- 31 Temmuz 2020
- 20.450
- 60.390
- 598
aynen kuzum ben de çok mutluyumİnşallah aynen
Tebrikler1 hafta da mı verdin bu kiloyu? Seni görünce iyice gaza geldim ha
çok sağol şekerim sen de çok iyi verdin hem de kaloriyi de yüksek tutuyosun tebrikler vallaMuhteşem tatlımBöyle bir sonuç bekliyordum zaten sendin
rahat rahat veriyosun işte en güzeli balım, ben bayağı sabırsızlandım sıkıldım o yüzden hızlı gitmek istiyorumMaalesef haftada 1 kilo verecek kadar tutamıyorum boğazımı tatlım. 1.5 ayda 4 kilo vermiş oldum.
Bende hızlıca vermek istiyorum ama yapamıyorum. Gerçi daha önceki tecrübelerimde şunu gördüm yediklerimi fazla kısınca gözüm yiyeceklerde kalıyor sonra bir saldırıyorum bir hafta da bütün kilolar geri geliyoraynen kuzum ben de çok mutluyum2 gün aşırı mozaik kek pasta filan istedim ama yemedim çarşamba yicem inş
çok sağol şekerim sen de çok iyi verdin hem de kaloriyi de yüksek tutuyosun tebrikler valla
rahat rahat veriyosun işte en güzeli balım, ben bayağı sabırsızlandım sıkıldım o yüzden hızlı gitmek istiyorum
hoşgeldin tatlımTeşekkür ederim canım
Bugünkü menüyü de paylaşayım da başka bişey yemeyeyim
Toplam
1.00 x 1 Kadeh (100gr) Kırmızı Şarap
85 kcal
2.00 x 1 Di̇li̇m (30gr) Tam Buğday Ekmeği̇ (Ekmek)
128 kcal
0.25 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇
70 kcal
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal
110 kcal
6.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n
42 kcal
0.50 x 1 Adet Domates
7 kcal
10.00 x 1 Adet Antep Fıstığı (Kavrulmuş)
120 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
80 kcal
0.25 x 100gr Tulum Peyni̇ri̇
65 kcal
2.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çi̇kolata
30 kcal
0.50 x 1 Porsi̇yon (250gr) Etli̇ Pi̇de
347 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefi̇r (Yarım Yağlı)
120 kcal
5.00 x 1 Adet Antep Fıstığı (Kavrulmuş)
60 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon (100gr) Yeşi̇l Salata (Yağsız)
36 kcal
0.50 x 1 Adet Li̇mon
11 kcal
1311 kcal
Yarın asıl başlangıcım olacak. Haftasonu kalori saymaya hazırlık yapmış oldum. 2014 yılında kalori sayarak 79 dan 70 kiloyainmiştim. Geri de almadım verdiğim kiloları. O zaman günlük 800 kaloriye ayarlamıştım. 1100 kalori alıp spor yürüyüş vs ile 300 kalori yakıp 800 kalori ile günü tamamlıyordum. Yarından itibaren Yine aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum inşallah. Sizin verebileceğimiz taktikler var mı ?
şeker bağımlılığı diye bişey gerçekten var çünkü yoksunluk hissini aşırı yaşıyorum irademi bayağı zorladım ama güçlü hissediyor insan . 2 gündür mozaik kek ve tereyağlı kurabiye en çok canım çekenlerBende hızlıca vermek istiyorum ama yapamıyorum. Gerçi daha önceki tecrübelerimde şunu gördüm yediklerimi fazla kısınca gözüm yiyeceklerde kalıyor sonra bir saldırıyorum bir hafta da bütün kilolar geri geliyor
ara ara küçük kaçamaklarım oldu ama genel olarak kaçamaksız devam ettim canım.İlk başlarda da böylemiydin yani kaçamaksız yoksa zamanla bünyen mi alıştı böyle beslenmeye
ay sonuna randevu aldığım doktor da korona oldu canım. Bir ay daha bekleyeceğim sanırımSelam,
Bu haftaki kilom 48,8 .
Tüh aksilik olmuş. Yaşını bilmiyorum tatlım ama umarım ileri yaştan kaynaklanan bir durum değildir başvuru sebebin. Öyle bir durumsa fazla geciktirmeye gelmez. İleri yaşlarda geçen her ay rahimi bir yıl yaşlandırır demişti benim doktorum.ay sonuna randevu aldığım doktor da korona oldu canım. Bir ay daha bekleyeceğim sanırım
Maşallah kuzum sanaBugün kallorim yine 800,enerjim bayağı iyiydi bugün
spor 30 dk leslie ve 7260 adım yürüyüş :))
Çok sağol şekerimMaşallah kuzum sanaYarından itibaren bende tekrar kalori bildiriminde bulunmaya başlıyorum.
Teşekkür ederim hoş buldukhoşgeldin tatlım
Hadiiiiiiay sonuna randevu aldığım doktor da korona oldu canım. Bir ay daha bekleyeceğim sanırım
Ayy inşallah devamı da gelicek hepinizi çok seviyoruum
Sürekli evde olmak beni olumsuz etkiliyor aslında. İşe başlasaydık daha sıkı tutardım. Ben nasıl göründüğümü çok umursuyorum çünkü. Şimdi nasıl olsa kimseyi görmüyorum hep evdeyim acelesi yok veririm diye düşünüyorumÇok sağol şekerimbaşla başla . En çok hangi düşünce bozmana neden oluyor beybi?
Ben aşamalı diyet yapmaya karar verdiğim için dayanabiliyorum misal 40 gün böyle glutensiz şekersiz,10 günde 1 bozmayı düşündüm sonra 1200 kalorilik normal diyet 42 gün,haftada 1 bozmaca
sonra aşamalı artırcam metabolizmama,sporuma görebakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?