- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Hepinizi tebrik ederim
Şeytan dürtmesin sonra gece gece izleme öyle şeylerBu arada bazlama tarifi çıktı onu izliyorum içinde bal kaymak hayal edip
Arada çılgınlık iyidir canımKızlar selaaaaam, ben bugün mutluluğu ve mutsuzluğu bir arada yaşadım.
Tartıldım bugün, son 2 haftadır haftada 1 verirken bugün bir baktım sadece yarım kilo gitmiş. Gıcık oldum tabii, o gıcıklıkla ne var ne yok yedim, kalorim 1700Hem söylendim hem yedim, derken bildirim geldi "yaklaşan adet tarihi, yarın" diye Yani büyük ihtimalle 1 kilo verdim yine ama ödem yüzünden belli olmuyor, boşuna sinirlenip yedim. Pişmanım.
Kısaca 74.5
Şeytan dürtmesin sonra gece gece izleme öyle şeyler
bravo kuzum böyle devamBugünü 1450 kalori ile tamamladım. 6 bin adımda tempolu yürüyüş yaptım
Bizimki arada çılgınlık değil de arada dikkat etmeye döndü yalnızArada çılgınlık iyidir canım
süper cnm yağ yerine kas geldi demek harikaBizimki arada çılgınlık değil de arada dikkat etmeye döndü yalnız
1300 kalori bugün ve 8000 adım
Tartıda düşüş görünmedi ama olmayan pantolonumu giydim
Ne yaptın şekerim bugünBugün yine 800 kalori.Spor 6760 adım yürüyüş
yarın kop kop kop
Koptum koptum saymadım ama 2500 kalori olmuşturNe yaptın şekerim bugünkoptun mu?
Afiyet olsun çok abartmamışsın bence ayarında olmuşKoptum koptum saymadım ama 2500 kalori olmuştur
Yürüyüş de 8100 adım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?