Kalori sayarak zayıflıyoruz

1000 kalori çok az 1200ün altına inmemelisin.Beslenme saatlerin çok iyi gözüküyor ben spor yapamıyorum ama düzenli yürüyen ya da spor yapan arkadaşlar sıkılaşarak kilo veriyorlar tabii ki
Teşekkür ederim cnm boyum 170 3 küçük çocuğum var spora çok vaktim olmuyo ama çokta oturmaya fırsatım olmuyo.bildirimler nasıl oluyo bilgi verirmisiniz

Kızlar dün 1200 kalori aldım. Çarşıda işim de vardı toplamda 16 bin adım attım.
bugün de 1200 kalori olacak. 5buçuk gibi yürüyüşe çıkacağım.
Bayramda ne önlemler alacaksınız Yoksa aman boşver mi diyeceksiniz? Ben aşırı boşvermeden aşırı da sıkmadan devam etmeyi tasarlıyorum. İnşallah başarabilirim. Kendime 1 kilo alma hakkı tanıdım.

Ben kendimce bir plan yaptım uyabilirsem inşallah zaten ilk gün kahvaltı yapar cikariz biz ailecek dana ya giriyoruz hepsi elimizden geciyo 2 ye 3 e kadar uğraşıyoruz o saatlerde yiyoruz anca sonra tekrar devam ete çok yeme imkanım olmuyo ilk gün salata kavurma yerim ekmeksiz o gün biter zaten yorgunlukla.2. Günde annemlere giderim virüs dolayısıyla başka yerede gitmeyiz kontrol altında kalır.eve bile yarim kilo şeker aldık gelen olmazda bi ihtimal diye önceden olsa tatlı çeşit çeşit şeker nefsimi zorlardı galiba en rahat bayram olacak

ben de annemlerin bahçede geçireceğim. benim kurban da büyük baş. 2. gün gelecek. Börek ve tatlı kaçamağı az da olsa yapacağım. Ama bahçe müsait olduğu için yürüyüş ve bol sporla desteklemeyi planlıyorum. İnşallah başarılı olurum

Arkadaşlar biraz bilgi verirseniz sevinirim bu kalori hesabı nasill oluyor.mesela günlük kaç kalori almamız gerekiyor.herkes kendi kilosuna gore mi gunluk kalori aliyo.nasil oluyor yani.
bunu hesaplayan programlar var canım. boy, kilo, yaş vs girdiğinde günlük alman gereken, ya da ne kadar alırsan kilo verebilirsin şeklinde öğrenebiliyorsun. Yiyeceklein yaklaşık kalorilerini de öğrenme imkanın oluyor. Ben Fatsecret isimli programı kullanıyorum.6 Nisandan 83.5 kilo idim. Şimdi 71.5. Sıkı sıkıya hesap yapıyorum desem yalan olur, ancak ortalama 1200 kalori alıyorum günlük. Yürüyüş de yapıyorum düzenli olarak.

Kapalı alanda insan durdukça yeme isteği geliyor heleki bayramsa ama bahçeli evde çok rahat oluyor inşallah başarılı olursunuz inşallah hepimiz oluruz

Maşallah size kutluyorum çok güzel kilo vermişsiniz en kısa zamandada hedefinize ulaşırsınız insallahbirşey sormak istiyorum kilo verirken duraklama dönemi yasadinizmi nekadar sürdü birde kaloriyi hep 1200 demi tuttunuz başladığımızdan beri yoksa düşürdünüz mu kilo verdikçe biraz fazla oldu kusura bakmayın ama ne ağırlıklı beslendiniz

Duraklama dönemleri oldu muhakkak. Onda da azimle bırakmadım devam ettim. Ben 1000 kalori altına hemen hemen hiç düşmedim. Sadece geçen hafta 3 gün mide şaşırtmak için 700 civarı kalori aldım. Beslenirken de sağlıklı şeyler seçmek kaydıyla miktarı abartmayarak normal yemeğimi yedim. Evde 2 kişiyiz. O yüzden özel bir yemek yapmadım hiç. Pişirdiğimdrn kendim de yedim. Ekmek de çoğunlukla yufka ekmek tükettim. Ben pilav, makarna da zaman zaman yiyorum yemeğin yanında. Salata muhakkak yapıyorum yemeklerin yanında.

Tesekkur ederim bende cogunluk sebze yemegi tercih ediyorum yazin en buyuk guzrlligi olsa gerek insallah bende verebilirim bu ara duraklsma donrmindeyim sanirim zorluyo biraz ama gecer diye umuyorum sizleri okuyunca dahada motive oluyorum

Tesekkur ederim bende cogunluk sebze yemegi tercih ediyorum yazin en buyuk guzrlligi olsa gerek insallah bende verebilirim bu ara duraklsma donrmindeyim sanirim zorluyo biraz ama gecer diye umuyorum sizleri okuyunca dahada motive oluyorum
Geçiyor canım yeterki pes etme. Mideni şaşırtabilirsin gerekirse. Bir iki gün fazla kalori alarak.

Geçiyor canım yeterki pes etme. Mideni şaşırtabilirsin gerekirse. Bir iki gün fazla kalori alarak.
Tesekkur edetim cnm oyle deniyim birde bu sefer pes etmek istemiyorum 8 yillik evliyim ve 64 le evlenmistim 6 li rakamları göremedim hiç üzerine birde 3 doğum olunca bu sefer artık zincirleri kırmak istiyorum

Arkadaşlar biraz bilgi verirseniz sevinirim bu kalori hesabı nasill oluyor.mesela günlük kaç kalori almamız gerekiyor.herkes kendi kilosuna gore mi gunluk kalori aliyo.nasil oluyor yani.
Merhaba C cennettim
Kalori hesabı yapmak istiyorsan kalori sayan uygulamalar var onlardan birini kullanman gerekiyor hangisi kolayına geliyorsa artık.Ben diyetarkadasim.com kullanıyorum ona alıştığım için o kolay geliyor ama fatsecret gibi uygulamaları da kullanıyor arkadaşlar.Kilo ve boyuna göre alman gereken kaloriyi otomatik hesaplayıcılar yardımıyla tespit ettikten sonra 1200 kalorinin altına inmemek ve sağlıklı besinler tercih etmek şartıyla günlük kalorini hesaplıyorsun.Diyet yaptığını anlamadan her şeyden yiyerek kilo varmiş oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…