Kalori sayarak zayıflıyoruz

Selamlar kızlar, benim kalori miktarım çok ciddi düştü, ancak kasıtlı değil.
Kahvaltımdan sıkıldığım için Karatay ekmeği yapıp yiyeyim dedim, onun da 100 gramı 150 kaloriymiş. Zaten tıkıyor ve uzun süre acıktırmıyor. Akşam yemeği yapmaya da üşeniyorum 1-2 gündür, akşamları da onu yiyorum. Kahvatım ve akşam yemeğim taş çatlasa 600 kalori oluyor, araya yoğurt, kuru meyve alarak 800e çıkmaya çalışıyorum. Yürüyüş de var. Ancak sanırım aldığım kalori az olduğu için vücudum yakmıyordur, cuma günü göreceğiz, tartılmıyorum.

A Asya-Hedef 65 kilo tavsiyen için çok teşekkür ederim, yazdım bir kenara, hatta video bulup izledim. Biraz daha bekleyip deneyebilirim, teşekkürler.

kavun kokusu canım bağırsakların düzeldi mi? Açlık otu iyi geliyor. Ben arada ondan içiyorum mecbur kalınca.
Yok canım ya, lavman aldım, yaptım, ama o bile tam etki etmedi.
Kolonoskopi yapılmıştı zamanında, ilaçlar verdiler, yok yok yok, tedavi olmuyor. Sebep de bulamıyorlar, her şey yolunda görünüyor ama değil. Ben zaten 4-5 günde bir ihtiyacımı gidermeye alışmıştım ama bu sefer gün çok uzadı. Seyyaray'ın dediği magnezyumu bakacağım son çare.

Yağ yeterli almıyorsan o da etkiler cnm annemin kesin tarifi sabah aç karna 1 kaşık zeytinyağı ve bir bardak ılık su :)

Kızlar benim şevkim çok kırıldı ya... Adı diyet olmasa da yaptığımızın, sıkıldım kalori takibinden, kilo verme gerekliliğinden vb.
Saymadan, düşünmeden cips yiyemiyorum, abur cubur zaten eve almıyorum, ne bileyim, bıkkınlık geldi artık. Yediğim içtiğimden tat almıyorum, çünkü sürekli bir tartma, kalorisini aratma durumu
Zayıf birini görünce, hele ki kalorili bir şey yiyorsa, ağzına ağzına yapıştırasım geliyor.
Tamam ben de boydan kurtarıyorum, kilolu durmuyorum ama olsun, ikisi farklı. Biliyorum ki eski kıyafetlerim olmayacak, daha vermem gereken var.
Ama sıkıldım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…