ben kahveyı cook severım ama uzun zamandrı ıcmıyorum sadece hsonları kahvaltıdan sonraa ıcıyorum.. selülittt durumlarından solayı ondanda mahrumumm :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/352802-bugun-giydin-cek-gorelim-2232.html
bak canım bu linkteki benim :26: 38 giyiyorum canım
sence devam mı etmeliyim bırakmalımıyım:26:
resimlerin üstüne tıklarsan daha iyi anlarsın
ewet senın işinde zormus canımm.. hele yemek seçen bir eşşş en zoruu sanırım :)))))))
evet bende seviyorum kahveyi hamileyken bile içiyordum doktor 1 taneye izin vermişti o zaman.selülüt spor yapınca kayboluyor bende nedense:44:ki çok su içebilen biride değilim.mesela sen yazıyosun 2.5 litre su diye benim içim gidiyor ayy ben yine su içmedim bugün diyorum
evet siz siz olun koca seçerken buna dikkat edin sonra işiniz zor olur valla
keşike benımde okadar kolay olsaaa.. basım belada onlarlaa ancak çok su içip spor yapıp yedıklerıme dıkkat edersemm azalıyorlarrr .. kaybolmıyorlar maleseff..eskıden bende su ıcmezdım aklıma gelmezdı bıle ama masamda kucuk şaşal sısesı var bıttıkce kalkıp dolduruyorumm masa başı ısım oldugu ıcın hareketde olyuro bana :)))) tabı bu kadar su ıcın wc ye sık sık gıtmek bayıltıyor:))))
ahaha kesinlikle öylee , cok yemek secıyorsun yok olmaz senle evlenemem :84: :)))
evet ya birde tuvalet problemi oluyor o zaman.bende hep diyorum sürahiyi doldurayım akşama kadar onu bitireyim ama 1 gün yapsam 2.gün ya unutuyorum yada canım istemiyor.selülüt için kahveyle falan masaj yapıyordu bir arkadaş faydası oluyormuş birde gazlı içecekler hatta maden suyu bile içmemen gerekirmiş canım
işte bende onalrı tyapamıyorum usenıyorum 1 2 gun yapabılıyorummm(( ben zaten colaydı gazozdu içmem bazen soda içerimm... artık az yemek yediğim için sodada ıcmıyorum sayılır:))))
olabilir tabi aslında kiloylada pek alakası yokmuş bunun çok zayıf insanlarda bile olabiliyormuş.seninki biraz yapından kaynaklanıyor o zaman canım .e artık dikkat ederek idare edecen durumu
kızlarrrr 64.7 üm çok şükür vermişim yine
canım sen zaten ideal kilonun altındasın daha fazla kilo vermemelisin bundan sonra sadece hedefin kilonu korumak olmalı diyeti bırakıyorum dersen kilo alırsuın ve daha çok yersin nasıl olsa zayıfım diye.. diyeti bırakıyorum cümlesini lugatinden çıkart sadece kilo korumaya geç ve bundan sonra dengeli ol abur cubur ve hamurlu gıdalardan uzak durmalısın yine her şeyden ye sık ısık az az ye çok fazla hızlı yeme ve mideni asla tıkabasa doldurma bu sadece sonraki öğünde hep daha fazla acıkmana neden olur ki mideni genişletir ve belli bir zanadan sonra asla doymazsın.... gün içinde hareket halindeyken canının istediğini ye ama geceleri ve akşam yemeklerine dikkat et umarım bu kilonda kalırsın yoksa alınan kilolar kolay verilmiyor ve al ver al ver vücut yıpranıyor canım ...
geçen hafta:65.6
bu hafta: 64.7
900 gr gitmiş
Canım tebrik ederim, senin adına çok sevindim
Böyle devam etmeni dilerim Medusacım
Airlikfeer
Canım iu an zaten yeterince güzelsin, ideal kilondasın :)
Daha nerenden kilo vereceksin
Kendini boşuna heba etme, rakamlara takılma, önemli olan aynaların söylediğidir...
Gerçekten formunda görünüyorsun
3 dilim kepek ekmeği
180
4 adet bisküvi
100
1,5 minik kurabiye
75
75 gr tam yağlı beyaz peynir
185
10 tane zeytin
100
1 tane salatalık
10
2 bardak 2 şekerli çay
80
1/3 muz
35
1 tane 2 şekerli kahve
40
1 paket çubuk kraker
160
300 gr yoğurt
240
2 minik kurabiye
100
sebze kızartma
300
2 dilim kepek ekmeği
120
1 dilim pasta
400
toplam: 2125
Bugünü bu şekilde bitiricem...
Yazdıklarımın hepsini yemedim ama yiyicem :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?