Kalori sayarak zayıflıyoruz

Biz senin motivasyonunu yükseltiriz canım.öncesinde 20 kilo vermişsin.Yine daha fazlasını verip bundan sonraki hayatına sana layık olan sağlıklı bedeninle mutlu bir şekilde devam edebilirsin.Yazık değil mi bedenimize..al ver al ver.O da bıktı.Biz çok kararlı bir grubuz ve bu yola artık sağlıklı devam etmek istiyoruz.Birbirimize elimizden geldiğince destek olalım yeterki

Yiyeceklerimizi seçerken nasilsa kalori hesabı yapiyorum diye sağlıksız yiyeceklerden seçim yapmayalim.Unutmayın ki daha cabuk acıkırız.
Biz buradaki arkadaşlar bu şekilde yapmaya çalışıyoruz.Yeni arkadaşlarimiz için hatırlatmak istedim.

Farkindaysanız başkanimız fit...o iyi ve sağlıklı besleniyor

Şu kahvaltı olayını hiç alışkanlık edinemedim Zaten yanlız yemek yiyemem .Bir tek akşam yemekleri yiyorum.Meger arada atistirmsliklardan ve akşam çok yemek yemelerden kilo almışım.Şimdi atıştırmalık yok sadece sıvı gıdalar ve yoğurt oluyor.Aksamda zaten kalori miktarını geçmeden yiyorum valla şu anda iyi gidiyor.Pazartesi gününe kadar inşallah Tartilmam

Tartılmaaaaa tut kendiniiiiitartılırsan 100 gr fazla gör emi kendini

Günaydın arkadaşlar ben daha önceden fee fi fo ile başka gruptaydım. Oradaki arkadaşlar bıraktı. Sağolsun beni buraya davet etti. 4 Nisan'da 83,5 kilo ile başladım. Şuan ki kilom 74.3. Boyum 1.70, yaşım 35. Hedefim 70 kilo. 70'e indikten sonra korumaya geçeceğim. Günlük yürüyüş ya da spor yapıyorum. İş yerinde olduğum için kaloriyi ayrıntılı paylaşamasam da günlük 1200'ü geçmemeye çalışıyorum.

Şimdi kocacigimda gidicek 10 gün sonra yurtdışına en az 6 ay o gelene kadar bu şekilde devam edersem 50 kiloyu görürüm diye düşünüyorum.Geldiginde beni fit görür en azından
wawharika olur yaaa...Bir de saç stilinde ve tarzında ufak oynamalar yap tanıyamasın seni.sana aşıktır mutlaka ama tekrar takrar aşık olsun.
kız özendim benimkisi de gitse

Hoşgeldin canım

Hoş geldin canım.Biz de genelde menü paylaşımı yapmıyoruz aslında.Arada canımız isterse yapıyoruz.Sen de azimle devam ediyorsun bu gruptaki arkadaşlar da aynı şekilde
Hedeflerimize ulaşıp korumaya da buradan devam edelim inş

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .Ya benim eşim asker zaten 3 yill aradan sonra geçen yıl yeni kavuştuk şimdi yine ayrılık basliycak sağ salim gidip gelsinde Allah'ın izniyle.Beni de zor günler bekliyor .Tek başıma ev tasiycam boya yapicam temizlik yapicam bir de sinavlar offf offf çok telasliyim sizin anliycaginiz bana destek çıkın kizlar motivasyona cokkk ihtiyacım olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…