Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese gunaydın ve iyi haftalar..
haftasonalrı ben gıremıyorum oyuzden ılk once gecmısı okuyorum baya hareketlıyımsım topık :)))
ben bugun reglı oldum ve ınanılmaz şişliğim oda kılo olarak gorunuyor ama reglım bıtınce ınerım hep boyle oluyor cunkı:))) hsonu bende duıkkat ettım cmtesı alkol alıcam dıye aksam yemek bıle yemedımm.. pazar gunu bırazcık kacamaklarım oldu tabı ama eskıye gore gayet ıyıydım....
listeni de görmek isteriz yani =) ama yemek yemeden alkol alman iyi olmamış =( çok sağlıksız =(
ama yemek yeseydim bide alkol cok fazla olurduu dıye dusundum :S:S:
cmtesı: sabah :1 dilim kepeklı ekmek pynır domates salatalık biber maydonoz yedım..
öğlen: yarım kase mercımek corbası . 2 yemek kasıgı pılav ve 1 tane kofte
pazar gunu: kavaltı yapmadım cok gec uyandım .. 1 kase corba ıctım .. akşama doğruda 2 dılım kepek ekmegı ve peynır zeytın domates salatalık ve zeytın yedım ama zeytını fazla yemısımm çok guseldı dayanamadım yagına bıle ekmek bandımm :))))
pztesı sabah:
1 dilim pekeplı ekmek
1 dilim ince taze kaşar
1adet domates..
kızlar beyaz peynirin 100 gr kalorisi var internette.ama dilim olarak kaç kalori onu nasıl hesaplıcam yamesela 1 kibrit kutusu denilen yağlı beyaz peynir,1 küçük dilim beyaz ekmek,2 tane siyah zeytin,domates,salatalık ve şekersiz çay kaç kalori eder?yardımcı olurmusunuz
![]()
affetmek ne demek hayatım darılmamıştım kihem biliyorum sende yardımcı olmaya çalıyorsun bildiklerinle bende night da hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz aynı yolun yolcusuyuz
![]()
çok çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine canım dinlen bol bol![]()
bu da benim bugünüm:
kahvaltı 10.30--11.00 :
2 domates
2 salatalık
1 kk peynir
1 dlm kepekli ekmek
şekersiz çay
ara13.30
kakaolu süt meysu
akşam19.30-20.00
1 kutu zero kola
çeyrek ekmeğin yarısına kaşarlı yağsız tost
[1] Domates 2 ADET 28.00
[2] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[5] Sütaş Kakaolu Süt 0.2 LİTRE 160.00
[6] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[7] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[8] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
Toplam : 640.66kal.
benim bugünkü menüm şöyle olacak:
sabah:
yarım kk beyaz peynir:35
yarım domates:10
yarım salatalık:10
ince 1 dilim ekmek:70
2 küçük siyah zeytin:20
şekersiz çay:0
ara:
1 küçük yeşil elma:45
öğle:
1 porsiyon çorba:76
yarım porsiyon çoban salata:45
ara:
1 kivi:46
2 kepekli grisini:51
şekersiz yeşil çay:0
akşam:
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa:225
1 porsiyon yoğurt:100
1 dilim ekmek:70
TOPLAM:803 KALORİ YAPACAK.yalnız arkadaşlar ben akşam yemekten sonra kestane yemek istiyorum 100 gr kestane aşağı yukarı kaç adet eder:44:bir fikri olan varmı?
canım bir kestane 10 grmış ve 50 gramlık 5 tane kestane 85-90 kaloriymiş. sen 5 tanesini 100 kalori say bence, garanti olsun :)
kestanenin 1 gr mı 2,45 kaloriymiş yani 1 tanesi 10 gr sa 24,5 kalori yapıyor .bu durumda 5 tanesi 122 civarı eder:44:ama o zaman benim günüm 925 kalori ile kapanacakmış ya.aslında aç değilim yani illa 1200 etsin diye zorla yemenin gereği varmı şimdi:44:
bence hiç gereği yok:)) ama günü 1000-1100 ile kapatabılırısın..
evet canım bende öyle düşündüm:44:yatmadan midem kazınırsa 1 meyve yada yarım yağlı süt içerim diyordum bende o zaman senin dediğin gibi 1000 küsürler eder sanırım.bugün ben şunu anladım aslında çok yemiyormuşum ama yediğim şeylere dikkat etmiyormuşum meğer hep abur cubur yada kola tercih ettiğim için bu kadar kilo almışım
bugünde doydum ama çok daha az kaloriyle bundan sonra kaloriye dikkat edersem kilolar çok zorlanmadan gider inşallah