama sağlıklı beslendim
Bende bugün canımın istediklerini yedim. Yarın başlarız tekrar tatlım. Sen isteyince iyi başarıyorsun. Bu hafta bende çok dikkat etmeyi düşünüyorum. Hep beraber başarırız.

Bu ay belki bebek için tedaviye başlarım, çok yürüyemem düşüncesiyle fazla yürümeye çalıştım. İnşallah ilaçlarla geri almam hemen. Çok emek verdim.
Almazsın canım. Ben daha önce denemiştim bir kez, kilo almamıştım. İnşallah muradınıza erersiniz.

Bende bugün canımın istediklerini yedim. Yarın başlarız tekrar tatlım. Sen isteyince iyi başarıyorsun. Bu hafta bende çok dikkat etmeyi düşünüyorum. Hep beraber başarırız.
Oy tatlım ya ne güzel moral veriyosun sen aynen di mi ya yarın güzel bi şekilde diyete devam

kavun kokusu 4 haftadır bildirim yapmamışsın canım.Devam edecek misin bizimle
Bu haftaki tablomuz böyle hanımlar
Haftanın 1.si @teolog8579 tebrikler canım
Eki Görüntüle 2683401
Canım ben sabah tartıldım kendi evimde dijital tartı ile 66 kilo geldim.Yanin1 kilo fazla donmusum.Buna da şükür .Bugün kalori saymaya mutfak tartim ile başlıyorum.Bu hafta sanırım çabuk gider.Odem vs derken.İlk iki hafta kadar dinlenip sonra sporuna da başlarım.İnsallah bir türlü kısmet olmayan 5 li rakamları görmek kısmet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…