Hanımlar ben de bu hafta 1100 gr vermişim.Nice nice kilo verişlere beraberce inşallah...
VE BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*2 dilim kepek ekmeği=110 cal
*1 küçük köfte=60 cal
*1 kk yarım yağlı peynir=100 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 galeta+yeşil çay=15 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Yağı alınmış konserve ton balığı=120 cal
*2 köfte=110 cal
*2 kaşık makarna=60 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 fincan çay(2 şekerli)=40 cal
AKŞAM:
*1 tabak patates yemeği=150 cal
*1 kase yoğurt=191 cal
*2 dilim kepek ekmeği=110 cal
(Bugün geç yatacağım için malum haftasonu;1 portakal ve 2 fincan 2 şer şekerli çayı da ekliyorum)=130 cal
TOPLAM:Yaklaşık 1200 cal
kilo verenleri çok çok tebrik ediyorummm =) bugünün listeleri anladığım kadarıyla büraz aşmışş ama olsun haftasonu yaniben verememişim hala aynıyım ama 1 hafta gecikti regl im yağ oranım fazla çıktı ama cihaz regl dönemi oluşan damarları yağ olarak algılyomuş ona rağmen kilom aynı çıktı yani
bu da fazladan fazladan hesaplanmış bugünkü menum akşam yemeği daha yemedim ama şimdi gidip bi tost fln yemeyi düşünüyorum barbunya var yemekte ama yiyemem 300 küsür kalorisi varmış
[1] Kurabiye 50 GRAM 218.50
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33.00
[4] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[6] Zeytin (yeşil) 15 GRAM 21.60
[7] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[8] Çay (şekersiz) 0.2 LİTRE 2.00
Toplam : 470.76kal.
[9] Zeytinyağlı Barbunya 1 PORSİYON 328.00
yiyememmm yarın 1 dilim pasta yiycem doğumgünüm o yüzden bugün hafif geçmeliyim tost la da en fazla 750 fln olur kalorim
kilo verenleri çok çok tebrik ediyorummm =) bugünün listeleri anladığım kadarıyla büraz aşmışş ama olsun haftasonu yaniben verememişim hala aynıyım ama 1 hafta gecikti regl im yağ oranım fazla çıktı ama cihaz regl dönemi oluşan damarları yağ olarak algılyomuş ona rağmen kilom aynı çıktı yani
bu da fazladan fazladan hesaplanmış bugünkü menum akşam yemeği daha yemedim ama şimdi gidip bi tost fln yemeyi düşünüyorum barbunya var yemekte ama yiyemem 300 küsür kalorisi varmış
[1] Kurabiye 50 GRAM 218.50
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33.00
[4] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[6] Zeytin (yeşil) 15 GRAM 21.60
[7] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[8] Çay (şekersiz) 0.2 LİTRE 2.00
Toplam : 470.76kal.
[9] Zeytinyağlı Barbunya 1 PORSİYON 328.00
yiyememmm yarın 1 dilim pasta yiycem doğumgünüm o yüzden bugün hafif geçmeliyim tost la da en fazla 750 fln olur kalorim
idependent
doğum günün kutlu olsun tatlım çam sakızı çoban armağanı hediyelerimi kabul et
Eki Görüntüle 150729 Eki Görüntüle 150730 Eki Görüntüle 150731
pasta super duruooo çikolatalıindependent doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmm
airlikfeer tatlım bugun ne giydinde süper çıkmışsın inceciksin maşaallahh süper duruosun hiçde fazlalığın yok acaba 66 kilodayken foton varmı çok mrk ettim aradaki farkı
airlikfeercim benimde o kolyeden var askerim göndermişti benimkide pembe adımız yazıo bizimde kolyede
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum. bugün 3 tane iş görüşmem var kızlar, bana dua edin :)
demin 40 dakikalık tempolu yürüyüşümü yaptım. toplam 1250 kkalı geçmem sanırım bugün.
nightcım sen şekerli şeyler de yemişsin. Meyve şekeri dışındakilerden bence uzak dur, ben bi ara diyetisyene gitmistim. Verdigi listede şekerli olan her şey yasaktı. Ben onun için diyet dönemimde reçelden filan uzak durmaya çalışıyorum. Tek lüksüm haftada 1 büyük kurabiye ya da nescafe.Bu aralar iştahım çok açık,ne yesem doymuyorum
Tek yaptığım yemek yemek, rüyamda bile
Fizigin bence gayet guzel ve de sıkı gorunuyorsun. Ayy ne guzell hiç belin yok ahhh ahh ben de istiyorum ama bunun için de pek de bi çalışmam yokhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/352802-bugun-giydin-cek-gorelim-2232.html
bak canım bu linkteki benim :26: 38 giyiyorum canım
sence devam mı etmeliyim bırakmalımıyım:26:
resimlerin üstüne tıklarsan daha iyi anlarsın
Mutlu ve saglıklı, kilo probleminin asla yasamıcan yaslar dilerim canım şimdiden :)yarın 1 dilim pasta yiycem doğumgünüm o yüzden bugün hafif geçmeliyim tost la da en fazla 750 fln olur kalorim
canım sen yağ oranını nerde ölçtürüyorsun?bende bir baskül var yağ oranınıda ölçüyormuş ama ben anlamadım nasıl olduğunu:44:
bu arada doğum günün şimdiden kutlu olsunuzun sağlıklı başarılı bir ömür dileğiyle
nice güzel ve formda yıllara tatlım
idependent
doğum günün kutlu olsun tatlım çam sakızı çoban armağanı hediyelerimi kabul et
Eki Görüntüle 150729 Eki Görüntüle 150730 Eki Görüntüle 150731
pasta super duruooo çikolatalıindependent doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmm
tatlım o kiloda fotom yok ama bundan 5 yıl önce 67 kiloda idim o zamanın fotosu var ama oda kağıt şekilinde tombul bişeyim işte en çok 67 kilo olmuştum sonra 64 civarı dolandım 3 4 sene bayram öncesi ve bayram sonrasında 66 kiloyu görünce başladım diyete
benim totom büyüktü hep canım üstüm küçüktü hep tocaman kalçalarım varda kabına sığmayan
şimdi 38 beden oldum eskiden 42 ye anca girerkeneçok mutluyum yani yeter bencede bu kadar diye düşünüyorum canım gördün mü bugün giydiklerimi anlamadım
ne güzel tatlım
benim 2 tene var aşkım ilk bebeğim seni çok özledim diye yazdırıp gönderdi sonra kendi künyesini gönderdi kendine başka yazdırdıbu kendi künyesi
Canım hakkında hayırlısı olur insallah, mutlu olacagın ve devam edebilecegin bi yerde calisirsin insallah.
nightcım sen şekerli şeyler de yemişsin. Meyve şekeri dışındakilerden bence uzak dur, ben bi ara diyetisyene gitmistim. Verdigi listede şekerli olan her şey yasaktı. Ben onun için diyet dönemimde reçelden filan uzak durmaya çalışıyorum. Tek lüksüm haftada 1 büyük kurabiye ya da nescafe.
Fizigin bence gayet guzel ve de sıkı gorunuyorsun. Ayy ne guzell hiç belin yok ahhh ahh ben de istiyorum ama bunun için de pek de bi çalışmam yok
Mutlu ve saglıklı, kilo probleminin asla yasamıcan yaslar dilerim canım şimdiden :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim. 1.2 kilo veren arkadası bilhassa :) Ben de 55.1 çıktım. Geçen haftadan bu yana vermişim yaniBi de şu wc problemimi çözsem süper olacak ama napayım daha fazla, ılık su içiyorum kuru kayısı ya da müsli yiyorum. Elmadan süpheleniyorum ama onu da çok seviyorum
gelelim bugun neler yedime:
Sabah: Ilık limonlu su
Kahvaltı:
1haşlanmış yumurta(80)
1 dilim kepek ekmek(50)
4 çeri(15), maydanoz,dere otu(10)
2 yeşil zeytin(15)
Ara: 1 kepekli yulaflı bisküvi(25)
Ara: 1 kivi(55)
Öğle:
1/2 kase sebze çorbası(70)
salçalı sulu köfte 120
salata(50), ayran(70)
Ara: 1 kivi(55)
Ara: Ayran(75)
Akşam: 1 kase yayla çorbası(100), salata(50)
Ara: 2 bardak yesil cay, 2 kuru kayısı(38)
Toplam: 873 kalori
Spor: 225 kalori kosu bandında, 10 dakika twister, 5 dakika dumble
Su 2,75 lt
diyetistende tanita diye bi tartı ölçüyo canım benimkini teşekkür ederimmm canım
çok teşekkür ederim canım
hiiii ay ne şeker bi fikir bu böyle yaa çok çok teşekkür ederimm canım emeğine sağlık
teşekkür ederim canım
ya yukarı bi çıktımm barbunya da tostta yemedim daha beter oldubi daha da yoğurt yemicem ayrıca farkettim ki yoğurt yiyice iştahım açılıyo benimmm
önce salata aldım bi tabak yanında mercimek çorbam ve yoğurdumla
önceki günler sadece çorba alırdım ve de o bitince doyardım ama yokkkk bugün doyamadım bi türlütüm gün aç kaldığım içinde olmuş olabilir tabi gece spor yapmaya inerim belki ya da sabah kalkınca
sonra dayanamadım ve 1 dilim pasta aldım ama böyle üstü pudingli keki çok olan türden pasta kreması yoktu ama sonra ben onu yerken gene o en son gofret yediğimde arayan arkadaşım aradı ki bi daha onun telefonlarını açmamaya karar verdim onla konuşurken gene sinirlerim bozuldu pastam nasıl bitti anlamadımsonra tel i kapattım moral sıfır bende gittim browni aldım bi tane ben onu yerken sıcacık börek çıktı fırından tandır böreğiymiş peynirli sonra gittimm koca bi dilimde ondan aldım =( böylece günümm..
[1] Knorr Çabuk Çorba (Mercimek) 1 ADET 80.00
[2] Karışık Salata 1 PORSİYON 123.00
[3] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 250 gr 147.50
[4] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[5] Tepsi Börek 1.5 PORSİYON 631.50
[7] Browni Klasik 40 GRAM 166.00
[8] Çikolatalı Pasta 100 GRAM 300.00
[9] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[10] Çay (şekersiz) 0.2 LİTRE 2.00
[11] Kurabiye 50 GRAM 218.50
[12] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33.00
[13] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[14] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[15] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[16] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.40
Toplam : 1976.56kal.
yarında o konuştuğum arkadaşla buluşacaktık buluşmıycam vazgeçtimpasta da yemicem işteee
anladim cnm darisi benim basima ins reglden sonra yavas yvas ellileride gorurum sen spor yapmiosun demi
bizimde ismimiz yazio arkadasindada kucuk bir soz yazio unuttum sakladim benrengi solmasin die
tatlım o kiloda fotom yok ama bundan 5 yıl önce 67 kiloda idim o zamanın fotosu var ama oda kağıt şekilinde tombul bişeyim işte en çok 67 kilo olmuştum sonra 64 civarı dolandım 3 4 sene bayram öncesi ve bayram sonrasında 66 kiloyu görünce başladım diyete
benim totom büyüktü hep canım üstüm küçüktü hep tocaman kalçalarım varda kabına sığmayan
şimdi 38 beden oldum eskiden 42 ye anca girerkeneçok mutluyum yani yeter bencede bu kadar diye düşünüyorum canım gördün mü bugün giydiklerimi anlamadım
boyun kaç cnm ... hedeflediğim kilodasın daa.. ben ne zaman 38 olcam merak ettim :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?