Kalori sayarak zayıflıyoruz

Evet bizde anlatiyoruz ama kendi perfprmanslarini begenmediler..turkce cok zormus zaman kaybetmisler matta bakamadiklari sorular kalmis... ayt umarim istedikleri gibi gecer

Pazartesi diyetimde 48.gun olucak az bir süre değil hemen hemen iki aya yakın .12 Temmuz da tam iki ay olucak ve en azından 6 kilo gitmiş olmasını ümit ediyorum Geçenlerde 65.35 i gördüğümde çok sevinmiştim .Ama daha sonraki gün tartı 66 lari gösterdi böyle bir inip çıkmalar tabi ki devam edicem etmesine ama sanırım istediğim azalmayı pazartesi günü goremezsem kalorimi biraz daha azalticam .Yani 800 gibi alicam 1 hafta bakalım nasıl olucak.Her şey pazartesi günü tartidan çıkan sonuca bağlı

Merhaba. Diyetimi bozmadan devam ediyorum. Kalori sayımı ve Leslie yapıyorum gün içinde de hareket halindeydim hep.

pazartesi günü izin bir spor programı hazırlıyorum kendime. Temmuzun ortası gibi yazlığımıza gidicez insallah. 15 gün şöyle biraz daha sıkı ve sağlıklı besleneyim. Sporumu artırayım. Daha zayıf olayım Leslie2 mile+ full body workout 10 dk + kol,bacak ve karın egzersizi yapmayı planlıyorum bakalım. Ama her gün mü yapmalıyım bilemedim. Pazartesi deneyip bakıcam çok yoruyor mu diye. Çok yorulursam Leslie yerine yürüyüş bandında yürürüm.

canım karin hareketleri hergün yapılabilirmiş.Fakat kol ve bacak kaslarinin bir gün dinlenmesi gerekiyormuş.Ben bir gün karın+kol,bir gün karin+uyluk şeklinde yapiyorum.inanilmaz inceldim.Tabiki bu sadece öneri.Ben bunlara 40 dk yürüyüş ekliyorum.Pazar günlerim tatil

Karin hareketlerinde onerecegin video site var mi

Karin hareketlerinde onerecegin video site var mi
play store dan indirdim canım.Kendine ozel de hazirlayabiliyorsun..Ben cok memnunum.""Kadınlar icin egzersiz"" bayan kol resmi var..resme aldanma..tum egzersizler var..
Biraz yavaş gelebilir hareketler fakat ben bitirince dinlenme kismini atlayıp diğer harekete geciyorum.

Bugün aldığım kalori 900 kizlar. Biraz yüklenmiş bile olabilirim lahmacun yedim bol salatayla üstünede tarçınlı türk kahvesi içtim yanında iki tane hurmayla birlikte. Kahvaltimla falan toplam bu kadar oldu. Akşamda 3 mil Leslie yapcam bide bölgesel hareketler. Gitsin inşallah kilolar

harika gidiyorsun tatlim.Gidecek bu kilolar

Selam kizlar ben bugün evde baya bir çalıştım .Sabah 510 kalori .Akşam 712 kalori toplam 1222 .Bu haftayı tamamladım .Kalori raporumda günlük kalori miktarim 1092 yani .Haftanın 7 günün her gününe düşen kalori miktarim 1092 olmuş .Bakalım yarın nasıl bir sonuç alicam

ay bende hesaplasam mı acaba haftalık ortalamayı merak ettim doğrusu..Bu arada bugünkü kalorim henuz 900.
45 dk tempolu yürüyüşümü yaptım.Bugün tatil günumdü sporda.Fakat dün yapamadigım için bugün enazından yürümek istedim.
Yarini ben de merak ediyorum.umarim iyi sonuçlar aliriz canlar

Son düzenleme:
İki gündür sınav görevim var kızlar. Görevden sonra da bahçeye gidiyorum yazamıyorum pek. Yürüyüş+spor yaptım. 1400 kalori aldım maalesef. Bu yüzden fazla spor yaptım bugün.
Ben uzun yıllardir sinav gorevi almiyorum..O stres beni perişan ediyor.Geçmiş olsun sinavlar da bitti artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…