Kalori sayarak zayıflıyoruz

Tebrikler cnm harika

Roka35 nasılsın canım. Olumsuz bir durum yoktur inşallah Bu ara pek saymıyorum kızlar. Ama kaçamak da yapmıyorum. Rutin düzenimde devam ediyorum.
canim geçen haftam biraz zor geçti..36 saat dersim var ve günde 8 saat derstte oluyorum hem de okulda akılli tahta karşısında...gözlerim kötüleşti doktora gittim.ışık hassasiyeti ilerlemiş.biraz ekrandan uzak durdum gelemedim aranıza..şimdi iyiyim

canım buradayım ve şükur iyiyim..fakat dediğin gibi başa sarmaya başladık.Bakalim neler olucakHepimizde motivasyon sıfir.
İyi olmana sevindim tatlım. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz. Bu arada sen nerede ders anlatıyorsun kuzum merak ettim tüm okullar kapalı değilmi

İyi olmana sevindim tatlım. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz. Bu arada sen nerede ders anlatıyorsun kuzum merak ettim tüm okullar kapalı değilmi
tatlım ben fen lisesindeyim.12.sınıflarin yüzyüze kursları açıldı.Yatılı öğrencilerimiz geldi.Matematik kurs saati fazla..sınıftaki akılli tahtalardan da diger gruplara uzaktan zoom la ders anlatıyoruz.Yani 12 ler yüzyuze kurs göruyorlar..coğu okul sanirim bu durumu bir kaç saatle gecistiriyor fakat biz tamamen okuldaki gibi çocuklara ders veriyoruz.

Ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…