Günaydın tatlım mutlu günler herkeseGünaydın kızlar mutlu sabahlarEki Görüntüle 2649543
Biz senin motivasyonunu yükseltiriz canım.öncesinde 20 kilo vermişsin.Yine daha fazlasını verip bundan sonraki hayatına sana layık olan sağlıklı bedeninle mutlu bir şekilde devam edebilirsin.Yazık değil mi bedenimize..al ver al ver.O da bıktı.Biz çok kararlı bir grubuz ve bu yola artık sağlıklı devam etmek istiyoruz.Birbirimize elimizden geldiğince destek olalım yeterkiMerhaba. Kalori sayarak diyet yaptığım 3. Haftamdayım.
Boyum:1.60 kilom güncel:83 yaş:30
Günlük 1200-1400 kalori civarı alıyorum. Besin değişimlerine dikkat ederek (1 dilim ekmek=2 kaşık bulgur=90 gram tatsız patates gibi)
Protein ve karbonhidrat dengesine dikkat ediyorum öğünlerimde. 3 ana öğün aksama doğru 1 ara öğün yapıyorum. Bol su İçiyorum.
Her gün yarım saat Leslie sansone ve 10 dk kol 10dk bacak çalışması yapıyorum. Leslie yapmak istemiyorsam yürüyüş bandında 35-40dk yürüyorum.
birçok diyet yaptım hayatımda 4-5 defa 20 kilo verdim ve geri aldım. Dukan diyeti İsveç diyeti vs her diyeti yaptım ve metabolizmamı mahvettim. En son bir diyetisyenle görüştüm kendime uygun sağlıklı beslenme planı belirledik. Sonuçta 3 kilo da gitti. Ama bu ara motivasyonum zayıflamaya başladı. Canım bir şey çekmiyor ama biraz hızlı kilo vermek istiyorum sanırım. Ama daha önce hızlı kilo verdiğimde hızla da geri aldım. Bilemiyorum enerjimi yükseltmem gerek
Farkindaysanız başkanimız fit...o iyi ve sağlıklı besleniyorYiyeceklerimizi seçerken nasilsa kalori hesabı yapiyorum diye sağlıksız yiyeceklerden seçim yapmayalim.Unutmayın ki daha cabuk acıkırız.
Biz buradaki arkadaşlar bu şekilde yapmaya çalışıyoruz.Yeni arkadaşlarimiz için hatırlatmak istedim.
Tartılmaaaaa tut kendiniiiiiŞu kahvaltı olayını hiç alışkanlık edinemedimZaten yanlız yemek yiyemem .Bir tek akşam yemekleri yiyorum.Meger arada atistirmsliklardan ve akşam çok yemek yemelerden kilo almışım. Şimdi atıştırmalık yok sadece sıvı gıdalar ve yoğurt oluyor.Aksamda zaten kalori miktarını geçmeden yiyorum valla şu anda iyi gidiyor.Pazartesi gününe kadar inşallah Tartilmam
wawŞimdi kocacigimda gidicek 10 gün sonrayurtdışına en az 6 ay o gelene kadar bu şekilde devam edersem 50 kiloyu görürüm diye düşünüyorum.Geldiginde beni fit görür en azından
Hoşgeldin canımGünaydın arkadaşlar ben daha öncedenfee fi fo ile başka gruptaydım. Oradaki arkadaşlar bıraktı. Sağolsun beni buraya davet etti. 4 Nisan'da 83,5 kilo ile başladım. Şuan ki kilom 74.3. Boyum 1.70, yaşım 35. Hedefim 70 kilo. 70'e indikten sonra korumaya geçeceğim. Günlük yürüyüş ya da spor yapıyorum. İş yerinde olduğum için kaloriyi ayrıntılı paylaşamasam da günlük 1200'ü geçmemeye çalışıyorum.
Sağol canım.Hoşgeldin canım
Hoş geldin canım.Biz de genelde menü paylaşımı yapmıyoruz aslında.Arada canımız isterse yapıyoruz.Sen de azimle devam ediyorsun bu gruptaki arkadaşlar da aynı şekildeGünaydın arkadaşlar ben daha öncedenfee fi fo ile başka gruptaydım. Oradaki arkadaşlar bıraktı. Sağolsun beni buraya davet etti. 4 Nisan'da 83,5 kilo ile başladım. Şuan ki kilom 74.3. Boyum 1.70, yaşım 35. Hedefim 70 kilo. 70'e indikten sonra korumaya geçeceğim. Günlük yürüyüş ya da spor yapıyorum. İş yerinde olduğum için kaloriyi ayrıntılı paylaşamasam da günlük 1200'ü geçmemeye çalışıyorum.
6 ay birazcık çok gibi ama arada gözden kaybolsalar fena olmaz bence dewawharika olur yaaa...Bir de saç stilinde ve tarzında ufak oynamalar yap tanıyamasın seni.sana aşıktır mutlaka ama tekrar takrar aşık olsun.
kız özendim benimkisi de gitse
Güle güle kavuşun canım eşin dönünce çıtır bir hatun görecekŞimdi kocacigimda gidicek 10 gün sonrayurtdışına en az 6 ay o gelene kadar bu şekilde devam edersem 50 kiloyu görürüm diye düşünüyorum.Geldiginde beni fit görür en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?