• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
günaydın bende bugünden itibaren size katılmaya karar verdim:7:kahvaltı yaptım ama sanırım akşam yemekten sonra toplu bir şekilde yazıyorsunuz bende size uyum sağlayıp akşama saklayım listemi o zaman:42:görüşmek üzere:3:

kahvaltım... gerizekalı kadın domates dilmeyince byle oldu ben istedim diye biraz verdi bana bugün menude yok normalde dedi ben kahvaltımı bitirdim bi baktım dilmiş getirmiş!!! :@

[1] Simit 0.35 ADET 96.25
[2] Ekmek 0.5 DİLİM 32.50
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[5] Salatalık (hıyar) 2.5 ADET 27.50
[6] Domates 0.5 ADET 7.00
şekersiz çay

Toplam : 293.25kal.

herkese gunaydın ve iyi haftalar..

haftasonalrı ben gıremıyorum oyuzden ılk once gecmısı okuyorum baya hareketlıyımsım topık :)))

ben bugun reglı oldum ve ınanılmaz şişliğim oda kılo olarak gorunuyor ama reglım bıtınce ınerım hep boyle oluyor cunkı:))) hsonu bende duıkkat ettım cmtesı alkol alıcam dıye aksam yemek bıle yemedımm.. pazar gunu bırazcık kacamaklarım oldu tabı ama eskıye gore gayet ıyıydım....

herkese gunaydın ve iyi haftalar..

haftasonalrı ben gıremıyorum oyuzden ılk once gecmısı okuyorum baya hareketlıyımsım topık :)))

ben bugun reglı oldum ve ınanılmaz şişliğim oda kılo olarak gorunuyor ama reglım bıtınce ınerım hep boyle oluyor cunkı:))) hsonu bende duıkkat ettım cmtesı alkol alıcam dıye aksam yemek bıle yemedımm.. pazar gunu bırazcık kacamaklarım oldu tabı ama eskıye gore gayet ıyıydım....

listeni de görmek isteriz yani =) ama yemek yemeden alkol alman iyi olmamış =( çok sağlıksız =(

listeni de görmek isteriz yani =) ama yemek yemeden alkol alman iyi olmamış =( çok sağlıksız =(

ama yemek yeseydim bide alkol cok fazla olurduu dıye dusundum :S:S:

cmtesı: sabah :1 dilim kepeklı ekmek pynır domates salatalık biber maydonoz yedım..
öğlen: yarım kase mercımek corbası . 2 yemek kasıgı pılav ve 1 tane kofte

pazar gunu: kavaltı yapmadım cok gec uyandım .. 1 kase corba ıctım .. akşama doğruda 2 dılım kepek ekmegı ve peynır zeytın domates salatalık ve zeytın yedım ama zeytını fazla yemısımm çok guseldı dayanamadım yagına bıle ekmek bandımm :))))

pztesı sabah:
1 dilim pekeplı ekmek
1 dilim ince taze kaşar
1adet domates..

ama yemek yeseydim bide alkol cok fazla olurduu dıye dusundum :S:S:

cmtesı: sabah :1 dilim kepeklı ekmek pynır domates salatalık biber maydonoz yedım..
öğlen: yarım kase mercımek corbası . 2 yemek kasıgı pılav ve 1 tane kofte

pazar gunu: kavaltı yapmadım cok gec uyandım .. 1 kase corba ıctım .. akşama doğruda 2 dılım kepek ekmegı ve peynır zeytın domates salatalık ve zeytın yedım ama zeytını fazla yemısımm çok guseldı dayanamadım yagına bıle ekmek bandımm :))))

pztesı sabah:
1 dilim pekeplı ekmek
1 dilim ince taze kaşar
1adet domates..

afiyet olsun canım ama unutma önemli olan sağlık ve vucudun dengesini bozmadan zayıflamak ;) en azından bi kase çorba yanında da salata şeklinde bişi yapmalıydın çünkü farketmesek bile alkol mideye ve vucuda çok zararlı ama seviyoruz işte :D o yüzden en azından olabildiğince korumalıyız da vucudumuzu =)

günaydın geçen hafta doğumgünleri falan derken bozmuştum bu hafta başladım sabah kahvaltımı yaptım 335 kalori bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum

kızlar beyaz peynirin 100 gr kalorisi var internette.ama dilim olarak kaç kalori onu nasıl hesaplıcam ya:59:mesela 1 kibrit kutusu denilen yağlı beyaz peynir,1 küçük dilim beyaz ekmek,2 tane siyah zeytin,domates,salatalık ve şekersiz çay kaç kalori eder?yardımcı olurmusunuz:71:

kızlar beyaz peynirin 100 gr kalorisi var internette.ama dilim olarak kaç kalori onu nasıl hesaplıcam ya:59:mesela 1 kibrit kutusu denilen yağlı beyaz peynir,1 küçük dilim beyaz ekmek,2 tane siyah zeytin,domates,salatalık ve şekersiz çay kaç kalori eder?yardımcı olurmusunuz:71:

selam canım.hosgeldın.ben de yenı sayılırım:)
sımdı... bır kıbrıt kutusu peynır 30 grdır.eger yaglı bı peynırse 82 kalori falan eder,ama lıght ıse urun degısır aldıgım her urunun kalorısı daha daha baska...ben bımden lıght peynır aldım fena deıl...
1 dılım beyaz ekmek 90,kepek ekmegı ıse 60 kalorı denebılır ama uno yada benzerı dılımlenmıs ekmekler 35-40 kalorı.cok canın cekmedıkce ve kansız deılsen beyaz ekmek yeme.ben normalde de tam bugday yıorum daha saglıklı.
domates:14 kcal salatalık:11 kcal
şekersız,sütsüz cay veya kahvenın kalorisi yoktur.
2 adet zeytın:
1adet sıyah buyuk zeytın 13 kalori
yeşil zeytın ise 9 kalori
ben daha önce dıyetısyen eslıgınde epey kılo verdım.her gun en fazla 5 adet yıordum cunku zeytını severım ama kalorısı fazla bıldıgımızz yağ...:)

kızlar çok teşekkür ederim henüz çok yeniyim sizden öğreneceğim çok şey var:29:tavsiyeler için tekrar teşekkürler arkadaşlar:71:

merhaba Kizlar bugunki menum :

Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Etli Bezelye 1 PORSİYON 285
[5] Patates (haşlanmış) 1 ADET 100
[6] Süt 0.1 LİTRE 68

Toplam:713 kalori

benim bugünkü menüm şöyle olacak:
sabah:
yarım kk beyaz peynir:35
yarım domates:10
yarım salatalık:10
ince 1 dilim ekmek:70
2 küçük siyah zeytin:20
şekersiz çay:0
ara:
1 küçük yeşil elma:45
öğle:
1 porsiyon çorba:76
yarım porsiyon çoban salata:45
ara:
1 kivi:46
2 kepekli grisini:51
şekersiz yeşil çay:0
akşam:
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa:225
1 porsiyon yoğurt:100
1 dilim ekmek:70
TOPLAM:803 KALORİ YAPACAK.yalnız arkadaşlar ben akşam yemekten sonra kestane yemek istiyorum 100 gr kestane aşağı yukarı kaç adet eder:44:bir fikri olan varmı?

affetmek ne demek hayatım darılmamıştım ki :16: hem biliyorum sende yardımcı olmaya çalıyorsun bildiklerinle bende night da hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz aynı yolun yolcusuyuz :34:

çok çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine canım dinlen bol bol :(

bu da benim bugünüm:

kahvaltı 10.30--11.00 :
2 domates
2 salatalık
1 kk peynir
1 dlm kepekli ekmek
şekersiz çay

ara13.30
kakaolu süt meysu

akşam19.30-20.00
1 kutu zero kola
çeyrek ekmeğin yarısına kaşarlı yağsız tost

[1] Domates 2 ADET 28.00
[2] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[5] Sütaş Kakaolu Süt 0.2 LİTRE 160.00
[6] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[7] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[8] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00

Toplam : 640.66kal.

çok sevindim canım bir problem olmamasına :)
listen de çok güzel bu arada her zamanki gibi :)

kızlar çoğumuz haftasonu rehaviten kapılmaşız. benim de geçen haftalarda yaptığım gibi. haftasonu yemek yapmaya ve yemeye daha çok vakit olduğu için kaçamaklar artıyor. bu yüzden benim bir önerim var. günlük ortalama 1000 kalori almanız gerekiyorsa, haftaiçi 950 alıp alıp haftasonu 1150 kadar çıkabilirsiniz bence. böylece haftalık olarak dengelenmiş olur, hem de bu kaçamaklardan sonra vicdan azabı çekmezsiniz. denemeye değebilir :) ben de hafta içi 1250, haftasonu 1350 falan almayı düşünüyorum. kaçamakları tolere edecek pay bırakmazsak sonra çok vicdan azabı çekiyoruz :)

bu hafta çok daha iyi olacak hepimiz için umarım.

benim bugünkü menüm şöyle olacak:
sabah:
yarım kk beyaz peynir:35
yarım domates:10
yarım salatalık:10
ince 1 dilim ekmek:70
2 küçük siyah zeytin:20
şekersiz çay:0
ara:
1 küçük yeşil elma:45
öğle:
1 porsiyon çorba:76
yarım porsiyon çoban salata:45
ara:
1 kivi:46
2 kepekli grisini:51
şekersiz yeşil çay:0
akşam:
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa:225
1 porsiyon yoğurt:100
1 dilim ekmek:70
TOPLAM:803 KALORİ YAPACAK.yalnız arkadaşlar ben akşam yemekten sonra kestane yemek istiyorum 100 gr kestane aşağı yukarı kaç adet eder:44:bir fikri olan varmı?

canım bir kestane 10 grmış ve 50 gramlık 5 tane kestane 85-90 kaloriymiş. sen 5 tanesini 100 kalori say bence, garanti olsun :)

kestanenin 1 gr mı 2,45 kaloriymiş yani 1 tanesi 10 gr sa 24,5 kalori yapıyor .bu durumda 5 tanesi 122 civarı eder:44:ama o zaman benim günüm 925 kalori ile kapanacakmış ya.aslında aç değilim yani illa 1200 etsin diye zorla yemenin gereği varmı şimdi:44:

kestanenin 1 gr mı 2,45 kaloriymiş yani 1 tanesi 10 gr sa 24,5 kalori yapıyor .bu durumda 5 tanesi 122 civarı eder:44:ama o zaman benim günüm 925 kalori ile kapanacakmış ya.aslında aç değilim yani illa 1200 etsin diye zorla yemenin gereği varmı şimdi:44:

bence hiç gereği yok:)) ama günü 1000-1100 ile kapatabılırısın..

bence hiç gereği yok:)) ama günü 1000-1100 ile kapatabılırısın..

evet canım bende öyle düşündüm:44:yatmadan midem kazınırsa 1 meyve yada yarım yağlı süt içerim diyordum bende o zaman senin dediğin gibi 1000 küsürler eder sanırım.:42:bugün ben şunu anladım aslında çok yemiyormuşum ama yediğim şeylere dikkat etmiyormuşum meğer hep abur cubur yada kola tercih ettiğim için bu kadar kilo almışım:25:bugünde doydum ama çok daha az kaloriyle bundan sonra kaloriye dikkat edersem kilolar çok zorlanmadan gider inşallah

evet canım bende öyle düşündüm:44:yatmadan midem kazınırsa 1 meyve yada yarım yağlı süt içerim diyordum bende o zaman senin dediğin gibi 1000 küsürler eder sanırım.:42:bugün ben şunu anladım aslında çok yemiyormuşum ama yediğim şeylere dikkat etmiyormuşum meğer hep abur cubur yada kola tercih ettiğim için bu kadar kilo almışım:25:bugünde doydum ama çok daha az kaloriyle bundan sonra kaloriye dikkat edersem kilolar çok zorlanmadan gider inşallah

hıc meraketme dıkkat edıce kılolar gıdıyor valla:)) kılonun takıldıgı zamanlardada detoks yaparsınç.. sen spoar yapıyormusun ? bide kac kılosun .. amma sordum dımıı :))

Back
X