benide aranıza alın lütfen
Medusacım gece gece çok güldürdün beni
Vücudumuzla iletişimi bırakmamak lazım, yiyelim yiyelim, sonra beynimize gönderdiğimiz sinyallerle yağlara ölüm :90:
Serapçım senin liste de karbonhidrat bombası olmuş ama en azından kalori bakımından bizden daha iyi kısıtlama yapabilmişsin :)
Canım hafta sonu için görmezlikten gelinebilecek kaçamaklar yapmışsın, üzme tatlı canını :)
Bir de bana bak :78:
Hoş geldin Monaroza :)
Seni tanıyabilir miyiz?
canım sıkma tatlı canını. diyete bir gün sonra başladığını düşün. ya da molo verdiğini. ben de sırf böyle canımın istediğini yiyebilmek için hergün 50 kalori tasarruf etmeyi planlıyorum. sen de tasarruftan harcamış say kendini. başladığından beri hergün sanki 50 kalori fazla almışsın gibi. hem metabolizmanı da şaşırtmış olmuşsun. vicdan azabıyla sakın daha fazla yeme. halledebiliriz bence :)
kızlar ben bu diyet tekniğine yeni başladım 2 gündür yapıyorum..bende desteklerinizi beklıyorum 3 ay sonra mezuniyetim var ve o zamana kadar 20 kilo vermem gerekiyoro yusden kaybetcek vaktim hiç yok sizlerin yazdıklarınızı okuyunca daha da gaza geldim bende zayıflamaya calışanlar hatta zayıflayanlar kervanına katılmak istiyorum..beni de aranıza kabul eder misiniz?
boyum:150cm kilo:70 bazal metabolizmam: 1400kal imiş..ben genel olarak 800 kal. üzerine çıkmamamyı planlıyorum sizce az mı ya da fazla mı olur...
e kac kalori almam gerekiyor normal şartlar altında peki :26: kaloriyi ne kadar kısarsam o kadar cabuk kilo verirmisim gibi geliyor ... birde su kilo hesaplama etiketlerini nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum :26:
canım benim kaç kalori almam lazım 1.57 boy 73 kiloOrta derece hareketli biriysen günde 2000-2100 kalori harcarsın.
Buna ekstra spor da eklersen harcadığın kalori miktarı artar.
İlk zamanlarda en azında 1300-1400 kalorinin altına düşmemeni tavsiye ederim.
Zamanla günlük kalori alımını azaltırsın.
İnsan bedeni az kalori il yaşamaya adapte eder kendini.
Birden 800-900 kalori ile beslenmeye başlarsan metabolizman yavaşlayacağı için kilo vermen güçleşir.
Ayrıca kilo versen bile metabolizman yavaşladığını için verdiğin kilolardan çok daha fazlasını geri alman zor olmayacaktır.
canım benim kaç kalori almam lazım 1.57 boy 73 kilo
1.5 yaşında bi oğlum var bu nedenle günümüz gayet hareketli geçiyor ama spor yapamıyorum zamanım olmuyo
bi de kalori sayımını hangi sitelerden yapıyorsunuz
Orta derece hareketli biriysen günde 2000-2100 kalori harcarsın.
Buna ekstra spor da eklersen harcadığın kalori miktarı artar.
İlk zamanlarda en azında 1300-1400 kalorinin altına düşmemeni tavsiye ederim.
Zamanla günlük kalori alımını azaltırsın.
İnsan bedeni az kalori il yaşamaya adapte eder kendini.
Birden 800-900 kalori ile beslenmeye başlarsan metabolizman yavaşlayacağı için kilo vermen güçleşir.
Ayrıca kilo versen bile metabolizman yavaşladığını için verdiğin kilolardan çok daha fazlasını geri alman zor olmayacaktır.
Kalorisepeti ve kilotakibi sitelerinden kalori hesabı yapıyoruz canım.
Buradaki bir arkadaşımız, 1983, Müftüoğlu'nun kalori hesabından bahsetmişti.
Kilonu 20 ile çarparsan ortalama bazal metabolizma hızını, yani bütün gün dinlenme pozisyonundayken alman gereken kalori miktarını bulurken kilonu 30 ile çarparsan günlük ortalama harcadığın kalori hesabını buluyorsun canım. Senin de 2190 kalori yapıyor kilona göre.
canım ben biraz rakamları şişirdim. sırf kızartma yedim diye her şeyi şişirme modundayım. aslında kalorili ama burnuma kadar tokum şu an bile. ben rejim yapmazken 3000 kaloriye kadar alır ve bu saatte aç olurdum bir de. şimdi anlıyorum kızartma bile yeyip kaloriyi normal tutabiliyor insan. canın çok istiyorsa fazla erteleme. evde çocukların da var zaten, sana çok kalmaz kızartma kesin o fıstıklardan :) en güzel zayıflama yöntemi yiyeceğini paylaşmakmış ya :)
bu arada listen arkadaşına gitmiş olmana rağmen 1000 kalori civarında, tebrik ederim arkadaşım istikrarın için.
tmm canım saol yarından itibaren bende başlıyorum
kolay gelsin canım burada olursan kolay kilo verirsin ben burdaki hatunlara hesap vericem diye kısım kısım kısıyorum yoksa belkide iki katını yerimmotivasyon ve birlik harika aramıza tekrar hoşgeldin ...
saol canımhaklısın hep beraber kurtulucaz kilolardan
maşallah bebişin çok tatlı Allah bağışlasın , benimde kızım 1.5 yaşında temmuz doğumlu... kızım kırk günlük bile olmadan ben 55-56 kilodaydım sonrasında aldım kiloları özellikle emzirmeyi bıraktığımda nasıl olduysa farkına bile varmadım taki tartıya çıkıp 64 ü görüp şok geçirene kadar ...
maşallah bebişin çok tatlı Allah bağışlasın , benimde kızım 1.5 yaşında temmuz doğumlu... kızım kırk günlük bile olmadan ben 55-56 kilodaydım sonrasında aldım kiloları özellikle emzirmeyi bıraktığımda nasıl olduysa farkına bile varmadım taki tartıya çıkıp 64 ü görüp şok geçirene kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?