- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi benkeyfimvekahyasi
-
Hayır ultrason zararlı değil dediler. Çok küçük bir ses dalgasından ibaretmiş. Tabi ki her şeyi Allah A bırakıyoruz ama tedirgin olmamak için yeterli olmuyor. İğne vurunmuyorum yani vurunuyorum ama kan sulandırıcı değil başka rahatsızlığım için iğne vurunuyorum bebek için değil kendim için. Bebek için sadece aspirin şimdilik. 32 ye kadar clexane yok ve beni tedirgin eden de buTakıntı haline gelmiş geleceği kadar canım....
5 gün sürekli ultrason zararlı doktor söylemiyor mu bunu sana? Neden bu kontrol çabası. Allaha bıraksan? Hamileliğin tadını çıkarsan? Pıhtılaşma için iğne vurmuyor musun zaten hergün?
Allah esirgesin inşallah tekrar yaşanmaz. Bende de takıntı oldu o sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum. Burda bi yerde okumuştum kalbi durduğunda hamilelik belirtileri de bitiyormuş
Gogus agrisi degilde mide bulantisi bel agrisi mide yanmasi falan hepsi bianda gidiyo.hatta bana doktorum kalp atislari gorunmuyo ddi.bende 1 hafta once acilde dinlemistik ddm.mide bulantin falan varmi ddi yok ddim.malesef kalbi durmus demisti.3. Gebeligimde de aynisi oldu mide bulantim bi anda kesildi.bende rahatladim artik olmicak mide bulantim diye dusunmustum megerse yine kalbi durmusAllah esirgesin inşallah tekrar yaşanmaz. Bende de takıntı oldu o sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum. Burda bi yerde okumuştum kalbi durduğunda hamilelik belirtileri de bitiyormuş
Belki de o diğer kullandığın iğneden dolayı sana cleaxane vermemiştir ikisi etkileşime geçiyordur belki tabi en doğrusunu dr bilirHayır ultrason zararlı değil dediler. Çok küçük bir ses dalgasından ibaretmiş. Tabi ki her şeyi Allah A bırakıyoruz ama tedirgin olmamak için yeterli olmuyor. İğne vurunmuyorum yani vurunuyorum ama kan sulandırıcı değil başka rahatsızlığım için iğne vurunuyorum bebek için değil kendim için. Bebek için sadece aspirin şimdilik. 32 ye kadar clexane yok ve beni tedirgin eden de bu
Sizin kullandgnizin markasi neydi acaba guvenilir miBen kullanmistim ve asiri memnun kalmistim. Bende kan pihtilasmasi yoktu ancak pimpiriklik vardi.
Kalp atislarini duymazsan bile (o pozisyonu bulmak bazen zor oluyor), kirmastigini duyuyorsun. Yani amniyotik sivi'nin icinde oynadigini duyuyorsun. Böyle su sesleri geliyor. Ben bazen gecenin 3'ünde acip rahatliyordum.
Bide burda bircok bebislerini kaybedenlerin hikayesini okudugumda daha da pimpirikleniyordum. Bende 16-17 haftada kullanmaya baslamistim, hatta ilerde tekmelerini hisetmedigimde hemen aciyordum. Yani cidden tavsiye ederim.
Umarim bebisini sag salim kucagina alirsin canim. Fazla stress yapmamayi calis. Simdi diyorum bosuna pimpiriklenmisim.
İnşallah şimdi bebeğin sağlıkla doğar.Ben pihtilasma yüzünden kayıp yaşadım . Şimdi clexane kullanıyorum, çok tedirginim malesef.
Ben de sürekli kendimi kontrol ediyorum. Belirtiler devam ediyor mu, göğüs hassasiyeti var mi diye.
Bebeğimin kalbi durduğunda göğüslerim de fos diye inmişti çünkü.
Çok üzüldüm ya çok yıpratıcı bir durum işte kimisi hamile kalmak istiyor kalamıyor kimiside kalıyor kalbi duruyorGogus agrisi degilde mide bulantisi bel agrisi mide yanmasi falan hepsi bianda gidiyo.hatta bana doktorum kalp atislari gorunmuyo ddi.bende 1 hafta once acilde dinlemistik ddm.mide bulantin falan varmi ddi yok ddim.malesef kalbi durmus demisti.3. Gebeligimde de aynisi oldu mide bulantim bi anda kesildi.bende rahatladim artik olmicak mide bulantim diye dusunmustum megerse yine kalbi durmus
Doktorun açıklaması çok komik. Ben clexane vermiyorum. Hibor verin. Ben kan sulandırıcı vermiyorum kimseye. Sana da 32 ye kadar vermeyecem. Ben??? ama o eşimden cevabını aldı. Eşim bir şey olursa kanun önünde hakkımızı ararız dedi aba altından sopa gösterdi. Ona rağmen fikri değişmedi adamın. İyi madem dedim öyle yapalım.Belki de o diğer kullandığın iğneden dolayı sana cleaxane vermemiştir ikisi etkileşime geçiyordur belki tabi en doğrusunu dr bilir
Yok canm hamile degilm tedavu asamasindayim iste catlama igensi klomrn clexsan hepsi bi arada gidiyo bakalm.aslinfa bendeki pihtilasma degil tasiyicisym ama bundan baska da bi sebebimiz yok malesef hersey cok iyi. 3. Bebegimi kaybedeli yaklasik bi 8 ay falan oldu iste bekliyoruz rabbim buyukÇok üzüldüm ya çok yıpratıcı bir durum işte kimisi hamile kalmak istiyor kalamıyor kimiside kalıyor kalbi duruyorşuan hamile misin yoksa 3. Gebelik durumunu Yen'i mi yaşadın ve kan pıhtılaşma probleminden dolayı mı oldu
12. Haftada belli oldu kız cinsiyetiBu arada bebişinin cinsiyeti belli oldu mu ?
Sorma o göğüsler artık ellemekten vıcığı çıktı. Bir de aniden akıntı geldiğini hissediyorum lavaboya koşuyorum kan mı diye.Allah esirgesin inşallah tekrar yaşanmaz. Bende de takıntı oldu o sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum. Burda bi yerde okumuştum kalbi durduğunda hamilelik belirtileri de bitiyormuş
Offf o piskoloji ozellikle dusuk yasayanlarda cok var cok zor ya rabbim sabir versinSorma o göğüsler artık ellemekten vıcığı çıktı. Bir de aniden akıntı geldiğini hissediyorum lavaboya koşuyorum kan mı diye.
Taşıyıcılık düşük sebebi değil diyorlar doktorların birçoğu ama nasıl değil şimdi senin 3 bebeğinin yaşamaması ve senin taşıyıcı olman tesadüf mü? Sadece 1 gende taşıyıcı olup 7 kaybı olan annenin kayıpları tesadüf mü? Doktorlar bunu anlamak istemiyorYok canm hamile degilm tedavu asamasindayim iste catlama igensi klomrn clexsan hepsi bi arada gidiyo bakalm.aslinfa bendeki pihtilasma degil tasiyicisym ama bundan baska da bi sebebimiz yok malesef hersey cok iyi. 3. Bebegimi kaybedeli yaklasik bi 8 ay falan oldu iste bekliyoruz rabbim buyuk
eşin haklı canımVar evet çok önceden alacaktım eşim psikolojin için iyi olmayabilir dedi.
Ben hiç ayda bir olan kontrole gidemedim haftada en az 1-2 kez mutlaka doktoru görüyorum. Bence o da benden bıktı çok imalı bakıyor artık odaya girince.
İkinci bir doktora gidiyorum mesela 20 sinden sonra gel diyor ben 20 sinde gelirim diyorum lütfen acele etme 25 inde gel deyip net tarih veriyor artık
Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın ben yaşamadığım halde böyleyim sırf risk olduğu için.Offf o piskoloji ozellikle dusuk yasayanlarda cok var cok zor ya rabbim sabir versin
Cok zor geciyo ya heran tetikte bekliyosun rabbim yardimcin olsunAmin inşallah Allah kimseye yaşatmasın ben yaşamadığım halde böyleyim sırf risk olduğu için.
Haklı demi. Ben de alsam hemen dinlerim hiç stres yapmam o zaman diyorum.eşin haklı canım
Allah inşallah sana tekrar nasip eder sağlıkla kucağına alırsın.Cok zor geciyo ya heran tetikte bekliyosun rabbim yardimcin olsun
bir süre sonra habire ona yoğunlaşıp evham yapacaksın canım rahat ol sağlıcakla alacaksın inşallah kucağına rabbimn izni ile. sıkıntı yapıp bebişi de kasma hissedermiş onlarHaklı demi. Ben de alsam hemen dinlerim hiç stres yapmam o zaman diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?