- 31 Temmuz 2020
- 20.431
- 60.317
- 598
Ne güzel yaa maşallahCanım valla çok güzel bi duygu bugün 34 beden trençkot aldımen kısa zamanda darısı başınıza diyeyim yıllardır alışmışım bu konfora korkumdan kilo alamıyorum az alsam hemen geri adım atıyorum.Bel ölçümü bilmiyorum canım yarın ölçeyim bakayım kaçmış.
İnan başarmak ve korumak hiç zor değil tek yapman gereken bütün gücünle zayıf kalmayı istemek ve bunun için direnmek
Bu topikteki herkeste ve sende bu azim var başaracaksın canım eminim
Nasıl bir duygu olduğunu çok yakında sende testedeceksin gibi geliyor bana tatlımçok iyi ve hızlı kilo veriyorsun.
İnşallah kızlar yaa, dile kolay 8 yıldan fazladır 70 kilo üstüydüm bıkmıştım valla artık karar verdmAynı fikirdeuim az kaldı
Herkesin birşeylere yeter artık dediği bir an geliyor işte. O ana kadar ne kadar şikayet etsekte nafile. Senin adına sevindimİnşallah kızlar yaa, dile kolay 8 yıldan fazladır 70 kilo üstüydüm bıkmıştım valla artık karar verdm
Regl döneminde bile verince artık bişey tutamaz diye düşünüyorum
Çok sağolun canlarm
Kız naaaptın öyle800 kalori, 7 bin adım ve 15 dk leslie kızlar
2 gün hurma yoğurt yapıom kuzum ondanKız naaaptın öyle
Canım ölçtüm 68 miş
Canım üzme kendini olan bize oluyor valla.Ben de iki haftadır senin gibi sıkıntılıyım insan ne kilo düşünüyor ne başka bir şey.Sorunun her neyse çözmeye çalış yoksa insanı yavaş yavaş tüketiyorHerkese günaydın kizlar.Sabah tartıldım 63.75 geldim.Bu hafta çok sitresli ve üzgün bir hafta geçirdim açıkçası sitres bitse de üzüntüm hala devam ediyor.Yemek olayına gelince öyle canım bir şey istemiyor zaten.Ama diyet ya da kalori takibi yaptığım da yok.Ayrica henüz regli de olamadım.Su anda zaten kilo almışım ya da vermişim çok önemsemiyorum.Sadece regli olmadığım halde böyle düşük gelmesi sanırım üzüntüden kaynaklanan bir kilo eksikliği gibime geliyor.Hepiniz çok iyi gidiyorsunuz .
Çokk güzell cnmm maşşallahh darısı bizeCanım ölçtüm 68 miş
Olacak canım inanıyorum ben sanaÇokk güzell cnmm maşşallahh darısı bize
Çok çok teşekkür ederim.Sorun çözüldü çok şükür ama ben mutlu değilim üzücü şeyler yaşadım tabi yine her şeye rağmen şükürler olsun diyorum.Duzelicez elbet insanız olucak böyle şeyler .Bazı şeyleri zamana bırakmakta fayda var.Evet senin de değin gibi hiç kilo düşünmüyorum şu sıralar ,ne kalori hesabı ne çok yemişim ,ne az yemişim ,spor ya da başka bir şey açıkçası .Sadece çay ve kahve biraz fazla içmeye başladımCanım üzme kendini olan bize oluyor valla.Ben de iki haftadır senin gibi sıkıntılıyım insan ne kilo düşünüyor ne başka bir şey.Sorunun her neyse çözmeye çalış yoksa insanı yavaş yavaş tüketiyor
tartılarımız da kafayı bozacak bu gidişleHerkese günaydın.Bugun reglinin ikinci günü sabah tartıda 64.40 geldim.Bir eksi cikiyorum bir artı en doğrusu sanırım Reglim tamamen bittikten 3 gün sonra olucak galiba .
Her şey gönlünce olsun canım inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırızKızlar yarın Adana'da bir doktorla görüşmeye gidiyorum bebek tedavisi ile ilgili. Bana şans dileyin
çok sağol canım benimHer şey gönlünce olsun canım inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?