- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 103
- 51
Korumada bu oynamalar normal..aslinda bizim tabloya bizi koruma diye not etsek iyi olur..herkes verirken biz aliyozKilom 51.4
400 g almışım
Afiyet olsun Allah kabul etsin.Oyle 1 ,2 kiloyu bence dert etme .Tabi tamamen de boslama .Mesela bu hafta 1 kilo aldın haftaya dikkat ederek onu verebilirsin.O zaman kilonuda korumuş olursun.Ben öyle düşünüyorum mesela 1 hafta kalori takibi yapmayıp bir hafta düşük kalori takibi yaparım diye düşünüyorum.Tabi o an ki durumum ne olur bilmiyorumKilom 51.4
400 g almışım
Evet ya iyi fikir korumaya geçenleri belirtelim hem diğer arkadaşlara motivasyon olurKorumada bu oynamalar normal..aslinda bizim tabloya bizi koruma diye not etsek iyi olur..herkes verirken biz aliyoz
Ben sabah tartılmayı unuttum yarın sabahtan yazarımbeybigirll WitcherGirl
Sadelikherseydir @ctncng_a
Hanımlar bildirim yapmadınız
Sadelikherseydir sonra bildirim yapacak diğer hatunlardan ses gelmedi.Umarım bizi ve diyeti bırkmamışsınızdır
Sen yaz yarın ilk sayfada güncellerim canımBen sabah tartılmayı unuttum yarın sabahtan yazarım
Tabii ki hoş geldinKızlar beni de alır mısınız? Boy 170, kilo 76.
9 kilo verdim ben, vermiş halim 76
Artık yavaşlamaya başladı verme hızım maalesef. Hedefim 6 kilo daha verip kalan 3-4 kiloyu uzun vadede atmak.
Tamam canım kolay gelsin sana dönmek istersen buradayızKızlar ben yoğun günler yaşıyorum buraya pek bakamıyorum diyete de aman aman dikkat ettiğim söylenemez ben bir süre olmayacağım bu grupta haber vermek istedim.
62,2 de beni ekle canım bu hafta gitmemiş malesef
Bu hafta kilo bildirim tablomuz bu şekilde arkadaşlar
Haftanın birincisiSudem_mmm tebrikler
Azmin zaferi
İsimleri sarı boyalı olanlar da korumadaki arkadaşlarımız
Eki Görüntüle 2658823
Aaa 100 g ı beğenmiyor musun ben olsam ona bile sevinirdim62,2 de beni ekle canım bu hafta gitmemiş malesef
Güncelleme ilk sayfada62,2 de beni ekle canım bu hafta gitmemiş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?