Sağol canımAfiyet olsun canım.Allah kabul etsin
Kızlar bu haftaki kilo bildirim tablomuz bu şekilde.Haftanın 1.siSadelikherseydir Tebrikler canım
Eki Görüntüle 2656091
Canım tebrikler aynı şekilde inşallah haftaya da verirsin .Yaa çok mutlu oldumacayip motive oldun kızlar iyiki varsınız ❤
Canım tebrikler aynı şekilde inşallah haftaya da verirsin .
Aaaaa şaşırdim Sudemcim sen bu saatte kalkarmıydın şekerimCanım tebrikler aynı şekilde inşallah haftaya da verirsin .
gercekten öyle..yaşı bile farketmiş.Fark muhteşem
Yavaş yavaş düzene giriyorum.Ramazan ve sınavlar dolayısıyla geç yatıyordum .Aaaaa şaşırdim Sudemcim sen bu saatte kalkarmıydın şekerim
Ben eski kıyafetlerime rahat olmak istiyorumgercekten öyle..yaşı bile farketmiş.
ideal kiloma inince ilk giymek istediğim kıyafet beyaz ya da açık renkli güzel spor bir elbise .
siz ne giymek istersiniz hatunlar
gercekten öyle..yaşı bile farketmiş.
ideal kiloma inince ilk giymek istediğim kıyafet beyaz ya da açık renkli güzel spor bir elbise .
siz ne giymek istersiniz hatunlar
Çok güzel olur gençsin zatenBen eski kıyafetlerime rahat olmak istiyorumBir de ne kadar bol gelen şeyler varsa dolaptan cikaricam.Cunku o bol şeyler bizim kilo almamiza neden oluyor Ayrıca tam 55 te dolabi tamamen yeniliycem inşallah ☺En başta kendime çok güzel bir deri ceket ve deri pantolon alicam nasıl olur acaba çok mu genç davranıyorum yoksa
Oooh çok yakışırBen yüksek bel bı etek giymek istiyorum belten oturtmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?