Kalori sayarak zayıflıyoruz

Lactobacillus gasseri de araştırsana cnm :) 1 marka var zaten.Bu sitede de kullananlar olmuş

Canım böyle ortalama bi hesap yapsan kendine göre , 1 hafta 1200-1300 1 hafta 1500-1600 mesela

Mesela 3 dilim ekmek hakkı, 50 gr kadar yağ hakkı 8 köfte kadar et hakkı 2 porsiyon meyve ve sebze 1 bardak süt gibi

Eminim zaman zaman herkeste oluyordur aynı duygular. Hislerini anlayabiliyorum tatlım. Ama maşallah çok yol katetmişsin kilonda fazla kalmamış. Kalanı vermek için acelen yok bence bir süre kilo vermeye ara verip koruma yapmak iyi gelir belki.

Canım ben de bi süredir saymıyorum ama incecik olmak istiyorum nasıl olacaksa
Yalnız şöyle ki arada salıp keyfime göre yiyorum arada dikkat edip toparlıyorum.İnan o gördüğün incecik tiplerin de çoğu öyle ya düzenli ve sıkı bir spor programın olacak ya da arada salsan bile bir süre sonra toparlayacaksın.Bunları yapmazsan da kilolu ve mutlu olmaya bakacaksın ama bu topikte olduğuna göre kilolu ve mutlu olamazsın.
O yüzden sana tavsiyem bir haftayı geçmeyecek şekilde keyfince ye iç canım bi nefsin körelsin.1 hafta sonra bismillah de yine başla maalesef bu iş böyle kim kilosunu gramı gramına koruyor ki hep böyle al ver mesele alınan kilonun çok fazla olmadan toparlanabilmesi

Canım youtube da psikodiyet videoları var onları izliycem sen de izlesene bizim gibi motivasyon kaybı yaşayanlar için etkili olur diye düşünüyorum

Herkese günaydın kızlar.Bu sıralar biraz sorunlarım var yediklerime ictiklerime dikkat etmiyorum.İsin aslı çok bir şey de yemiyorum.Keyfim yok, zaten canım da istemiyor.Bu sabah tartıldım 65 geldim.Bir türlü bu 65 ten kurtulamadim.Reglime 3 gün falan var belki onun da etkisi vardır bilmiyor.Sanirim regli bittikten sonra gerçek kilom ortaya çıkar .

Ben de regl dönemimdeyim sıkma canını bazen kiloyu koruyabilmek de başarı sayılır

Ama yüksek alsan da veriyosun sen kuzum ya
ben de yanlış hesaplamışım 1400
[/QUOTE]
Sevgili amatordiyetci bu topiğe seninle aynı gün katılmıştık hatırlarsan tatlım. Tam iki ayı geride bıraktık. Benim toplam 5 kilo oldu 2 ayda. Yine fazla sıkmadan iki ayda 5 kilo daha vermeyi planlıyorum.

Arada kaynamasın önce kilomu yazayım, sonra alıntıları ekleyeyim.
72.5

Lactobacillus gasseri de araştırsana cnm :) 1 marka var zaten.Bu sitede de kullananlar olmuş

Alacağım, çok teşekkürler, dilerim bu şifa olur.
Canım böyle ortalama bi hesap yapsan kendine göre , 1 hafta 1200-1300 1 hafta 1500-1600 mesela
Ben yiyeyim, yesem de vereyim ister oldum sanırım saçma bir şekilde. Bir de güzel olan her şey kalori açısından kötü, en azından benim sevdiklerim. Şimdi isimlerini yazıp canımızı çektirmeyeyim
Ah olabilir belki, ama kendi kendime problem çıkarmayı bir borç bildiğimden kesin onun da vicdan azabını yaşarım, ama bu üzgünlük devam ederse dediğin gibi yapacağım, teşekkürler.

Haklısın canım. Teşekkür ederim.
Bizim girişteki ayna ince gösteriyor insanı, evden çıkarken ona bakıp çıkıyorsun ve aaaa diyorsun, mutlu oluyorsun, sonra apartman girişindeki ayna ile bakışıyorsun apartmandan çıkmadan, o gerçekleri gösteriyor Olsa olsa 1-2 santimlik bir fark var ama o 1-2 bile ne kadar değiştiriyor insanı. Yani gaza getirecek detayların farkındayım ama, Türk mutfağı diye bir gerçek de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…