169 canım boyum
serapcım bence 1 kilo kesin düş. çünkü regl çok fazla şişlik yapıyor.selam kızlarkilo veren arkadaşlarımı kutluyorum en gözüme çarpan filizz oldu 1200 çok iyi gitmiş sıkı tutunca gidiyor işte ben bu hafta bir gün iyiysem iki günü bozdum evde olduğumda gayet iyi gidiyor ... regl olmam gerekiyor 2 gündür bekliyorum karnım şiş ağrım var ama olamadım , wc yede çıkamıyorum dün 2 tane form çayı içtim yok yok yok buna rağmen sabah tartıya çıktım 56.9 geldim böyle olunca 1 kilomu düşeyim daha çokmu düşeyim daha azmı hiç bir fikrim yok :44:kilo bildiriminde bulunmak istemiyorum bu hafta kilo almadım verdim mide bilmiyorum
3 dilim kepek ekmeği
180
4 adet bisküvi
100
1,5 minik kurabiye
75
75 gr tam yağlı beyaz peynir
185
10 tane zeytin
100
1 tane salatalık
10
2 bardak 2 şekerli çay
80
1/3 muz
35
1 tane 2 şekerli kahve
40
1 paket çubuk kraker
160
300 gr yoğurt
240
2 minik kurabiye
100
sebze kızartma
300
2 dilim kepek ekmeği
120
1 dilim pasta
400
toplam: 2125
Bugünü bu şekilde bitiricem...
Yazdıklarımın hepsini yemedim ama yiyicem :78:
hımmmm.. benim hedefi daha aza mı indirmem gerek o zman yaa
164 benm bu şu an 65 kilo diyelim 40 bedenim ama basen çokkk üstüme s filan oluyo
tatlım bünyene görebence neyi kabul ediyorsa bünyen orada dur çok zayıf olmak da iyi değil bakma mankenlere özeniyoz
bence çok iyi 2 3 kilo sonra 38 olursun bu gidişle ben 42 idim 40 beden pantolonumu patlattım geçen yıldan kalma 66 iken kış başlarken kışlık pantolonumu ilk defa giyiyodum giyerken patlattım pantolonu şimdi yine giyiyorum geniş geliyo
kızlar hepinizi kilolar için tebrik ederim. iyi bir hafta olsun önümüzdeki de inşallah. medusa ve indipendent doğumgünleriniz kutlu olsun. yeni yaşınız istediğiniz her şeyi getirsin size :)
serapcım bence 1 kilo kesin düş. çünkü regl çok fazla şişlik yapıyor.
nightcım sebze kızartması dediğin neydi? patates var mıydı içinde? bir de kaç kaşıktı? ben de kızartma yemek istiyorum ama nasıl ölçerim bilmiyorum.
airlikfeer
saol canımcım kilomu koruyacağım bundan sonra ve spor yapacağım bugün böle oldu kaç kalori almalıyım kilo korumada sizce
bu ne güzel moral böyle o zaman regl sonrası 55 i müjdelicem size
evet tatlım çok güzel görünüyorsun inceciksin yeter bu kadar sıkma kendini daha fazla sen yine de diyet ertesi dikkat et 2000 lerin üzerine çıkma vücut düşük kalorilere alıştı spor yapmadığın zamanlarda daha da dikkat et dediğim gibi abur cuburdan ve gece yemelerinden uzak dur..
independent canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yılara inşallah sevdiklerinle sevenlerinle hepbirlikte mutlu olman dileğiyle canım ..
çok çok çok teşekkür ederim canımmm
1983
Canım ben tabak hesabı yaptım.
1 tabak sebze kızartması yedim, dolu dolu da denebilir :78:
İçinde biraz patates, biraz patlıcan ve biraz da kabak kızartması vardı
ne demek kuzumm rica ederim daha güzellerine layıksın
2011-03-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] mantar çorbası 1 porsiyon 125 125
[2] Şeker (küp) 1.5 ADET 29.25 29.25
[3] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 0
[4] Marul Salata 0.5 PORSİYON 46.5 46.5
[5] Pirinç Pilavı 0.25 PORSİYON 81.5 81.5
[6] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66 66
[7] Patates (haşlanmış) 1.5 ADET 150 150
[8] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136 136
[9] Elma 0.75 ADET 45 45
[10] Taze Kaşar (%45 yağlı) 17 GRAM 62.73 62.73
[11] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90 90
Toplam : 831.98 kal.
bugünkü menümdün epeyce uçmuştum :82:
birde 2 saat koşmayla karışık ritimli yürüyüş :)
1983
Canım ben tabak hesabı yaptım.
1 tabak sebze kızartması yedim, dolu dolu da denebilir :78:
İçinde biraz patates, biraz patlıcan ve biraz da kabak kızartması vardı
slm arkadaşlar:)
1 hafta önce 3 kilo verdi boyum 1.68 kilom 57 şu an 38 bedenim ama 3 daha vermek istiorum 1 hafta diyet arası verdikten sonra kilomu almadan pztesi den beri tekrar başaldım diyete ve hep sağlıklı beslendim 1 tane baklava bi de bi kadeh rakıdan başka bozmadım fakat bugün cuma 5 gündür aynı kilodayımregliydim bu arada bitti ondan mıdır? sürekli diyet yapmıorum aaçıkçası ilk kez ciddi diyet yapıorum
bide kalori sayımımı yapsam bnde die düşünüorum iphone kullanıorum bu telefonlarda kalorimatik var süper bişi şu an b.k.i değerim 20.2
19 olsun istiorum 1346 kalori al zayıflamak için dio bu sistem:)ne yapim bennn acil akıl????:)))))))))))))
cnm farketmez yani zaten en ii arkadaşımla birbirimize destek verioruz :)onun bayaa fazlası vardı verdi ama devam edio bnde artık sağlıklı beslenmek istiorum
seneye hamile olma planım var kilomu dengelemek istiorum ya ben belki bu hafta 1300 den az bile yemiş olbilirm nie veremedim anlamıorum
sende öyle canımm =) senin doğum günün ne zaman?
bugün süpermişsin canım bende bu akşamki faciamdan sonra yarın meyve-sebze diyeti yapmayı planlıyorum bi nevi taş devri detoksu bi günlük
1983 -
regl yüzünden olabilir canım, su içmemişsin, tuzlu yemişsindir belki. başka bir şey vardır. çünkü bazen bir hafta takılıp kalıyor kilo. bazen geri alıyor insan sonra tekrar veriyor. pazartesini bekle canım bence, haftasonu fazla kaçırmadan. bir de 1300den az yemiş olabilirim diyorsun ama kalori saymaya başlayınca aslında o yuvarlak hesapların hiç öyle olmadığını görüyor insan. sen 1100 kalori alsan rahat rahat verirsin kilonu ama hemen o kadar azaltma derim ben. 1300 1250 iyi ilk hafta için. sonraki haftalarda değişime göre bakarsın.Alıntı selensu82 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
cnm farketmez yani zaten en ii arkadaşımla birbirimize destek verioruz :)onun bayaa fazlası vardı verdi ama devam edio bnde artık sağlıklı beslenmek istiorum
seneye hamile olma planım var kilomu dengelemek istiorum ya ben belki bu hafta 1300 den az bile yemiş olbilirm nie veremedim anlamıorum
bu arada çok zayıflamak da hamile kalmayı zorlaştırıyor. genelde diyet yapmak hamilelikten önce pek tavsiye edilmiyor. senin kilon da sanki tam kıvamında :)
biraz önce aklımdan geçiyordu bir gün sırf meyve yesem nasıl olur diye, nette bir göz atayım dedim hani deneyen varmı nasıl sonuçlanıyor sende öyle düşünmüşsünbenim haftasonu bunu yapmam zor ama pazartesi yapabilirim bir deneyeyim sağlıksız değil en azından sabah normal kahvaltımı yaparım sonra akşam sekise kadar iki saat arayla bir meyve tıpkı ayran detoksunda olduğu gibi bir nevi vücut temizliği
bende 1983 e harfiyen katılıyorum bence dediklerini uygulamalısın ek olarakta akşam 7 den sonra birşey yeme özellikle 3 kilonu verene kadar pirinç, patates ve hamurlu gıdalardan uzak dur o zaman çok güzel kilo veriliyor ve gün içinde bol bol yoğurt artı spor şart
ben hala uyumadım o kadar şeyi yedikten sonra =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?