Kalori sayarak zayıflıyoruz

Selam kizlar ben şu snda yiycrklerimi malesef kalori hesabına göre yapamıyorum Taşınma işlerim var boya temizlik derken bu hafta benim için biraz zor olucak.Carsamva gibi yeni evimizde olucaz inşallah tekrar kalori hesabına donerim

Kolay gelsin canım. Yoğunluğun var tabiki hesaplama canım. Sağlıkla oturun evinizde

kolay gelsin canım.Ağiź tadı ve sağlıkla oturun tatlım

Yeniden aranızdayım kızlar:) bugünki kalorim 1000 küsür. Öğlen 12 akşam 8 arası yiyip diğer saatlerde yemiyorum. Özellikle tartılmadım hem geçen hafta tatildeydim biraz fast food tuzlu yiyecekler tükettim deniz tuzu yuttum hem de adet olucam. 62.6 kiloydum en son 63 olarak hesaplayacağım kendimi. Bu haftayı ödem atma haftası ilan ettim bakalım

Kızlar bayram haftasını es mi geçeceğiz. Plan ne? Kardeşim gelecek abartmamak kaydıyla o hafta kaçamaklarım olacak sanırım.
Benim tam da adet dönemime denk geliyor, yerim, yarınlar yokmuşçasına yerim.
Bugün klasik kahvaltı yaptık, yumurta, peynir yeşillik vs. Tabii ki ekmeksiz.
Akşam patates salatası yedik ama tartmayı unuttum. Acaba kaç kaloridir... Düz hesap 1000 diyeyim bilmiyorum çünkü. 300 kahvaltı desek, yuvarla 1500

Kolay gelsin canım. Yoğunluğun var tabiki hesaplama canım. Sağlıkla oturun evinizde
Çok teşekkür ederim.Yeni farkettim çok yorulduk artık gerisi eşyalar taşındıktan sonra evde devam edicrk .Kızlar valla çok fazla giremiyorum.Bayram da geliyor .Beni çok yoğun günler bekliyor

Günaydın kizlar bu hafta beklediğim gibi yüksek çıktı kilom 65.85 aşırı iş yapmaktan vücudumun şişkin ödem topladığını düşünüyorum.Cunku sadece iki gündür kalori saymdim ondan önce gayet az yedim.Yani 1000 kalori bile değil.Umarim haftaya duzelir

71.5 kızlar. 3 gündür mide şaşırtma amaçlı 700 kalori aldım. Ancak pek işe yaramamış sanırım
Kalori sayarken ne yediğimizde önemli balım 700 kalorilik ne yedin mesela dün belki sağlıksız beslenme sebebiyle verememiş olabilir misin :/

Bende dün 780 kalori mi ne aldım yiyecek olarak kefir, yulaf kepeği gevreği ve ton balığı yedim kaloriyi dolduracak ölçüde.

salata, çorba, meyve, yumurta, peynir yedim canım. Miktarları da az tuttum. Sağlıksız hiçbirşey yoktu. Regl sonrası genelde ağır geliyorum. O yüzden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…