Kalori sayarak zayıflıyoruz

İnşallah aynen

Tebrikler 1 hafta da mı verdin bu kiloyu? Seni görünce iyice gaza geldim ha
aynen kuzum ben de çok mutluyum 2 gün aşırı mozaik kek pasta filan istedim ama yemedim çarşamba yicem inş
Muhteşem tatlım Böyle bir sonuç bekliyordum zaten sendin
çok sağol şekerim sen de çok iyi verdin hem de kaloriyi de yüksek tutuyosun tebrikler valla
Maalesef haftada 1 kilo verecek kadar tutamıyorum boğazımı tatlım. 1.5 ayda 4 kilo vermiş oldum.
rahat rahat veriyosun işte en güzeli balım, ben bayağı sabırsızlandım sıkıldım o yüzden hızlı gitmek istiyorum

Bende hızlıca vermek istiyorum ama yapamıyorum. Gerçi daha önceki tecrübelerimde şunu gördüm yediklerimi fazla kısınca gözüm yiyeceklerde kalıyor sonra bir saldırıyorum bir hafta da bütün kilolar geri geliyor

hoşgeldin tatlım

şeker bağımlılığı diye bişey gerçekten var çünkü yoksunluk hissini aşırı yaşıyorum irademi bayağı zorladım ama güçlü hissediyor insan . 2 gündür mozaik kek ve tereyağlı kurabiye en çok canım çekenler ama halsizlik hiç olmadı çok ferah hissediyorum .Çarşamba coşacağım ama

ay sonuna randevu aldığım doktor da korona oldu canım. Bir ay daha bekleyeceğim sanırım
Tüh aksilik olmuş. Yaşını bilmiyorum tatlım ama umarım ileri yaştan kaynaklanan bir durum değildir başvuru sebebin. Öyle bir durumsa fazla geciktirmeye gelmez. İleri yaşlarda geçen her ay rahimi bir yıl yaşlandırır demişti benim doktorum.

Maşallah kuzum sana Yarından itibaren bende tekrar kalori bildiriminde bulunmaya başlıyorum.
Çok sağol şekerim başla başla . En çok hangi düşünce bozmana neden oluyor beybi?

Ben aşamalı diyet yapmaya karar verdiğim için dayanabiliyorum misal 40 gün böyle glutensiz şekersiz,10 günde 1 bozmayı düşündüm sonra 1200 kalorilik normal diyet 42 gün,haftada 1 bozmaca
sonra aşamalı artırcam metabolizmama,sporuma göre bakalım

hoşgeldin tatlım
Teşekkür ederim hoş bulduk
Bugünkü menüm
Toplam
947
kcal
Toplam
100
kcal

947-100= 847 kcal günü bitirdim

Sürekli evde olmak beni olumsuz etkiliyor aslında. İşe başlasaydık daha sıkı tutardım. Ben nasıl göründüğümü çok umursuyorum çünkü. Şimdi nasıl olsa kimseyi görmüyorum hep evdeyim acelesi yok veririm diye düşünüyorum Bir gün bozunca tekrar diyete dönebileceksen sorun yok. Ben bozunca bir türlü toparlayamıyorum uzun süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…