Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar aranızda titreşimli spor aleti kullanan varmı.
Benim koşu bandının üzerinde var bir zamanlar kullanmıştım.Ama çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben heryerini titretiyor.Ne bilim böbrek,dalak içerde durmadan oynuyorBen bir tek basen bölgemde uygulamistim.Ust bölgelerine kullanmadım.Belli bir zsman yani 10 dakika gibi bir zamanda yanma hissediyordum.Bir de totom kasinirdi sonra yapmadım.Bence en güzeli eliptik ve hafif tempoda yürüyüş. İnşallah taşınıp bir yerlesirsem günde en az 20 dk yürüme bandı ve 20 dakika eliptik yapmayı hedefliyorum.Yoksa bu kilolar cokkk cokk yavaş gidicek gibi

Aynen canım bende kondisyon bisikletine baslicam inşallah bide platese. Bahsettiğim o değildi ben de var şuan hani yerde duruyo yuvarlak ayakta duruyosun salınım tabakasi deniyor. Marka vermeyimde kullanıyorum bacak aralarimi baya sıkılaştirdi aslında ama merak ettiğim yaktığını gösterdiği kalori doğru mu acaba. Başka kullanan varsa bı sorayim demiştim ama tabi gene en güzeli kardiyo plates yürüyüş bisiklet tarzı şeyler

Herkese günaydın kizlar . Malesef çok yavaş kilo veriyorum.Az önce tartıldım 65.85 geldim.Bu hafta kalori miktarını 800 planlıyorum sadece 1 hafta belki biraz sasirtirim.Eger istediğim gibi kilo gitseydi kalorimi düşürmez yukseltirdim.Ama bir hafta 800 kalori uyguluycam.Neredeyse iki ay olucak ve ben toplamda sadece 4.15 kilo vermişim.Su bir gerçek sonuçta gitmiş.Ama tabi pes etmek yok Az az da olsa bu kilo gidicek

Ne oldu bu hafta bize anlamadim.Nazar mi değdi acaba..Neyse pesetmek yok

Saçma gelebilir ama astroloji gezegenlerin hareketi falan filan diye düşünürsek herkes itinayla kurallara uyduğu halde kilo veremediğine göre muhtemelen vücudumuz su tutmuş hanımlar
Neden gezegenlerden bahsettim çünkü 1-2 kişi değil herkes aynı durumdaysa evrensel dış güçler olaya el atmış olabilir

Tebrik ederim Sudem_mmm 700 g vermişsin

Herkese günaydın kızlar...maalesef ayni kiloda çıktım.59.2
cok şaşkınım.Acaba bu haftalık korumaya mı geçti vücut.Neyse artık haftaya..
Roka35 sakın üzülme canım bu grubun lokomotifi sensin.Herkesi motive ediyorsun ve çok da sağlıklı beslendiğini biliyorum.Haftaya topluca gidecek inş

C Capanin Gururu Teyom canım sen de çok azimlisin inan azmine hayranım aç durmak evet yapabilirim ama her gün yürüyüş kesinlikle bana göre değil ve sen bu konuda çoook başarılısın.Emeklerin kesinlikle boşa gitmeyecektir.Son cümlene bayıldım hiç birimiz pes edecek lükse sahip değiliz o yüzden bu diyardan gidemeyeceğimize göre bu deveyi hep beraber güdecez

Gerçekten sporu çok azimle yapıyorum. ama bu aralar hiç gitmiyor. Bakalım ne taktik uygulayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…