- 31 Temmuz 2020
- 20.452
- 60.397
- 598
Maşallah canımBugün de 800 kalori arkadaşlar iyi ve enerjik hissediyorum
sporum 15 dk leslie ve 5400 adım
Tebrikler cnm harikaGünaydın şekerlerrrrr. Bu sabah dayanamadım tartıldım. Çok yiyorum, kilo veremiyorum diye moralimi bozarken birde ne göreyimtam bir kilo daha gitmiş.Mutluluktan havalara uçtum Nihayet korona öncesi kiloma döndüm iyi ki varsınız kızlar hepinizi öpüyorum
Çok sağol cnm iştahım da azaldı bayağıMaşallah canım
Tuh ya ...hadi hayirlisi bunca emegin karsiligi olur insallahMaalesef canım. Gideceğim doktor korona oldu. Kendi şehrimde başka doktor da yok. Başka bir şehirde bu ayın sonuna randevu aldım. Aksilik olmazsa oraya gideceğim inşallah
Çok sağol canım. Senin de terfin hayırlı olsun canımTuh ya ...hadi hayirlisi bunca emegin karsiligi olur insallah
Her zamanki gibi formdasın yine tatlım. Kaçamakta yapmıyorsun sanırım hiç.Ben de 1300 kalori 14 bin adım kızlar
Bu aralar hiç kaçamak yapmıyorum canım. Ama tartıya yansıyan birşey yok. Regl sonrası hafta genelde duraklama haftam oluyor nedense.Her zamanki gibi formdasın yine tatlım. Kaçamakta yapmıyorsun sanırım hiç.
İlk başlarda da böylemiydin yani kaçamaksız yoksa zamanla bünyen mi alıştı böyle beslenmeyeBu aralar hiç kaçamak yapmıyorum canım. Ama tartıya yansıyan birşey yok. Regl sonrası hafta genelde duraklama haftam oluyor nedense.
canim geçen haftam biraz zor geçti..36 saat dersim var ve günde 8 saat derstte oluyorum hem de okulda akılli tahta karşısında...gözlerim kötüleşti doktora gittim.ışık hassasiyeti ilerlemiş.biraz ekrandan uzak durdum gelemedim aranıza..şimdi iyiyimRoka35 nasılsın canım. Olumsuz bir durum yoktur inşallah Bu ara pek saymıyorum kızlar. Ama kaçamak da yapmıyorum. Rutin düzenimde devam ediyorum.
iyiyim canım.Bu arada terfin hayirlı olsun ..Bir süre sonra herşey düzene girince alışırsın tatlımNasil oldun...
canım buradayım ve şükur iyiyim..fakat dediğin gibi başa sarmaya başladık.Bakalim neler olucakBugün kimseden çıt çıkmıyor. Tan35 i bende merak ettim.
İyi olmana sevindim tatlım. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz. Bu arada sen nerede ders anlatıyorsun kuzum merak ettim tüm okullar kapalı değilmicanım buradayım ve şükur iyiyim..fakat dediğin gibi başa sarmaya başladık.Bakalim neler olucakHepimizde motivasyon sıfir.
tatlım ben fen lisesindeyim.12.sınıflarin yüzyüze kursları açıldı.Yatılı öğrencilerimiz geldi.Matematik kurs saati fazla..sınıftaki akılli tahtalardan da diger gruplara uzaktan zoom la ders anlatıyoruz.Yani 12 ler yüzyuze kurs göruyorlar..coğu okul sanirim bu durumu bir kaç saatle gecistiriyor fakat biz tamamen okuldaki gibi çocuklara ders veriyoruz.İyi olmana sevindim tatlım. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz. Bu arada sen nerede ders anlatıyorsun kuzum merak ettim tüm okullar kapalı değilmi
Oktatlım ben fen lisesindeyim.12.sınıflarin yüzyüze kursları açıldı.Yatılı öğrencilerimiz geldi.Matematik kurs saati fazla..sınıftaki akılli tahtalardan da diger gruplara uzaktan zoom la ders anlatıyoruz.Yani 12 ler yüzyuze kurs göruyorlar..coğu okul sanirim bu durumu bir kaç saatle gecistiriyor fakat biz tamamen okuldaki gibi çocuklara ders veriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?