Kalsam aklımı yitireceğim gitsem annemi!

papatya4637

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
27
22
3
31
Merhaba değerli üyeler, içime ata ata bir hal oldum beni yargılamadan düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 28 yaşında bir öğretmenim 3 yıl daha İstanbul da görev yapmam gerek yapayım yapmasına da bu ev görünümlü tımarhane ben, bıktırdı bezdirdi. Beni tutan tek şey %98 engelli ve bana çok düşkün olan garibim annem... Biz dört kardeşiz

Abim, eşinden ayrıldı bizimle oturuyor ama anneme pek faydası yok.
Ablam (Beni babamdan sonra en çok geren insan( Polis koca takıntısı yüzünden zavallı eşini çeşitli bahanelerle boşuyor. Boşamadığı gibi de yenisini bulmuş onunla evlenme planları yapıyor 18 lik sevgili gibi buluşmalar, konuşmalar, bilmem neler. Yahu tamam eşinden ayrıl olmuyorsa zorlayamaz kimse zaten de bu ne koca merakı otur baba evinde de birazda sen anneme bak birazda sen bana destek ver ama yok!!!
Kardeşim, yeni evlendi eşiyle ikisi arasında ki sorunları çözmeye çalışmaktan bir parçaya daha bölündüm.
Babam, Allah onu elden ayaktan düşürüp bana baktırmaya muhtaç etmesin. Bakmam... O benim çocukluğumu, gençliğimi, huzurumu çaldı. İçti içti annemi dövdü çocukluğumdan hatırladığım tek şey bu. 4 Kardeşiz sürekli bizi birbirimize düşman etmeye çalışır, sürekli birinin arkasından kötüler, para verirsen iyi vermezsen kötüsün ona.

Ve ben. Ben yaşadığımı hissetmiyorum
Ben içten güldüğümü hissetmiyorum.
Dibine kadar mutsuzum. Lütfen bana dua edin

Çok üzüldüm(

Annenizi alıp başka yere gitme şansınız yok mu?

Dualarım sizinle Allah sabır versin bütün ailenizle bu kadar kopuksanız annenizi alıp gitme şansınız var mı

Annenize sahip çıkın, diğerlerinin sorunlarından soyutlayın kendinizi. Bırakmayın annenizi.

Koşullarınız çok zor ama sabredin lütfen. Her gecenin bir sabahı oluyor.

En iyi dileklerim sizinle...

Ablaniz evlenmek isteyebilir bakmaya mecbur değil
Anneye bakacak diye bekar kalmak zorunda mı ?
Size de bakmak ağır geliyorsa ki ağır bir durum ..yardımcı alın .

Bence tüm cesaretinizi toplayıp, Istanbul'a annenizle birlikte gelin.
Onun maaşı ona bakmaya, sizin maasiniz da size bakmaya yeter.
Istedikleri kadar çirkefleşsinler.
Bundan bin kat daha iyi durumda olursunuz.
Belki onlarin bir süre sonra akılları basına gelir siz onlardan ayrıldıktan sonra.
Ama böyle kaderinize razı olup, yok bırakmazlar, etmezler derseniz, her gün mutsuz uyanacaksınız.
Bazen -kötü de olsa- konfor alanımızdan çıkmaya cesaret edemeyiz.
Annenizi de alin, cikin gidin. Hayat daha güzel olacak.

Annenizin vasiliği babanızın üzerine mi? Maaş için bırakmıyorlar zaten ama şikayet edebilirsiniz. Dava açarsınız. Bakılmadığını görürlerse siz vasilik için başvurup annenizi yanınızda götürebilirsiniz. Peşinizdende o zaman gelemezler eviniz barkınız ayrı kendi evleri gibi elini kolunu sallayarak gelemezler. Siz çalışırken annenizin maaşıyla belli saatler aralığında yardımcı tutarsınız. Bakım parası ve engelli maaşı annenize bakmaya yeterli olur maddi olarak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…