Gayet güzel yemişsin bende bugün o tarz daha çeşitli besleneceğim ne kadar çeşitlendirirsek o kadar çok vitamin mineral kazanıyoruz kilo verme sürecinde iyi oluyor. :)salata, çorba, meyve, yumurta, peynir yedim canım. Miktarları da az tuttum. Sağlıksız hiçbirşey yoktu. Regl sonrası genelde ağır geliyorum. O yüzden olabilir.
ben düzenli yürüyüş de yapıyorum. bedensel incelme de çok faydası oldu.Gayet güzel yemişsin bende bugün o tarz daha çeşitli besleneceğim ne kadar çeşitlendirirsek o kadar çok vitamin mineral kazanıyoruz kilo verme sürecinde iyi oluyor. :)
Bende spor salonunda çalışıyorum o nedenle bedavadan her gün spor yapma hakkım var.ben düzenli yürüyüş de yapıyorum. bedensel incelme de çok faydası oldu.
700 çok az ama arkadaşım. İstersen dünyanın ennnn sağlıklı besinlerini yiyerek doldur o 700ü yine de az. Kendimizi araba gibi düşünürsek 700 ile araba yani metabolizma çalışmaz. 1-2 sefer çalışır da sonra çalışmaz.71.5 kızlar. 3 gündür mide şaşırtma amaçlı 700 kalori aldım. Ancak pek işe yaramamış sanırım
sadece denemeydi canım. Daimi devam etmeyeceğim. 1200 alıyordum normalde. Yine öyle devam edeceğim. Mide şaşırtmak için yaptım. Sağlıksız zaten yaptığım.700 çok az ama arkadaşım. İstersen dünyanın ennnn sağlıklı besinlerini yiyerek doldur o 700ü yine de az. Kendimizi araba gibi düşünürsek 700 ile araba yani metabolizma çalışmaz. 1-2 sefer çalışır da sonra çalışmaz.
5 yaşındaki çocuğun bile kalori ihtiyacı 1200, değil ki biz.
teşekkürler canım.Bu yoğunlukta nasıl oldu anlamadım.Aslında çok düzensiz gidiyorum. C Capanin Gururu Teyom tebrikler tatlımGüncel tablomuz
Haftanın birincileriRoka35 ve C Capanin Gururu Teyom Tebrikler hanımlar
Eki Görüntüle 2668525
canim yazmıştım ya daha önce tartilmiyorum diye ,tartiyla vedalaştik bir sürediraypare ackerman listede olmadığını farkettim ekledim canım tekrar
Bu arada sen de bildirim yapmamışsın
Eki Görüntüle 2668529
Çok sağol canım. Ben de seni tebrik ederim yoğunluğuna rağmen hiç aksatmadınteşekkürler canım.Bu yoğunlukta nasıl oldu anlamadım.Aslında çok düzensiz gidiyorum. C Capanin Gururu Teyom tebrikler tatlım
Tmm canım şimdi hatırladımcanim yazmıştım ya daha önce tartilmiyorum diye ,tartiyla vedalaştik bir süredir
Ellerine sağlık tatlım.iyi ki varsınTablomuzun en güncel hali 1.sayfadadır
Tabii ki gel canım boyun kaç cm onu da yazarsan tabloya ekleyeyimMerhaba arkadaşlar hepinize şimdiden bol eksiler dilerim araniza katilabilirmiyim.bende bir süredir if ve kalori sayımı şeklinde diyet yapıyorum 75 den 71 70 arasına indim formda gezerken sizi buldum.motivasyon olmadan takılıyo insan bazen hedefim 65 nasip olursa ama bi yavaşlama sürecine girdim herhalde yada vücut alıştı az yemeye galiba yavaşlama yaşayıp tekrar kilo vermeye devam eden varmi neler yaptiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var 700- 1000 kalori arası alıyorum.10.30-16:30 arasi besleniyorum.
1000 kalori çok az 1200ün altına inmemelisin.Beslenme saatlerin çok iyi gözüküyor ben spor yapamıyorum ama düzenli yürüyen ya da spor yapan arkadaşlar sıkılaşarak kilo veriyorlar tabii kiMerhaba arkadaşlar hepinize şimdiden bol eksiler dilerim araniza katilabilirmiyim.bende bir süredir if ve kalori sayımı şeklinde diyet yapıyorum 75 den 71 70 arasına indim formda gezerken sizi buldum.motivasyon olmadan takılıyo insan bazen hedefim 65 nasip olursa ama bi yavaşlama sürecine girdim herhalde yada vücut alıştı az yemeye galiba yavaşlama yaşayıp tekrar kilo vermeye devam eden varmi neler yaptiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var 700- 1000 kalori arası alıyorum.10.30-16:30 arasi besleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?