Yine dayanamadin yaptın mı
teşekkür ederim..siz güç veriyorsunuz bana ..herşeyimiz güzel olsun di mi..Yine dayanamadin yaptın mıÇok güzel olmuş ellerine sağlık ❤
Asıl sen bize güç veriyorsun.Hep cok aktifsin hemde bizimle ilgileniyorsun.teşekkür ederim..siz güç veriyorsunuz bana ..herşeyimiz güzel olsun di mi..
Oyyy oyyy oyyy ellerine sağlık
afiyet olsun şekerim.Kalorim 1500 tıka basa doydum çok şükür 2 porsiyon pirinç pilavı var içinde
Galiba midemiz iyice küçüldü..Bu durum beni mutlu ediyor.Hemen doyuyoruz.Bence harika gidiyoruz.Nazar değmesinSelam kizlar bugün toplam 822 kalori aldım .Aç değilim iyi doydum. İnşallah pazartesi güzel bir rakam görürüm.
Çok haklısın ama bende senin kilolara inmek istiyorum. İnşallah bir aya kadar biraz daha zayıflarımGaliba midemiz iyice küçüldü..Bu durum beni mutlu ediyor.Hemen doyuyoruz.Bence harika gidiyoruz.Nazar değmesin
Eline sağlık canım
iki porsiyon pilav kaç yemek kaşığı canım afiyet olsunKalorim 1500 tıka basa doydum çok şükür 2 porsiyon pirinç pilavı var içinde
inşallahSelam kizlar bugün toplam 822 kalori aldım .Aç değilim iyi doydum. İnşallah pazartesi güzel bir rakam görürüm.
Sağol canım kaşık değil de orta boy çorba kasesini 1 porsiyon sayıyorumiki porsiyon pilav kaç yemek kaşığı canım afiyet olsun
Sende aramıza hoşgeldin merak etme ilk bir ay gidince daha çok alışıyor insaninşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?