Merhaba ayşegül tebrikler hedefine ulaşmışsın ne mutlu sanaSlm kızlar, naber, nasıl gidiyor kalori hesabı?
Ben dün 65.8 e ulaştım ve memlekete tatile geldiğim için takımımdan mezun oldum, bundan sonra hedefim, kilomu korumakumarım başarabilirim çünkü memlekette gerçekten çok zor...
Hepinize başarılar diliyorum, bu yöntemle zayıfladım ben de
Ben nereye gitsem tartili da götürürüm zaten küçük bir şey bence sende götür.Hic riske atmani tavsiye etmemBenim de birakmaya niyetim yok..şimdi göz kararına iyice alişmaya çalisiyorum.Çunkü yakın zamanda 2 farklı şehire aile ziyaretine gidicez .Dikkatli olmam lazım.Bugun hatta yemeklerimi göz kararı koyup başka tabakta tarttım..sadece 5-10 gr sapma oldu.yediğim meyvelerin bile miktarını tutturdum.Zaten mide de alişmaya başladı.Fazla yiyince alarm veriyormutluyum açıkçası.Dedigin gibi buradaki sinerji harika..iyiki yoldaşız
Teşekkür ederim canım, 1 hafta oldu geleli, arada abarttım, fazla yedim ama, sonra dengeledim..Evet, biraz oturdu beslenme düzenim ama ev ortamı ile aynı olmuyo malesef...Evdekinden daha zor oluyor dengeyi tutturmak.. inşallah başarırım..Hoşgeldin iyiki uğradınAysegul 6666 canim.Tebrikler.Senin beslenmen zaten oturmuştur artık.Ben senin kilonu koruyacağını düşünüyorum.İyi tatiller
400 kalori çok az canım. Hem vücudun inatlaşır. Hem de geri dönüşü daha kötü olur. Sağlığın için de doğru değil. Yağdan değil kastan kaybedersin.Akşam yemegimide yedim. Toplam kalorim 400. Çok mu az kızlar sizce. Ben dengelemiyorum galiba ondan mı veremiyorum acaba vücut korumaya mi aldı kendini
400 kalori çok az canım. Hem vücudun inatlaşır. Hem de geri dönüşü daha kötü olur. Sağlığın için de doğru değil. Yağdan değil kastan kaybedersin.
1 gün az kalori zarar vermez ancak daimi olursa zararlı olur. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek.Biliyorum canım. Ama şöyle sabah kahvaltıda menemen yedim bir dilim ekmek yedim zeytin yedim ve doydum. Sonra arada tarçınlı kahve içtim yok tuttu baya bı. Az öncede yoğurtlu haşlanmış tavuk göğsuyle salata yaptım bayaa da çok yedim 400 Gr civarı ama düşük kalorili 270 kalori falan oldu ben tıka basa doydum. Bu yine de sağlıksız mi. İçine köz biber havuç salatalık falanda kattım besleyici olsun diye ama.
1 gün az kalori zarar vermez ancak daimi olursa zararlı olur. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek.
Canım kalorin bana az geldi .en azından 1000 hadi 900 olsun ama onun altı çok azAkşam yemegimide yedim. Toplam kalorim 400. Çok mu az kızlar sizce. Ben dengelemiyorum galiba ondan mı veremiyorum acaba vücut korumaya mi aldı kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?