- 31 Temmuz 2020
- 20.431
- 60.318
- 598
Çk güzel yaaa herkesi de tebrik ederimm
1 yıl önceydi tatlım.Cnm hızlı kilo verme döneminde mi kullanmıştın
Okeyto beybitoBen iki gündür biraz serbest bıraktım kendimiHafta içi tekrar kontrolü ele alırım.
Yok canım ya, lavman aldım, yaptım, ama o bile tam etki etmedi.kavun kokusu canım bağırsakların düzeldi mi? Açlık otu iyi geliyor. Ben arada ondan içiyorum mecbur kalınca.
Yağ yeterli almıyorsan o da etkiler cnm annemin kesin tarifi sabah aç karna 1 kaşık zeytinyağı ve bir bardak ılık su :)Selamlar kızlar, benim kalori miktarım çok ciddi düştü, ancak kasıtlı değil.
Kahvaltımdan sıkıldığım için Karatay ekmeği yapıp yiyeyim dedim, onun da 100 gramı 150 kaloriymiş. Zaten tıkıyor ve uzun süre acıktırmıyor. Akşam yemeği yapmaya da üşeniyorum 1-2 gündür, akşamları da onu yiyorum. Kahvatım ve akşam yemeğim taş çatlasa 600 kalori oluyor, araya yoğurt, kuru meyve alarak 800e çıkmaya çalışıyorum. Yürüyüş de var. Ancak sanırım aldığım kalori az olduğu için vücudum yakmıyordur, cuma günü göreceğiz, tartılmıyorum.
A Asya-Hedef 65 kilo tavsiyen için çok teşekkür ederim, yazdım bir kenara, hatta video bulup izledim. Biraz daha bekleyip deneyebilirim, teşekkürler.
Ah yok canım ya, keşke o kadar basit çözümü olsa. Gayet yağlı yediğim dönemlerde de durum böyleydi.Yağ yeterli almıyorsan o da etkiler cnm annemin kesin tarifi sabah aç karna 1 kaşık zeytinyağı ve bir bardak ılık su :)
Hımm peki probiyotik kullandın mı?Ah yok canım ya, keşke o kadar basit çözümü olsa. Gayet yağlı yediğim dönemlerde de durum böyleydi.
Kullandım, neydi adı Enterogermina, yanlış yazmış olabilirim adını. 1 ay kullandım, bıraktım çünkü sadece ilk hafta çok iyiydi, sonra işe yaramadı. 1 aylık kür zaten 200 civarı tutuyordu, devam etmedim.Hımm peki probiyotik kullandın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?