yaaa bugünüm çok plansız oldu.Hergün öğlen 13.30-14.00 civarı yemek yiyip kahvemi içip enerjimi toplayıp 1 saat sonra sporumu yapıyordum.çarşıda işimiz olunca yemek 16.00 ya sarktı..öğlen yemeğini baş ağrisından zar zor yedim.Eee akşam yemeği hazırla filan halim de kalmadı.Dengem şastı bugün resmen.Canım boşver sartlama kendini canın ne zaman isterse o zaman yap .Çok güzel gidiyorsun.İnsallah bende 62 leri görürüm .Kasma kendini birde çok fazla yapıyorsun buda seni biktirir.Ben mesela eliptik 15 dk sonra sıkılıyorum.Onun için 15 dk yapıyorum.
Kesinlikle aslında benim eskiden evlenmeden önce 10 yılım spor salonunda geçtiyaaa bugünüm çok plansız oldu.Hergün öğlen 13.30-14.00 civarı yemek yiyip kahvemi içip enerjimi toplayıp 1 saat sonra sporumu yapıyordum.çarşıda işimiz olunca yemek 16.00 ya sarktı..öğlen yemeğini baş ağrisından zar zor yedim.Eee akşam yemeği hazırla filan halim de kalmadı.Dengem şastı bugün resmen.
spor konusunda haklısın canım.Haftada 2 gün dinlenme yapmaya karar verdim..
Aynen canım .Bide böyle al ver al ver nereye kadar hem biz yipraniyoruz ruhen hemde vudumuz yipraniyor.Acikcasi ben bıktım o şekilde.Oyle olmaktansa yavaş verelim bari bir daha da bu kadar çok kilo almayalım.Tamam hadi 3 kilo 5 kilo neyse de.Yav 15 20 kilolarHaklısın canım biliyorum ben de çok yaptim zamaninda spor..spora hiç bir zaman yabancı olmadim.Ama dediğin gibi vücut istediğinde yapmak gerekir..Bu son biliyorum.Bu sefer eski halimize kesinlikle dönücez.Acayip kararlıyım...
Yemek bile ağır ateşte lezzetli olur.Biz de emin adimlarla bilinçli zayıflarsak her şey enfes olucak inanıyorum.
aynen tatlım sonuna kadar katılıyorum sana...bak istediğimiz kiloya inince kesinlikle dünyaya yeni gelmiş gibi olucaz.Her şey çok farklı olucak biliyorum.Kizlar bir de bir şey söylemek istiyorum ama lütfen yanlış anlamayın.Ben bu zayıflama işine en çokta eşim ve çocuğum için yapmak istiyorum.Hep kafamda onlar var .Sonuçta onlara çok saygı ve sevgi duyuyorum .Ve onlar kilolu bir eş ve kilolu bir anne haketmiyorlar.(Tabi yaşlılık ve hastalık durumları hariç)Eşim neden zayıf narin bir eş görmesin evinde .Yada neden dışarı çıktığında aile içine yada bir toplum içine girdigin de mutlu olmasın ki.Hele oğlum mesela veli toplantısı,yada arkadaş çevresi neden annesini şişman yada obez görsün.Annesi zayıf giydiği yakışan bakımlı bir anne olmasın ki.Bunlarin hepsi elimizde.Yani bir dilim baklava yada börek benim eşimden ve çocuğumdan daha mı değerli ki .Bu şekilde olmamalı diye kendi kendime çok düşündüm .Çok radikal bir karar aldım.İnsallah sonuna kadar devam etmek nasip olur.
Ekip ruhumuzu kaybetmemek dilegiyleAynen canım .Bide böyle al ver al ver nereye kadar hem biz yipraniyoruz ruhen hemde vudumuz yipraniyor.Acikcasi ben bıktım o şekilde.Oyle olmaktansa yavaş verelim bari bir daha da bu kadar çok kilo almayalım.Tamam hadi 3 kilo 5 kilo neyse de.Yav 15 20 kilolarbana deli rakamlar geliyor. 50 çok güzel 50 kiloya kadar inmek için mücadele vericem.Zaten 5 li rakamları gördük mu inşallah daha kolay olur diye düşünüyorum.Bence şu anda çok iyi bir ekip ruhuna sahibiz. Başarıcaz inşallah
Ben tam bir Novzaradan hayranıyım.Kizlar sizde de oluyor mu bilmiyorum yada regli olucam diyemi şişkinlik hissediyorum o da olabilir.Ama kalorimi geçmiyorum kendimi çok yemiş gibi ve zayiflamiycam gibi hissediyorum.Dr.Novun dediği gibi tartılar yalan soymez .
yürüyüşe gerek yok ki kuzum.hastayken ekstra enerji harcanıyor zaten bir de kilon da iyi..çok abartmadan ye yeterBugünkü kalorim 1500 sonunda regl oldum 1 hafta boyunca yürüyüş yapamam artık
Hegun saat öğlen 1 buçukta TLC deBen tam bir Novzaradan hayranıyım.Ben de reglm yakinken öyleyim.özellikle baş ağrisı beni perişan ediyor
Aynen canım ona rağmen bi iyi hassettim dışarı çıktık 3000 adım atmışız geldik eve ev ahalisi birer dondurma götürdü ben sade sodayürüyüşe gerek yok ki kuzum.hastayken ekstra enerji harcanıyor zaten bir de kilon da iyi..çok abartmadan ye yeter
Ay evet ben de izliyorum o programı açıp tekrarlarını filan izliyorum o programı izlemek de iyi geliyor insanaHegun saat öğlen 1 buçukta TLC deBenim de başım ağrır regli zamanı migrenin tutuyor.
Regldan hemen once mi bas agrisi yapiyor ? Bende de durduk yere bas agrisi oluyor agri kesici ıciyorum o oteliyor mu nedir bir hagta sonra oluyorumBen tam bir Novzaradan hayranıyım.Ben de reglm yakinken öyleyim.özellikle baş ağrisı beni perişan ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?