Kalori sayarak zayıflıyoruz

Eşiniz çok doğru demiş bence de öyle yapın ve sporu devam ettirin spor çok fark ettiriyor

Ne güzel örnekler bunlar böyle, harikasınız.
Teşekkür ederim
Yaklaşık 3 4 ay 59-61 arasında gidip geldim ama o.zamanlar korumada gibi beslendim, simdi yine yazın canim yemek istemiyor diye aparatif şeylere sardım kalori takibi de yapmadım bugün başladım yapmaya , su 3kg da verip spor+korumaya geçmeyi düşünüyorum

Bugunku kalorim 1170...bu arada eve yag su kas olcen bir tarti aldi oglanlar..bende test ettim..bana protein ve kas miktarin az dedi....nasil kas arttiririm acaba...o kadar et yoyorum genede protein az dedi yumurta ve yogurdu arttiriyorum
Sadece protein ve sebze yetmiyor kas için bir miktar nişasta da gerekiyor.Abartmadan yiyebilirsin

Bugünkü kalorim 2000
Dünü de 2000le kapattım.Bu yüzden haftanın geri kalanında 1200ü geçmiycem artık
Ya birde bu tartiya bilgilerimi girdim bana gunluk metobolizma kalorimi 1100 gosterdi yahu internettekiler boyle hesaplamiyordu... bu durumda benim haftalik ortalama bu civari tutmam gerekiyor galiba cok az degil mi

Kas icin acaba agirlik falan mi calismaliyim....kilolari verdik korumaya gectik simdi biraz kas arttirirsak korumada kolay olur degil mi
Ağırlık çalış ama nişastalı gıdalardan da tüketmezsen kas kaybı oluyor canım. Mısır,patates,bezelye,nohut vs . Biraz artırabilirsin

Ya birde bu tartiya bilgilerimi girdim bana gunluk metobolizma kalorimi 1100 gosterdi yahu internettekiler boyle hesaplamiyordu... bu durumda benim haftalik ortalama bu civari tutmam gerekiyor galiba cok az degil mi
Çok az sakın yapma 1500 bizim kilo korumamız için gereken kalori Bir de ağırlık çalışırsan zaten fazlası bile gerekebilir. Nasıl 1100 der sana hayret

Yaş, boy, cinsiyet çok fark ediyor. Yaşınız kaç? Hangi siteden baktınız bir de? Bir tanesi, adını hatırlayamadım şu an, aşırı az veriyor.

Aaa ben çok özledim inan yerin çok belli sadece dile getirmedim

Bu arada bugünkü kalorim 900 civarı..spor yok ama ev işi çoktadilata da giriştik o yüzden acayip yoruluyorum ...
Canım valla bende özledim ama yorgunsun diye bende dile getirmedim.Zaten bizim grup çok güzel herkes bir birine harika destek oluyor. İnşallah hep böyle gideriz.

Kızlar ben bu yeşil çay olayına bir turlu alışamadımmidemi bulandırıyor.Bir de yasemenli almışım hiç sevmedim .Daha iyi icebilecegim bir yeşil çay varmı .Bana bir tavsiye etseniz

Kızlar ben bu yeşil çay olayına bir turlu alışamadımmidemi bulandırıyor.Bir de yasemenli almışım hiç sevmedim .Daha iyi icebilecegim bir yeşil çay varmı .Bana bir tavsiye etseniz ☺
Yumuşak içimlileri oluyor, üstünde de yazar yumuşak içim diye.
Limonlu da mı bulandırıyor?
Limon yeşil çay ikilisi bana güzel geliyor.

Ben bugün de 1300leri göreceğim galiba. Canınız çekmesi etli kuru fasulye yaptım, kalorisi yüksek görülüyor ama. Koskoca tencereyi 2 kaşık yağ ile yaptım, nasıl o kadar yüksek anlamadım. 1 tabak hemen hemen 600-700 kalori. Çok şaşırdım.

Birde limonlu denerim belki bulandirmaz.Ayrica etli kuru fasulye fatsecret programda 100 gram 131 kalori yazıyor.Bence tartı ile yap en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…