Kalori sayarak zayıflıyoruz

Selam..
Bencede 400 cok az... bu vucudu korumaya gecirir...
Benim bugun 1200 kal. Aslinda 1400 olsun istiyordum ama Cocuklarin sinav zormus morlimiz ailecek bozuk cok yenek istemiyor canim
Geçmiş olsun pelin.Garantici ve çalışkan çocuklarsa öyle diyebilirler moralinizi bozmayın hemen.Totalde iyi bir sonuç gelir inş

Sağlıklı biseylerle dengelicem canım
Çayın yanında hurma tavsiye ederim 1 günlük neyse ama normalde 1200ün altı önerilmiyor hadi en kötü 1000 olsun
Bu arada kalori hesaplayıcın güvenilir mi
Yazdığın şeyler daha fazla kalorili olabilir mi

Geçen bir yerde rastladımTLC deki Dr. Now 1200 kalorilik bir diyet veriyor ya bildiğiniz gibi.Okuduğum yazıda Dr.Now a kızıyorlardı 1200 çok az daha fazla olmalı en az 1300 olmalı diyorlardı ki bu insanlar morbid obez ve hayati tehlikeleri olduğu halde.Oradan hepimiz kendimize pay çıkarmalıyız

Bugünkü kalorim 1200 civarı yemek düzenim bugün bozuktu..Ay çok vicdan azabi çekiyorum.
Bugün üstelik spor da yapmadim.Ama sabahtan beri pencereler,perdeler ve onlarin ütüsü ,kapılar, çekmece içleri,dip köşe temizlik yaptım.
Kendimi çok şiş hissediyorum kızlar

Herkes zorlandı canım. Bu durumda sıralamalar ona göre şekillenir.
P Pelinitaly canım C Capanin Gururu Teyom e katılıyorum.Ben de öğrencilerimle konuştum.Bazısı Türkçede zaman kaybetmiş hep.
Bu arada pastanın buyük dilimi AYT ona odaklansinlar..Sıralamayı Öyle güzel öne çekiyorlar ki inanamazsın.Moral bozmak gereksiz tatlım

Regli döneminde falan misin canım. Bence baya iş yapmışsın kalori yakmissindir. Hem aldığın kaloride çok değil bence stres olma.

Regli döneminde falan misin canım. Bence baya iş yapmışsın kalori yakmissindir. Hem aldığın kaloride çok değil bence stres olma.
yok regl döneminde değilim tatlım.950 kaloriyi geçmiyordum.Geçmek sorun değil aslinda zaten 2 kilo daha verdikten sonrac1200-1300 yapmayi düşünuyorum.
Bugün iş yapmaktan öğun saatlerim şaşti da geç yediğim yemek şişlik yapti
Yarın duzelirim herhalde

Duzelirsin canım hiç canını sıkıp stres yapma sonuna kadar devam inşallah hergun aynı olcak diye bişey yokki

Ev işleri de ciddi kalori yaktırıyor hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…