Kolay gelsin canım. Yoğunluğun var tabiki hesaplama canım. Sağlıkla oturun evinizdeSelam kizlar ben şu snda yiycrklerimi malesef kalori hesabına göre yapamıyorumTaşınma işlerim var boya temizlik derken bu hafta benim için biraz zor olucak.Carsamva gibi yeni evimizde olucaz inşallah tekrar kalori hesabına donerim
kolay gelsin canım.Ağiź tadı ve sağlıkla oturun tatlımSelam kizlar ben şu snda yiycrklerimi malesef kalori hesabına göre yapamıyorumTaşınma işlerim var boya temizlik derken bu hafta benim için biraz zor olucak.Carsamva gibi yeni evimizde olucaz inşallah tekrar kalori hesabına donerim
Çok teşekkür ederim inşallahkolay gelsin canım.Ağiź tadı ve sağlıkla oturun tatlım
Çok teşekkür ederim inşallahkolay gelsin canım.Ağiź tadı ve sağlıkla oturun tatlım
Çok teşekkür ederim inşallah
Benim tam da adet dönemime denk geliyor, yerim, yarınlar yokmuşçasına yerim.Kızlar bayram haftasını es mi geçeceğiz. Plan ne? Kardeşim gelecek abartmamak kaydıyla o hafta kaçamaklarım olacak sanırım.
Çok teşekkür ederim.Yeni farkettim çok yorulduk artık gerisi eşyalar taşındıktan sonra evde devam edicrk .Kızlar valla çok fazla giremiyorum.Bayram da geliyor .Beni çok yoğun günler bekliyorKolay gelsin canım. Yoğunluğun var tabiki hesaplama canım. Sağlıkla oturun evinizde
Es geçmeyelim günahımız sevabımız neyse çıksın ortayaKızlar bayram haftasını es mi geçeceğiz. Plan ne? Kardeşim gelecek abartmamak kaydıyla o hafta kaçamaklarım olacak sanırım.
Tabii ki canım güncel boy kilonu yazarsan seni tabloya ekleyelimİyi geceler kızlar bende uzun süredir 1000 kalori altı kalori sayma diyeti yapıyorum aranıza yeni arkadaş alıyor musunuz
Güncel kilo 56.1 Hedef 52 kaptanımTabii ki canım güncel boy kilonu yazarsan seni tabloya ekleyelim
haklısın canım.Es geçmeyelim günahımız sevabımız neyse çıksın ortaya
Kalori sayarken ne yediğimizde önemli balım 700 kalorilik ne yedin mesela dün belki sağlıksız beslenme sebebiyle verememiş olabilir misin :/71.5 kızlar. 3 gündür mide şaşırtma amaçlı 700 kalori aldım. Ancak pek işe yaramamış sanırım
salata, çorba, meyve, yumurta, peynir yedim canım. Miktarları da az tuttum. Sağlıksız hiçbirşey yoktu. Regl sonrası genelde ağır geliyorum. O yüzden olabilir.Kalori sayarken ne yediğimizde önemli balım 700 kalorilik ne yedin mesela dün belki sağlıksız beslenme sebebiyle verememiş olabilir misin :/
Bende dün 780 kalori mi ne aldım yiyecek olarak kefir, yulaf kepeği gevreği ve ton balığı yedim kaloriyi dolduracak ölçüde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?