Kalori sayarak zayıflıyoruz

En son 74.5 hatırlıyorum seni sanırım. 72.5 muhteşem Mutsuzluğun yerini kocaman bir mutluluğa bırakmıştır eminim tatlımHiçbir yiyecek fit bir vücuda sahip olmanın verdiği mutluluğu veremez

Canın niye sıkkın canım? Eşin yok diye mi?

Merhabalar herkes çok güzel kilo vermiş tebrik ederim.
Ben geçen hafta 68.7 ydim
Bugün 68.2 kg
-500 Gr
Benimde bağırsak sorunum var 3, 4 günde bir çıkıyorum. Kefir içiyorum, probiyotik kullandım vs işe yaradığını düşünmüyorum.
1 sene önce ne yedim ne yaptım bilmiyorum ama bağırsaklarıma birşey oldu ve ben her sabah kalkar kalkmaz WC ye gitmeye başladım. Hergün istinasız uyanınca. Süper bir duyguydu. Bu böyle 3 ay gitti ve ben 2 ayda 6 kilo verdim hiç birşey yapmadan. Aynı yiyip içmeye devam ettiğim halde WC ye gitmek beni zayıflattı. Kısaca bnm kilo sorunumun sebebi bağırsak tembelliği nden kaynaklanıyor.

Herkese hayırlı pazarlar.Bu sabah birden tartilmak esti zaten dikkatte etmiyordum .Ama çok fazla da yemiyordum.Bu sıralar keyfim yok ondan olucak sanırım.64.45 geldim.Sadece reglime 2gün kaldı.Anlayamadigim reglime bu kadar az kalmışken ya kilom eksik görünüyor,ya da ben kilo verdim.Regliye yakın şişkinlik ve kilo artışı olduğunu biliyorum ama hiç kilo eksikliği duymadım . Olabilir mi acaba?

Benim adet oncesi ve 1. Gunu biraz daha dusuk cikmami normal sayarim cunku adet basi bagirsaklarim calismaya baslar..
Bunun disinda vucut ara ara odem tutuyor birakiyor yediklerin ve modunla alakali....bence durum normal kilon azalmis olabilir gercekten....

Ben de bugün oldum cnm önceki birkaç günde yarım kilo gitti
Karbonhidrat abartınca daha kolay alınıyo dikkat edince daha kolay veriliyo sanki

Akşam yoğurt kürü mü yapıodun acaba cnm

fee fi fo kuşum mağazadan small beden almak nasıl bi duygu bi de bel ölçünü merak ettim
Canım valla çok güzel bi duygu bugün 34 beden trençkot aldım en kısa zamanda darısı başınıza diyeyim yıllardır alışmışım bu konfora korkumdan kilo alamıyorum az alsam hemen geri adım atıyorum.Bel ölçümü bilmiyorum canım yarın ölçeyim bakayım kaçmış.
İnan başarmak ve korumak hiç zor değil tek yapman gereken bütün gücünle zayıf kalmayı istemek ve bunun için direnmek
Bu topikteki herkeste ve sende bu azim var başaracaksın canım eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…