Kalori sayarak zayıflıyoruz

yaaa bugünüm çok plansız oldu.Hergün öğlen 13.30-14.00 civarı yemek yiyip kahvemi içip enerjimi toplayıp 1 saat sonra sporumu yapıyordum.çarşıda işimiz olunca yemek 16.00 ya sarktı..öğlen yemeğini baş ağrisından zar zor yedim.Eee akşam yemeği hazırla filan halim de kalmadı.Dengem şastı bugün resmen.
spor konusunda haklısın canım.Haftada 2 gün dinlenme yapmaya karar verdim..

Kesinlikle aslında benim eskiden evlenmeden önce 10 yılım spor salonunda geçti badi,step ,aletli çalışma vs .O zamanlar işte yine 50 kiloların altında değildim.Haftanin 3 günü giderdim ,ayrıca bazen otobüse biner çok yorgun olduğum zamanlar genelde yururdum.Hatta bir arkadaş ile iddiaya girmistik Kilo almıştım bir ayda 13 kilo vermek için tabi çok güzel diyet ve spor ile verdim.Uzun yıllar yani şöyle diyim ben 16 yaşında spora başladım 26 yaşımda eşimle tanıştım.Hep fit bir vücudum vardı .Zaten ben kilo alınca basenden alıyorumama basenlerim öyle çökük falan değil yani popom kalkıktir hala öyle 40 yaşında olmama rağmen Eşimle tanıştıktan sonra spor aksadı Nisan düğün derken evlendik.Dedim böyle yapamam ben sporsuz evi spor salonu yaptım kişi bandı ,bisiklet,dambıl,plates topu yer minderi .Ama ne olduysa bir türlü o eski enerji istek kalmadı bende Bu arada ben doğuma 87 ile girdim 11 yıl önce doğum yaptım.Gebelik sekirim vardı ve dikkatsiz yedim.Sonra zayıfla kilo al derken 10 yıldır da 65 70 arası gidip geldim.Simdi inşallah 55 e hedefliyim.Ama artık öyle gençlikte ki iddalar gibi 13 kilo gitmiyor.Ayyy ne kadar çok yazmışım kusura bakmayın Yani spor vücudu zorlayarak yapilicak bir şey değil.İstediginde yap istediğinde yapma ama hiçte bırakma.Ben hiç bırakmadım ara ara da olsa mutlaka yaptım.

Kizlar burda istediğimiz kiloya ulasicagimizi düşünüyorum.Hic öyle acele etmemizede gerek yok .Aslında bende çok çabuk gitsin kilolar istiyorum ama maalesef öyle olmuyor.Yavas yavaş sabırla

Haklısın canım biliyorum ben de çok yaptim zamaninda spor..spora hiç bir zaman yabancı olmadim.Ama dediğin gibi vücut istediğinde yapmak gerekir..Bu son biliyorum.Bu sefer eski halimize kesinlikle dönücez.Acayip kararlıyım...
Yemek bile ağır ateşte lezzetli olur.Biz de emin adimlarla bilinçli zayıflarsak her şey enfes olucak inanıyorum.

Aynen canım .Bide böyle al ver al ver nereye kadar hem biz yipraniyoruz ruhen hemde vudumuz yipraniyor.Acikcasi ben bıktım o şekilde.Oyle olmaktansa yavaş verelim bari bir daha da bu kadar çok kilo almayalım.Tamam hadi 3 kilo 5 kilo neyse de.Yav 15 20 kilolar bana deli rakamlar geliyor.50 çok güzel 50 kiloya kadar inmek için mücadele vericem.Zaten 5 li rakamları gördük mu inşallah daha kolay olur diye düşünüyorum.Bence şu anda çok iyi bir ekip ruhuna sahibiz.Başarıcaz inşallah

Kizlar bir de bir şey söylemek istiyorum ama lütfen yanlış anlamayın.Ben bu zayıflama işine en çokta eşim ve çocuğum için yapmak istiyorum.Hep kafamda onlar var .Sonuçta onlara çok saygı ve sevgi duyuyorum .Ve onlar kilolu bir eş ve kilolu bir anne haketmiyorlar.(Tabi yaşlılık ve hastalık durumları hariç)Eşim neden zayıf narin bir eş görmesin evinde .Yada neden dışarı çıktığında aile içine yada bir toplum içine girdigin de mutlu olmasın ki.Hele oğlum mesela veli toplantısı,yada arkadaş çevresi neden annesini şişman yada obez görsün.Annesi zayıf giydiği yakışan bakımlı bir anne olmasın ki.Bunlarin hepsi elimizde.Yani bir dilim baklava yada börek benim eşimden ve çocuğumdan daha mı değerli ki .Bu şekilde olmamalı diye kendi kendime çok düşündüm .Çok radikal bir karar aldım.İnsallah sonuna kadar devam etmek nasip olur.

aynen tatlım sonuna kadar katılıyorum sana...bak istediğimiz kiloya inince kesinlikle dünyaya yeni gelmiş gibi olucaz.Her şey çok farklı olucak biliyorum.
5 li rakamları önce görelim..sonra yavaş yavaş geri kalanları dengeleyerek zaten veririz.Ben 55 olunca durumuma bakıcam...ona göre devam edip etmemeye karar veririm zaten

Ekip ruhumuzu kaybetmemek dilegiyle

Bugünki kalorim 950 kızlar.40 dk yürüyüş ve 20 dk bölgesel çalıştım.
sporda çarşamba-pazar dinlenme yapıcam.Haftada 5 gün şimdilik yeterli bence.
istediğim kiloya gelince de haftada 3 gün kesinlikle spor yapıcam.

Kizlar sizde de oluyor mu bilmiyorum yada regli olucam diyemi şişkinlik hissediyorum o da olabilir.Ama kalorimi geçmiyorum kendimi çok yemiş gibi ve zayiflamiycam gibi hissediyorum.Dr.Novun dediği gibi tartılar yalan soymez .

Kizlar sizde de oluyor mu bilmiyorum yada regli olucam diyemi şişkinlik hissediyorum o da olabilir.Ama kalorimi geçmiyorum kendimi çok yemiş gibi ve zayiflamiycam gibi hissediyorum.Dr.Novun dediği gibi tartılar yalan soymez .
Ben tam bir Novzaradan hayranıyım.Ben de reglm yakinken öyleyim.özellikle baş ağrisı beni perişan ediyor

Yarım barda süt ve bir dilim tahıllı ekmeğe sürülmüş cokokrem yedim 1024 kaloriye tamamladım.Yarin tam bir ayin sonu olucak bakalım toplamda kaç kilo vermiş olucam

yürüyüşe gerek yok ki kuzum.hastayken ekstra enerji harcanıyor zaten bir de kilon da iyi..çok abartmadan ye yeter
Aynen canım ona rağmen bi iyi hassettim dışarı çıktık 3000 adım atmışız geldik eve ev ahalisi birer dondurma götürdü ben sade soda
Ben bile azmime şaşıyorum sanki kilo alırsam bir daha başaramazmışım gibi geliyor bi de yıllardır bu 3-4 kiloyla başım dertteydi artık zihnimi meşgul etmesini istemiyorum.

Ben tam bir Novzaradan hayranıyım.Ben de reglm yakinken öyleyim.özellikle baş ağrisı beni perişan ediyor
Regldan hemen once mi bas agrisi yapiyor ? Bende de durduk yere bas agrisi oluyor agri kesici ıciyorum o oteliyor mu nedir bir hagta sonra oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…