Kalori sayarak zayıflıyoruz

Selam kizlar.Sabah kahve ,öğlen küçük kase son kısır vardı onu yedim,akşam yoğurtlu maydanozlu makarna,karpuz ve aralarda ceviz yedim.Toplam bu günlük kalorim 782 kalori .

kızlar bugünki kalorim 900.
sporum:
40 dk tempolu yürüyüş
20 dk bölgesel çalışma
Sabah:1 yumurta,peynir,1 ceviz,1kuru kayisı , 4 tane siyah zeytin,yarım domates,yarım dilim kepek ekm
Öglen:zeytin yaglı taze fasülye,yarim dilim kepek ekmeği,2 yeşil erik,4 tane kiraz
Akşam:etli türlü,mevsim salata ,1 bardak ayran(ev yogurdumdan)

Sabah kahvaltım:
z.yagında tavada 1 yumurtanın YARISI,
1 tam ceviz,yarim dilim k.ekm
3 siyah zeytin,20 gr peynir,domates,salatalık ve 2 kuru kayısı

Kizlar benim kahvaltı yapma alışkanlığım yok maalesef zaten benim tek başıma sofra kurup yemek yeme aliskanligimda yok .Ancak birileri olmalı yanımda.Oglumda kahvaltı yapmayı sevmiyor hele erken saatte hayatta Ama eşim çok sever Her gün rutin kahvaltim kahvedir.Aralarda ceviz veya leblebiler gibi.Reglime 3 gün kaldı .Umarım cuma günü 65 leri ucundan görürüm.

Kizlar bugün menüde kelle paça var .Çok severim hemde cookk bugün yiycemmmBelki biraz yanında pirinç pilavı da yerim .

öglen:ton balıklı salata ve yarım dilim k.ekm ve 5 tane iri kiraz
Akşam:mercimek çorbası,pazı kavurma ve sögüş domates ve yarım dilim k.ekm
Sabah ki menümü yazmıştım.
Bugünki kalorim 900 civarında

Kızlar bugün spor yapamadım.Hiç canım istemedi
Canım boşver sartlama kendini canın ne zaman isterse o zaman yap .Çok güzel gidiyorsun.İnsallah bende 62 leri görürüm .Kasma kendini birde çok fazla yapıyorsun buda seni biktirir.Ben mesela eliptik 15 dk sonra sıkılıyorum.Onun için 15 dk yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…