Kalori sayarak zayıflıyoruz

Ayrıca az önce bir şeftali yedim bundan sonra mutfak kapandı sadece su içecem ilk zamanlar ödem gidiyor ilk hafta 1 ile 2 kilo arasi gider diye düşünüyorum
Bugün yarim saatte orta tempo yürüyüş yaptım

Merhaba. Kalori sayarak diyet yaptığım 3. Haftamdayım.
Boyum:1.60 kilom güncel:83 yaş:30
Günlük 1200-1400 kalori civarı alıyorum. Besin değişimlerine dikkat ederek (1 dilim ekmek=2 kaşık bulgur=90 gram tatsız patates gibi)
Protein ve karbonhidrat dengesine dikkat ediyorum öğünlerimde. 3 ana öğün aksama doğru 1 ara öğün yapıyorum. Bol su İçiyorum.

Her gün yarım saat Leslie sansone ve 10 dk kol 10dk bacak çalışması yapıyorum. Leslie yapmak istemiyorsam yürüyüş bandında 35-40dk yürüyorum.

birçok diyet yaptım hayatımda 4-5 defa 20 kilo verdim ve geri aldım. Dukan diyeti İsveç diyeti vs her diyeti yaptım ve metabolizmamı mahvettim. En son bir diyetisyenle görüştüm kendime uygun sağlıklı beslenme planı belirledik. Sonuçta 3 kilo da gitti. Ama bu ara motivasyonum zayıflamaya başladı. Canım bir şey çekmiyor ama biraz hızlı kilo vermek istiyorum sanırım. Ama daha önce hızlı kilo verdiğimde hızla da geri aldım. Bilemiyorum enerjimi yükseltmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…