Kalori sayarak zayıflıyoruz

Ne güzel yaa maşallah
Aynen başarabiliriz hep birlikte

Nasıl bir duygu olduğunu çok yakında sende testedeceksin gibi geliyor bana tatlım çok iyi ve hızlı kilo veriyorsun.
Aynı fikirdeuim az kaldı
İnşallah kızlar yaa, dile kolay 8 yıldan fazladır 70 kilo üstüydüm bıkmıştım valla artık karar verdm
Regl döneminde bile verince artık bişey tutamaz diye düşünüyorum
Çok sağolun canlarm

Herkese günaydın kizlar.Sabah tartıldım 63.75 geldim.Bu hafta çok sitresli ve üzgün bir hafta geçirdim açıkçası sitres bitse de üzüntüm hala devam ediyor.Yemek olayına gelince öyle canım bir şey istemiyor zaten.Ama diyet ya da kalori takibi yaptığım da yok.Ayrica henüz regli de olamadım.Su anda zaten kilo almışım ya da vermişim çok önemsemiyorum.Sadece regli olmadığım halde böyle düşük gelmesi sanırım üzüntüden kaynaklanan bir kilo eksikliği gibime geliyor.Hepiniz çok iyi gidiyorsunuz .

Herkesin birşeylere yeter artık dediği bir an geliyor işte. O ana kadar ne kadar şikayet etsekte nafile. Senin adına sevindim

Canım üzme kendini olan bize oluyor valla.Ben de iki haftadır senin gibi sıkıntılıyım insan ne kilo düşünüyor ne başka bir şey.Sorunun her neyse çözmeye çalış yoksa insanı yavaş yavaş tüketiyor

Çok çok teşekkür ederim.Sorun çözüldü çok şükür ama ben mutlu değilim üzücü şeyler yaşadım tabi yine her şeye rağmen şükürler olsun diyorum.Duzelicez elbet insanız olucak böyle şeyler .Bazı şeyleri zamana bırakmakta fayda var.Evet senin de değin gibi hiç kilo düşünmüyorum şu sıralar ,ne kalori hesabı ne çok yemişim ,ne az yemişim ,spor ya da başka bir şey açıkçası .Sadece çay ve kahve biraz fazla içmeye başladım

Herkese günaydın.Bugun reglinin ikinci günü sabah tartıda 64.40 geldim.Bir eksi cikiyorum bir artı en doğrusu sanırım Reglim tamamen bittikten 3 gün sonra olucak galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…