Tatlım çok teşekkur ederim...Bu arada kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum ve tebrik ediyorum.HARİKAAASINIZZRoka35 sakın üzülme canım bu grubun lokomotifi sensin.Herkesi motive ediyorsun ve çok da sağlıklı beslendiğini biliyorum.Haftaya topluca gidecek inş
canım,,, benim beden egitimi arkadaşım spor saatini değiştir dedi.Bu hafta onu deniycem.Gerçekten sporu çok azimle yapıyorum. ama bu aralar hiç gitmiyor. Bakalım ne taktik uygulayacağım.
iyiki geldinTeşekkür ederim çok iyi geldi burası bana
Ben de yapabilirsem öyle yapayım. Ya da aralıklı oruç deneyeyim diyorum.canım,,, benim beden egitimi arkadaşım spor saatini değiştir dedi.Bu hafta onu deniycem.
iyiki geldin
Bugün unutmusum bildirimi canım yoğundum sabah tartıldım sabittim
En azından arti değilsin tebrikler canimKilom 51.0
200 g vermişim alırım diye korkuyordum şükür almamışım
Gecmiş olsun canim.Yakin çevremde migreni olan arkadaslarim var nasıl zor olduğunu gorüyorumBugün toplam 1160 kalori aldım .Aslında daha az alicaktim ama migrenim tuttu ilaç ictim sanırım kendimi aç bırakıp başımın daha fazla ahırın istemedim
Çok teşekkür teşekkür ederimGecmiş olsun canim.Yakin çevremde migreni olan arkadaslarim var nasıl zor olduğunu gorüyorum
Afiyet olsun canım.Allah kabul etsinBugün oruçlu olduğum için bu kadar yiyebildim
Eki Görüntüle 2656039
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?