- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 33
En azından almadım diye seviniyorum evet ama 59 ları bi görebilseydim iyi olcaktıAaa 100 g ı beğenmiyor musun ben olsam ona bile sevinirdim
Ah ah benimde hayalim 59 lari görmek .En azından almadım diye seviniyorum evet ama 59 ları bi görebilseydim iyi olcaktı
Sevdiğim şeyi yiyorsam hem fazla spor hem de diğer öğünler hafif geçirerek hızlı olmasa da kilo veriyorum canım.Kızlar kalori diyetinde istediği şeyleri yiyip kaloriyi ayarlayıp da kilo veren varmı? Kalori.programini indirdim ,girince toplam 1000 cikti , aksam yediklerim 700 kalori sadece
Bugün bende sabah yulaf yoğurt salatalik, aksam da 2 tabak kepek mkarna yedim kıyma ve mantarlı.Sevdiğim şeyi yiyorsam hem fazla spor hem de diğer öğünler hafif geçirerek hızlı olmasa da kilo veriyorum canım.
Hoşgeldin canımBugün bende sabah yulaf yoğurt salatalik, aksam da 2 tabak kepek mkarna yedim kıyma ve mantarlı.
Aksama da biraz spor pilates yaparım
Ben de geleyim aranıza :)
HoşbuldumHoşgeldin canım
Ben bu şekilde 9 kilo verdim 2 ayda. Hemen hemen haftada bir izin günüm var, canımın istediğini kalorisine bakmadan yiyorum.Kızlar kalori diyetinde istediği şeyleri yiyip kaloriyi ayarlayıp da kilo veren varmı? Kalori.programini indirdim ,girince toplam 1000 cikti , aksam yediklerim 700 kalori sadece
Tebrik ederim çok güzel vermişsiniz.Ben bu şekilde 9 kilo verdim 2 ayda. Hemen hemen haftada bir izin günüm var, canımın istediğini kalorisine bakmadan yiyorum.
Artık duraklamaya girerim diye düşünüyorum, vücut direnmeye başlayacaktır, ama yine aynı devam edeceğim.
İlk kilo 85, hatta 85,7 idi, şu an 76, boy 170.Tebrik ederim çok güzel vermişsiniz.
Boy kilo nedir ve kaç kalori aldınız biraz detaylı yazar mısınız
Süper gidiyosunuz.İlk kilo 85, hatta 85,7 idi, şu an 76, boy 170.
İlk zamanlar hızlı kilo gider herkeste, bu yüzden önceleri 1300-1500 arası kalori aldım, kilo verdikçe midem küçüldü, midem küçüldükçe kaloriyi azalttım.
Bugün izin günümdü, yine 1300 civarı ile kapatırım.
2-3 haftadır 1100 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum, 900 altında da kalmamaya çalışıyorum. Çok doygun hissediyorsam 900 altında olmasını önemsemiyorum.
Sizin kilo kaç, hedef kaç?
Ne güzel vermişsin 12 Temmuz da benim de iki ayım biticek ama sanırım en fazla toplamda 6 kilo vermiş olurum .Tabi hiç spor yapmıyorum sanırım bundan biraz yavaş gidiyor.Ben bu şekilde 9 kilo verdim 2 ayda. Hemen hemen haftada bir izin günüm var, canımın istediğini kalorisine bakmadan yiyorum.
Artık duraklamaya girerim diye düşünüyorum, vücut direnmeye başlayacaktır, ama yine aynı devam edeceğim.
Ay ne güzel, 3 kilo dediğiniz ne ki, isterse 3 ayda verin.Süper gidiyosunuz.
Ben şuan 59 civarıyim hedefim 55-56
73le başlamıştım bende ama Cook uzun zamandır durdu artık kilo verimi , kalori takibine geçmek istiyorum bendeAy ne güzel, 3 kilo dediğiniz ne ki, isterse 3 ayda verin.
Spor ben de yapmadım sayılır, Jillian Michaels diye biri var, onun sporunu yapayım dedim, dedim işte, demekte para yok ya, Türkiye güzeli benim de derim, yarın apartmana mantı yapacağım da derimNe güzel vermişsin 12 Temmuz da benim de iki ayım biticek ama sanırım en fazla toplamda 6 kilo vermiş olurum .Tabi hiç spor yapmıyorum sanırım bundan biraz yavaş gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?