- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 103
- 51
Ya çok üzüldüm . İnşallah iyi bir puan alırlar .Selam..
Bencede 400 cok az... bu vucudu korumaya gecirir...
Benim bugun 1200 kal. Aslinda 1400 olsun istiyordum ama Cocuklarin sinav zormus morlimiz ailecek bozuk cok yenek istemiyor canim
Canım kalorin bana az geldi .en azından 1000 hadi 900 olsun ama onun altı çok az
Geçmiş olsun pelin.Garantici ve çalışkan çocuklarsa öyle diyebilirler moralinizi bozmayın hemen.Totalde iyi bir sonuç gelir inşSelam..
Benim bugun 1200 kal. Aslinda 1400 olsun istiyordum ama Cocuklarin sinav zormus morlimiz ailecek bozuk cok yenek istemiyor canim
Çayın yanında hurma tavsiye ederim 1 günlük neyse ama normalde 1200ün altı önerilmiyor hadi en kötü 1000 olsunSağlıklı biseylerle dengelicem canım
Çayın yanında hurma tavsiye ederim 1 günlük neyse ama normalde 1200ün altı önerilmiyor hadi en kötü 1000 olsun
Bu arada kalori hesaplayıcın güvenilir mi
Yazdığın şeyler daha fazla kalorili olabilir mi
Yaziodan hesapliyorum canım
Herkes zorlandı canım. Bu durumda sıralamalar ona göre şekillenir.Selam..
P Pelinitaly canım C Capanin Gururu Teyom e katılıyorum.Ben de öğrencilerimle konuştum.Bazısı Türkçede zaman kaybetmiş hep.Herkes zorlandı canım. Bu durumda sıralamalar ona göre şekillenir.
Bugünkü kalorim 1200 civarıyemek düzenim bugün bozuktu..Ay çok vicdan azabi çekiyorum.
Bugün üstelik spor da yapmadim.Ama sabahtan beri pencereler,perdeler ve onlarin ütüsü ,kapılar, çekmece içleri,dip köşe temizlik yaptım.
Kendimi çok şiş hissediyorum kızlar
yok regl döneminde değilim tatlım.950 kaloriyi geçmiyordum.Geçmek sorun değil aslinda zaten 2 kilo daha verdikten sonrac1200-1300 yapmayi düşünuyorum.Regli döneminde falan misin canım. Bence baya iş yapmışsın kalori yakmissindir. Hem aldığın kaloride çok değil bence stres olma.
yok regl döneminde değilim tatlım.950 kaloriyi geçmiyordum.Geçmek sorun değil aslinda zaten 2 kilo daha verdikten sonrac1200-1300 yapmayi düşünuyorum.
Bugün iş yapmaktan öğun saatlerim şaşti da geç yediğim yemek şişlik yapti
Yarın duzelirim herhalde
Ev işleri de ciddi kalori yaktırıyor hiç canını sıkmaBugünkü kalorim 1200 civarıyemek düzenim bugün bozuktu..Ay çok vicdan azabi çekiyorum.
Bugün üstelik spor da yapmadim.Ama sabahtan beri pencereler,perdeler ve onlarin ütüsü ,kapılar, çekmece içleri,dip köşe temizlik yaptım.
Kendimi çok şiş hissediyorum kızlar
Hyr cipralex de kullandım bir dönem çarpıntı için ama şimdi kullandığım duloxCipralex mi o ilaç
Sagol canim bakalim yarin ne yapacaklarYa çok üzüldüm . İnşallah iyi bir puan alırlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?