Kalp atışı

Evet canm haklisin.ben devalet hastanesinde muane oldugumda kalp atislarini duyduktan sonra igne kullancaksin ddi.yani zaten benim bebegim kan gitmedigi icin öluyo once kullanmam gerkm3z mi ddm be alaka ya kalbi atmazsa bisa igne kullanmazsin ddi gerizekali.burda bi arkads yardimci oldu allah razi olsun hemen kullanmalisin diye ozel bi doktora gittim 3 haftalik hamileydim igneye hemen basladik ama olamdi yine ben gec kaldigimi dusunuyorum daha ince baslanmaliydi

Sağlık ocaklarinda da kalp atışlarını dinliyorlar. Oraya da gidebilirsiniz.
Bi kere gittim utandım söylemeye tansiyon ölçtürüp çıktım halbuki evde tansiyon aletim var. Diyemedim kalp atışını dinlemeye geldim diye. Ne bileyim bedava diye buraya geliyorlar ya da pinpirikli diye düşünmelerini istemedim

Canım sende kan pıhtılaşması varsa bununda bi tedavisi var, eminim günlük iğne vurunuyosun buna karşı..Paranoya'ya dönüştürecek bi durum yok, bu durumda doğan birsürü tatlı bebiş tanıyorum, kasma okadar..Doppler e filan gerek yok bence, hayırlısıyla kucağına alırsın umarım

Bu dunyada alacak nefesi varsa hiç bişeyi dinlemez Rabbim ol desin yeterki. Bak 10.haftadasın gayet iyi ilerliyor belliki herşey. Doktorun sıkıntı olaa söylerdi dimi sonuçta... bende iki kez kayıp yaşadım üst üste. Pıhtılaşma sonucum önümüzdeki ay çıkacak. Belki bende iğne kullanmak zorunda olacağım bilemem. Yaşadığın korkuyu anlıyorum eminim yeniden hamile kaldığmda bende korku içinde olacağım ama bu kadar tedirgin olup bebişciği de üzmene gerek yok. Stresli hamilelik demek stresli bebek demek. Senden etkileniyor oda. Yapma bunu. Kendine değil ona yapma lütfen... stres hamile kalmaya da engel hamileyken de çok zararlı.... hakkında hayırlısı olsun kucağına sağ salim alırsın inşallah canım

Her gun her gün giderseniz sıkılılabilirler evet ama haftada bire birsey demezler sanırım. Halinizi anlatabilirsiniz hemsireye. Lutfen olumsuz dusuncelerde olmayin...

Amin inşallah sen de en kısa zamanda tekrar güzel haberi alırsın ve kucağına almak nasip olur.

bir süre sonra habire ona yoğunlaşıp evham yapacaksın canım rahat ol sağlıcakla alacaksın inşallah kucağına rabbimn izni ile. sıkıntı yapıp bebişi de kasma hissedermiş onlar
Aslında çalışmaya başlayınca daha rahat olacağım günün yarısı uykuda yarısı okulda geçecek inşallah o zaman kafam dağılacak

Her gun her gün giderseniz sıkılılabilirler evet ama haftada bire birsey demezler sanırım. Halinizi anlatabilirsiniz hemsireye. Lutfen olumsuz dusuncelerde olmayin...
Kendi hemşirem çok iyiydi izne çıkmış gittiğimde. Diğeri de hamileydi sıcaktan bunalmış oflaya puflaya iş yapıyordu ancak tansiyon diyebildim ona bile bi gönülsüz baktı ben de kötüyüm filan dedi ben oturtmuşum gibi oraya valla o gün de pinpirikten gitmedim de başka bölüme gitmiştim gözüm karardı hastane koridoruna yere oturuverdim o kadar kötü oldum o yüzden uğramıştım sağlık ocağına. Daha diyemedim kalp atışına bakalım diye kendi doktoruma gittim

Benim de 4 ayĺik ciddi kanamam oldu sonrasinda test yaptirdim ciddi boyutta olmasa da kan pıhtılasması çıktı, heterozigot olarak hatta doktor kan sulandırıcı kullanmasan da olur dedi ona ragmen korkum 6 ay sürdü. Doktorun kapısında hep tamam simdi gircem çocuğun kalbi durdu dicek diye ağliyordum. Karni kocaman olanlara imreniyordum bak kocaman olmuş bebeği diye, yanında çocuğu olanlara da ayrı imrenirdim. Kaldı ki ilk gebeliğimdi kızım, düşük bile olmadan sıyırma noktasına geldim. Bence psikolojik yani, elbette o cihazı al ama cokta moral bozma. Ben doktorumu degistirdim 6. ayda da o beni silkeledi, moral verdi.

Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Eve almak yerine doktora gitmeniz daha makul..

Peki kan sulandırıcı kullandın mı?

Ya oda sürekli dinlemek çocuğa zararlı diye biliyorum. Ben aldım evde kalbin yerini bulamayınca o korku o kadar büyük oluyor ki anlatamam. İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…