Kalori sayarak zayıflıyoruz

Herkese günaydın hanımlar.Bugun reglimin 3.gunu sabah tartıda 64.35 geldim.Sanirim haftaya en doğru kilo rakamını gorucem tartıda.Belki 63 leri görebilirim.65 kilo bende baya kaldı .Gitmesi zaman alıyor.Umarim haftaya kırılır ve artık 60 li rakamları görürüm .

Günaydınlaaaaar, tünaydınlaaaar, her ne zaman diliminde okuyor ve okutturuluyorsanız, Reha muhtar kaçtı içime
Kilom 72 ama bir sorun üzgün müsün Değilim, çünkü dün regl oldum, yani bu demektir ki 72nin içinde ödem de var
2-3 güne sanırım asıl kilomu görebilirim.
Hedef60kgolmak anam, bacım, yavrum, kuzum, guzum nettin sen Haftada 1,5 kilooooo vallahi gözüm seğirdi bak Hani diyetin başındasın, o yüzden olur desem, değilisin, ne ettin sen

Bu arada kızlar bir şey soracağım, siz kıyafetli mi tartılıyorsunuz? Ben öyle tartılıyorum, yoksa çamaşırla mı tartılsam bilemedim.

Bu hafta ben yine Karatay ekmeği yaptım, kahvaltı için çok pratik oluyor.

Hedef60kgolmak canım senin dediğin o vitamini aldım, dilerim işe yarar. A Asya-Hedef 65 kilo yararsa sen de alırsın istersen.

Sudem_mmm seni üzen ne bilmiyorum, sormak, deşmek istemiyorum, buraya yazıp kalıcı olmasını, 1 hafta 10 gün sonra denk gelip tekrar üzmesini de istemiyorum. Dilerim en kısa sürede geçer, hayal meyal hatırlayacağın bir anı olarak kalır.

Ben kıyafetli tartılıorm cnm
Bu hafta dikkat ettm bayağı,yüryüş spor da yaptm gitti valla bu hafta 2 gün ödül vercm ama

İnşallah yarar cnm o probiyotik :) şifa olsun

Ben iç çamaşırıyla tartılıyorum

Ay bu ne güzel bir enerjiiçim açıldı valla
Bu arada ben çamaşırla ve aç karna tartılıyorum

Teşekkür ederim.İnsallah dediğin gibi olur.

Ben de iç camasirlarimla tartiliyorum.Bir de kızlar bu diyet olayın cidden kalori onliymus mesela ben hiç ne yediklerime tarttim ne de şunu yiycen bunu yiycek demedim.Ne varsa yedim ekmek ,tost vs .Ama canım istemediği için sadece çok iştahlı yemedim.Birbde gergin oğlumu kursa götürüyorum gerçi araba kullanıyorum .Ama her gün 4 kat merdiven inip cikiyorum belki az da olsa onun da faydası olmuştur.Regli başında veya şu anda hiç tatlı çekmedi canım.Sadece kendime peynir tatlısı aldım biraz yedim .Akşam yemek yemedim tatlıyı bile zoraki yedim enerji oldun biraz dedim.Yani kısacası iş az yemekte bitiyor .Sanırsam ben günlük 800 kaloriyi geçmiyorum gibime geliyor.Tabi istemeden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…