Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Selam hanımlar.
Bugün nedense çok acıktım,pazartesi sendromu diyeti baltalıyor galiba Ama pes etmedim.Haftasonu fazla kalori aldığım için bugün düşürmeye çalıştım.
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*1 dilim kepek ekmeği=55 cal
*Yarım kibrit kutusu peynir=135 cal
*20 gr çubuk kraker=82
ARA ÖĞÜN:
*Çeyrek simit=60 cal
*Yeşil çay=0 cal
*1 elma=60 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase tavuk çorbası=100 cal
ARA ÖĞÜN:
*Yarım simit=120 cal
*2 şekerli bir fincan çay=50 cal
*Yarım ayva=32
AKŞAM:(Yemedim daha)
*Yarım haşlanmış tavuk göğsü=50 cal
*1 yemek kaşığı brokoli=12 cal
*1 yemek kaşığı yoğurt=50 cal
TOPLAM=916 cal

Son düzenleme:
ne gusel benım hıc ole olmadı :)))) direk ilk önce üstten kılo verıyorum sonra basenlerden sorunda oralarda zaten onun ıcınde haftada 3 4 aksam spor yapıyorum ..

epak canım bende senin gibiydim, aldım mı popodan alıyorum verdim mi önce kollar göğüsler bel gidiyor en son popo ama bir kaç kişiden duydum ve uyguladım bu aralar pek yapamadım ama sende denemelisi o zaman poponu her gün duvara vur canım :90: komik ama işe yarıyor bu diyetimde en çok oradan verdim 42 den 38bedene indim şu an pantolonlarımın hiç biri olmuyor eski pantolonlarımı giymeye başladım.. popom 107 den 100 cm düştü hangisi yaradı bilmiyorum günde en az 1 saat düzenli ritimli yürüyüş yapıp eve gelip popomu en az 100 kez duvara vurma yöntemini uyguluyorum umarım faydalı olmuşumdur .. :61:

epak canım bende senin gibiydim, aldım mı popodan alıyorum verdim mi önce kollar göğüsler bel gidiyor en son popo ama bir kaç kişiden duydum ve uyguladım bu aralar pek yapamadım ama sende denemelisi o zaman poponu her gün duvara vur canım :90: komik ama işe yarıyor bu diyetimde en çok oradan verdim 42 den 38bedene indim şu an pantolonlarımın hiç biri olmuyor eski pantolonlarımı giymeye başladım.. popom 107 den 100 cm düştü hangisi yaradı bilmiyorum günde en az 1 saat düzenli ritimli yürüyüş yapıp eve gelip popomu en az 100 kez duvara vurma yöntemini uyguluyorum umarım faydalı olmuşumdur .. :61:

serapcım ben bunu yıllar once denemıstımm lısedeyken ıse yaramsıtı gecenlerde bır arkadsım daha soyledı bende evde spor yapıyorum dıye yapmıordum ama bugun ıtıbarı ıle baslıyım artıkk bak sende soeldın uyguluyorsunda sağlam olur spor ve duvara vurma:)))) .. valla canımıstedıgı kadar komık olsun hıc onemlı deıl yeterkı kuculsun bıraz :))))))

allah iyiliğinizi versin çok güldüm ya :1: kız bi yeriniz acımıyor mu? ama işe yarıyorsa denemeye deger :1:

serapcım ben bunu yıllar once denemıstımm lısedeyken ıse yaramsıtı gecenlerde bır arkadsım daha soyledı bende evde spor yapıyorum dıye yapmıordum ama bugun ıtıbarı ıle baslıyım artıkk bak sende soeldın uyguluyorsunda sağlam olur spor ve duvara vurma:)))) .. valla canımıstedıgı kadar komık olsun hıc onemlı deıl yeterkı kuculsun bıraz :))))))

:82: başla canım başla valla 7 santim gitti benden minnacık kaldı :61::90:

mutedeyyin -

allah iyiliğinizi versin çok güldüm ya kız bi yeriniz acımıyor mu? ama işe yarıyorsa denemeye deger

:31: bende ilk duyduğumda çok gülmüştüm şaka gibi geldi :9: güldüm gülmesinede eve gelir gelmez işe koyuldum sonuç süper :51:

2011-02-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Muhallebi 150 GRAM 166.5 166.5
[2] Tarhana Çorbası 0.5 KASE 145 145
[3] Fırında Kabak Mücver 1 1 porsiyon 180 180
[4] dereotu 10 gr 22 22
[5] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 200 gr 118 118
[6] Maydanoz 10 gr 4 4
[7] ülker 9 kat portakallı 0.2 1 paket 51.6 51.6
[8] Uno Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 67.5 67.5
[9] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05 31.05
[10] Beyaz peynir (Edirne) 30 GRAM 90.3 90.3
[11] Simit 0.25 ADET 68.75 68.75
Toplam : 944.7 kal.

akşam yemeğimi daha yemedim fırında peynirli kabak yapıcam ama hesaplamada yemeği bulamadığım için mücver olarak hesaplattım kalorisi eksikte olabilir fazlada bilemiyorum.. muhallebiyide akşam yerim diye hesapladım ama akşam yerine şimdi yesem daha iyi olur nasıl olsa yemekten sonra spora gidicem gelince bir şey yemem daha iyi olur yada sadece bir meyva kalorimde dengelenmiş olur ...:97:

2011-02-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Muhallebi 150 GRAM 166.5 166.5
[2] Tarhana Çorbası 0.5 KASE 145 145
[3] Fırında Kabak Mücver 1 1 porsiyon 180 180
[4] dereotu 10 gr 22 22
[5] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 200 gr 118 118
[6] Maydanoz 10 gr 4 4
[7] ülker 9 kat portakallı 0.2 1 paket 51.6 51.6
[8] Uno Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 67.5 67.5
[9] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05 31.05
[10] Beyaz peynir (Edirne) 30 GRAM 90.3 90.3
[11] Simit 0.25 ADET 68.75 68.75
Toplam : 944.7 kal.

akşam yemeğimi daha yemedim fırında peynirli kabak yapıcam ama hesaplamada yemeği bulamadığım için mücver olarak hesaplattım kalorisi eksikte olabilir fazlada bilemiyorum.. muhallebiyide akşam yerim diye hesapladım ama akşam yerine şimdi yesem daha iyi olur nasıl olsa yemekten sonra spora gidicem gelince bir şey yemem daha iyi olur yada sadece bir meyva kalorimde dengelenmiş olur ...:97:

akşam bende fırında peynırlı kabak yapıcamm :)))))) yogurtlaa beraber:)))

akşam bende fırında peynırlı kabak yapıcamm :)))))) yogurtlaa beraber:)))

sen nasıl yapıyorsun ben ilk defa yapıcam oda geçende burda biri yazmıştı yine oradan aklıma geldi bende kabağı çok severim her çeşidini denemeye çalışıyorum :56:

sen nasıl yapıyorsun ben ilk defa yapıcam oda geçende burda biri yazmıştı yine oradan aklıma geldi bende kabağı çok severim her çeşidini denemeye çalışıyorum :56:

ben kabagın yemegını ve haslanmıs halını sevmem ama bu cok gusel oluyor.. karbonhıdarat dıyetı yaparken yıyordum... kabakları gondol seklınde boluyorum haslıyorum içleri temizliyorum .. kayık gibi oluyorlar.. ayrı bi kapta beyaz peynir 2 adet yumurta sarısı dereotu baharat koyuyorum karıstırıp gondol seklınde kabakların ıcıne koyuyorum sonrada fırına verıyorum börek gibi şahane oluyor.. yagda koymuyorum burda kalori değeri yüksek olan peynır oda ne kadar kullanacagına bağlı tabi..

ben kabagın yemegını ve haslanmıs halını sevmem ama bu cok gusel oluyor.. karbonhıdarat dıyetı yaparken yıyordum... kabakları gondol seklınde boluyorum haslıyorum içleri temizliyorum .. kayık gibi oluyorlar.. ayrı bi kapta beyaz peynir 2 adet yumurta sarısı dereotu baharat koyuyorum karıstırıp gondol seklınde kabakların ıcıne koyuyorum sonrada fırına verıyorum börek gibi şahane oluyor.. yagda koymuyorum burda kalori değeri yüksek olan peynır oda ne kadar kullanacagına bağlı tabi..

tamm canım sağol bende aynen öyle yaptım netten bakmıştım tarife seninkinden doğru yolladayım o halle :1: bende yağ koymadım :13:

kizlar sizlere bir sorum olcak sevgililer gunune paket gondermistim ayin 11de hala ulasmadi bugun 17 gun oldu sanliurfaya askeriyeye gondermistim sizce ne yapabilirim nerde oldugunu ogrenmek icin arayabilicegim tel nosu biliormusunuz netten barkod numarasini girerek baktim istanbul avp yakasinda torbaya eklendi yazio ayin 22de ama 6 gun oldu daha hala ses yokkk yardim edinn:17::59:

kizlar sizlere bir sorum olcak sevgililer gunune paket gondermistim ayin 11de hala ulasmadi bugun 17 gun oldu sanliurfaya askeriyeye gondermistim sizce ne yapabilirim nerde oldugunu ogrenmek icin arayabilicegim tel nosu biliormusunuz netten barkod numarasini girerek baktim istanbul avp yakasinda torbaya eklendi yazio ayin 22de ama 6 gun oldu daha hala ses yokkk yardim edinn:17::59:

posta ile ginderdiysen en yakın pttye git derim bu kadar uzun sürmezz, kargo ise firmayla görüş

posta ile ginderdiysen en yakın pttye git derim bu kadar uzun sürmezz, kargo ise firmayla görüş

postayla gonderdim ama ben yurtdisindayim burdan gonderdim tatlim nisanlimda askerde askeriyenin icindeki postaneye gondermistim sormus gelmedi demisler ben trde olsam kac kez gitmistim pttye napicam bilmiorum:59:

bunu bende yapayım yarın.ben kabak severim ama eşim tencere yemeğini sevmiyor kabağın:50:sadece dolmasını yiyor o kadar:20:bu börek gibi bişeyse sanırım yer gibi:44:çok kalorilide değilse benim içinde iyi olur:40:canım sen bundan kaç kalori olarak hesaplıyosun?mesela 1 tane yesem yani yarım kabak?

kızlar popo vurma olayını bende duymuştum denemedim ama deneyenler işe yaradığını söylüyordu.sonuçta evde yapıyosunuz komik olursa olsun yeterki işe yarasın dimi:34:yüzden kilo vermeye gelince genellikle sağlıksız diyetlerde olur derler bunu.özellikle egzersiz yapmadan zayıflarsan yüzün çökermiş.yani 300 kalori eksik yiyeceğine 300 kalorisinide yeyip sonra onu egzersizle eritmek sizin için daha doğru olur diye düşünüyorum arkadaşlar.çünkü ben 48 kiloya düştüğümde de inanılmaz yiyordum ama çok spor yapıyordum ve gün içinde çok hareketliydim.onun için yüzüm hiç solmadı.şu avatardaki fotonun aynısıydı.zaten bu fotoğrafta daha zayıftım ben:58:

bugün isveç diyetine başladım kızlar umarım güzel gider ve bozmam sadece 6 gün yapıcam zaten ama günlük 500 kalori olduğu için biraz zorlanıcam sanki.

[1] Marul (Kıvırcık) 20 yaprak 40
[2] Tavuk (yağsız) 200 GRAM 300
[3] Kahve 1 ADET 4
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Yumurta (haşlanmış) 120 GRAM 189.6
Toplam : 547.6 kal.

Back
X