- 2 Ocak 2015
- 6.452
- 15.489
- 448
Ne güzel örnekler bunlar böyle, harikasınız.73le başlamıştım bende ama Cook uzun zamandır durdu artık kilo verimi , kalori takibine geçmek istiyorum bende
Eşiniz çok doğru demiş bence de öyle yapın ve sporu devam ettirin spor çok fark ettiriyorSpor ben de yapmadım sayılır, Jillian Michaels diye biri var, onun sporunu yapayım dedim, dedim işte, demekte para yok ya, Türkiye güzeli benim de derim, yarın apartmana mantı yapacağım da derim
Leslie yapayım dedim, sıkıldım. Düzenli şekilde spor yapmadım. Eşimin de etkisi var, "zaten çok kalori almıyorsun, duraklama döneminde nasıl kilo vereceksin, sporu o zamana sakla" demişti, benim de işime gelmişti açıkçası.
Teşekkür ederimNe güzel örnekler bunlar böyle, harikasınız.
Sadece protein ve sebze yetmiyor kas için bir miktar nişasta da gerekiyor.Abartmadan yiyebilirsinBugunku kalorim 1170...bu arada eve yag su kas olcen bir tarti aldi oglanlar..bende test ettim..bana protein ve kas miktarin az dedi....nasil kas arttiririm acaba...o kadar et yoyorum genede protein az dedi yumurta ve yogurdu arttiriyorum
Buyur gel tabii kiBen de gruba katılmak istiyorum :) kalori takibi sevdiğim bir yöntem
Teşekkür ederimBuyur gel tabii kiaypare ackerman
Boyunu ve biliyorsan dünki kilonu yazar mısın seni de tabloya ekleyeyim.
Kas icin acaba agirlik falan mi calismaliyim....kilolari verdik korumaya gectik simdi biraz kas arttirirsak korumada kolay olur degil miSadece protein ve sebze yetmiyor kas için bir miktar nişasta da gerekiyor.Abartmadan yiyebilirsin
Ya birde bu tartiya bilgilerimi girdim bana gunluk metobolizma kalorimi 1100 gosterdi yahu internettekiler boyle hesaplamiyordu... bu durumda benim haftalik ortalama bu civari tutmam gerekiyor galiba cok az degil miBugünkü kalorim 2000
Dünü de 2000le kapattım.Bu yüzden haftanın geri kalanında 1200ü geçmiycem artık
Ağırlık çalış ama nişastalı gıdalardan da tüketmezsen kas kaybı oluyor canım. Mısır,patates,bezelye,nohut vs . Biraz artırabilirsinKas icin acaba agirlik falan mi calismaliyim....kilolari verdik korumaya gectik simdi biraz kas arttirirsak korumada kolay olur degil mi
Çok az sakın yapma 1500 bizim kilo korumamız için gereken kalori Bir de ağırlık çalışırsan zaten fazlası bile gerekebilir. Nasıl 1100 der sana hayretYa birde bu tartiya bilgilerimi girdim bana gunluk metobolizma kalorimi 1100 gosterdi yahu internettekiler boyle hesaplamiyordu... bu durumda benim haftalik ortalama bu civari tutmam gerekiyor galiba cok az degil mi
İlk sayfadaki tabloya ekledimTeşekkür ederim
Boyum 170
Kilom da tam 59.0
Yaş, boy, cinsiyet çok fark ediyor. Yaşınız kaç? Hangi siteden baktınız bir de? Bir tanesi, adını hatırlayamadım şu an, aşırı az veriyor.Ya birde bu tartiya bilgilerimi girdim bana gunluk metobolizma kalorimi 1100 gosterdi yahu internettekiler boyle hesaplamiyordu... bu durumda benim haftalik ortalama bu civari tutmam gerekiyor galiba cok az degil mi
Aaa ben çok özledim inan yerin çok belli sadece dile getirmedimKızlar ne çok yazmişıniz yokluğumdaoku oku bitmedi.Yeni gelen arkadaşlarim kavun kokusu ve AYPARE hoş geldiniz
Bu arada pazartesiye artık işlerim tamamen bitmiş olur.Daha çok yaninizda olurum.
Motivasyonlarimı ve beni hiç özlemediniz mivalla bilemedim ne yapsam size
Canım valla bende özledim ama yorgunsun diye bende dile getirmedim.Zaten bizim grup çok güzel herkes bir birine harika destek oluyor. İnşallah hep böyle gideriz.Bu arada bugünkü kalorim 900 civarı..spor yok ama ev işi çoktadilata da giriştik o yüzden acayip yoruluyorum ...
Yumuşak içimlileri oluyor, üstünde de yazar yumuşak içim diye.Kızlar ben bu yeşil çay olayına bir turlu alışamadımmidemi bulandırıyor.Bir de yasemenli almışım hiç sevmedim .Daha iyi icebilecegim bir yeşil çay varmı .Bana bir tavsiye etseniz ☺
Birde limonlu denerim belki bulandirmaz.Ayrica etli kuru fasulye fatsecret programda 100 gram 131 kalori yazıyor.Bence tartı ile yap en güzeli.Yumuşak içimlileri oluyor, üstünde de yazar yumuşak içim diye.
Limonlu da mı bulandırıyor?
Limon yeşil çay ikilisi bana güzel geliyor.
Ben bugün de 1300leri göreceğim galiba. Canınız çekmesi etli kuru fasulye yaptım, kalorisi yüksek görülüyor ama. Koskoca tencereyi 2 kaşık yağ ile yaptım, nasıl o kadar yüksek anlamadım. 1 tabak hemen hemen 600-700 kalori. Çok şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?