Kalori sayarak zayıflıyoruz

Aynı ben
A Asya-Hedef 65 kilo ve kavun kokusu siz bildirim yapınca kendim yapmış hissine kapılıyorum nedense
İyice gevşedim ben toparlıycam ama ne zaman ben de bilmiyorum
Ben 1600 de bırakabildiğim gün bırak üzülmeyi bayram ediyorum anacım. Bu hafta 2 binin altına hiç düşemedim o yüzden bildirim yapmadım hiç Bende toparlıycam inşallah. Bazen olmayınca olmuyor işte

Ben 1600 de bırakabildiğim gün bırak üzülmeyi bayram ediyorum anacım. Bu hafta 2 binin altına hiç düşemedim o yüzden bildirim yapmadım hiç Bende toparlıycam inşallah. Bazen olmayınca olmuyor işte
Ya valla ben de öyleyim artık tek tek saymıyorum ama az çok hesaplayabiliyorum aklımdan
1600 bile sevinilecek bir rakam neredeyse

Başlangıç kilom 69.0
Boy: 168cm
Dün ki menüm
Toplam
1143
kcal
Spor yok denebilir. Balık tutmaya gittim 2 saat balık tutmaya uğraştım ama sandalye de oturarak spordan sayılmaz sanırım

Merhaba hoşgeldin aramıza

Merhaba hoşgeldin aramıza
Teşekkür ederim canım
Bugünkü menüyü de paylaşayım da başka bişey yemeyeyim

Toplam
1311
kcal

Yarın asıl başlangıcım olacak. Haftasonu kalori saymaya hazırlık yapmış oldum. 2014 yılında kalori sayarak 79 dan 70 kiloya inmiştim. Geri de almadım verdiğim kiloları. O zaman günlük 800 kaloriye ayarlamıştım. 1100 kalori alıp spor yürüyüş vs ile 300 kalori yakıp 800 kalori ile günü tamamlıyordum. Yarından itibaren Yine aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum inşallah. Sizin verebileceğimiz taktikler var mı ?

Süpermiş canım. Senin enerjin bizim içinde yeni bir motivasyon olur birlikte veririz inşallah
İnşallah aynen
Günaydınlar hanımlaar kimse yazmıo diye bakmadım haftasonu yazmadım buraya ama 800 kalori idi 2 gün de
bugünkü kilom 72,5 kg
-2,1 kg :)
Tebrikler 1 hafta da mı verdin bu kiloyu? Seni görünce iyice gaza geldim ha

Benimde bugünkü kilom 82.6 arkadaşlar. Geçen haftadan 1 kilo eksik. Sabaha kadar bütün rüyalarımda tartıya çıkıyordum. Bu hafta ne kadar stres yapmışsam artık
tebrikler. Haftada 1 kilo ayda 4 kilo eder süper inşallah bende haftaya böyle güzel bildirimlerde bulunurum

Herkese günaydın kizlar.Bu sabah tartı 66.65 gösterdi Artık çok dikkat etmem gerekiyor.Tartiyi gün ışığına çıkarmalıyım Ekmek ve tatlıyı kaçırdım açıkçası .Neyse bugünden başlıyorum kalori saymaya .25 Eylül gibi misafirlerim gelicek en fazla 5 gün falan kalicaklar kesin bilmiyorum tabi.Ama ben o güne kadar iki kilo versem bile benim için çok iyi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…