- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi papatya4637
-
Anne bu anne!Ortalığa mı düşsün?Eli ayağı tutup şımarıklığından kendine baktıranlardan da değil.Hadi tamam bakmak zorunda değil maaşı için niye bu kadar ısrarcılar o zaman.Bıraksınlar ona bakmak isteyen kızına,Gül gibi baksın.Konu sahibine annesinin bakımı zor gelmiyor Yani menfaatçi kardeşleri yıldırmış.Ablaniz evlenmek isteyebilir bakmaya mecbur değil
Anneye bakacak diye bekar kalmak zorunda mı ?
Size de bakmak ağır geliyorsa ki ağır bir durum ..yardımcı alın .
Konudan “annemin bakımı bana ağır geliyor” gibi bir sonuç hiç çıkmıyor yalnız.Ablaniz evlenmek isteyebilir bakmaya mecbur değil
Kim bırakmaz zaten tek siz ilgileniyorsunuz alın gidinKeşke olsa. Bırakmazlar kadını
Anneniz %98 engelli demişsiniz sonradan mı oldu kaza vs m
Annem hipertansiyon ve ritim bozukluğu hastasıydı zaten. Ben okuldayken kardeşim ve abim kavga etmişler annem aralamaya çalışmış birbirlerine yumruk atarken annemin kalbine isabet etmiş. Ve o akşam felç geçirdi 7 yıl oluyorAnneniz %98 engelli demişsiniz sonradan mı oldu kaza vs mi?
Yuh ya kadın onların yüzünden bu halde ama bir bakmayı geç bir taraflarını terpetmiyorlarAnnem hipertansiyon ve ritim bozukluğu hastasıydı zaten. Ben okuldayken kardeşim ve abim kavga etmişler annem aralamaya çalışmış birbirlerine yumruk atarken annemin kalbine isabet etmiş. Ve o akşam felç geçirdi 7 yıl oluyor
Allah gerçekten evladın hayırlısını versin.Allah size de sabır versin,kan bağınız var.Atsan atılmıyor.Anneciğinize çok üzüldüm çok.Lütfen ona hissettirmeyin endişelerinizi,mutsuzluklarınızı.Çok zor sizin için ama o zaten muhtaç bir de manevi olarak çökmesin.Annem hipertansiyon ve ritim bozukluğu hastasıydı zaten. Ben okuldayken kardeşim ve abim kavga etmişler annem aralamaya çalışmış birbirlerine yumruk atarken annemin kalbine isabet etmiş. Ve o akşam felç geçirdi 7 yıl oluyor
Nasıl mecbur değil annesi onun. Konu sahibi nasıl ilgileniyorsa diğer evlatlar da ilgilenecek. Parasını yemeye gelince nasıl rahat rahat yiyorlardır.Ablaniz evlenmek isteyebilir bakmaya mecbur değil
Ağırlık koymaniz gerek o halde. Vasisi siz iseniz bir polis karakoluna gidip derdinizi anlatin. Nasil bir yol izleyebilirim diye sorun. Ve lutfen cesur olun.O zamanda annem kıymete biniyor. Söz konusu bile yapmazlar peşine takılır onlarda gelir
Ya çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Siz bir ev ayarlasaniz sonra annen ile beraber gitseniz haber vermeden olmaz mı. Ama siz çalışırken de birinin bakması lazım. Çok zor.Annem hipertansiyon ve ritim bozukluğu hastasıydı zaten. Ben okuldayken kardeşim ve abim kavga etmişler annem aralamaya çalışmış birbirlerine yumruk atarken annemin kalbine isabet etmiş. Ve o akşam felç geçirdi 7 yıl oluyor
Kesinlikle derhal o evden tayinini aldır gerekirse annenide götür yoksa senin kalan enerjinide bitirirlerMerhaba değerli üyeler, içime ata ata bir hal oldum beni yargılamadan düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 28 yaşında bir öğretmenim 3 yıl daha İstanbul da görev yapmam gerek yapayım yapmasına da bu ev görünümlü tımarhane ben, bıktırdı bezdirdi. Beni tutan tek şey %98 engelli ve bana çok düşkün olan garibim annem... Biz dört kardeşiz
Abim, eşinden ayrıldı bizimle oturuyor ama anneme pek faydası yok.
Ablam (Beni babamdan sonra en çok geren insan( Polis koca takıntısı yüzünden zavallı eşini çeşitli bahanelerle boşuyor. Boşamadığı gibi de yenisini bulmuş onunla evlenme planları yapıyor 18 lik sevgili gibi buluşmalar, konuşmalar, bilmem neler. Yahu tamam eşinden ayrıl olmuyorsa zorlayamaz kimse zaten de bu ne koca merakı otur baba evinde de birazda sen anneme bak birazda sen bana destek ver ama yok!!!
Kardeşim, yeni evlendi eşiyle ikisi arasında ki sorunları çözmeye çalışmaktan bir parçaya daha bölündüm.
Babam, Allah onu elden ayaktan düşürüp bana baktırmaya muhtaç etmesin. Bakmam... O benim çocukluğumu, gençliğimi, huzurumu çaldı. İçti içti annemi dövdü çocukluğumdan hatırladığım tek şey bu. 4 Kardeşiz sürekli bizi birbirimize düşman etmeye çalışır, sürekli birinin arkasından kötüler, para verirsen iyi vermezsen kötüsün ona.
Ve ben. Ben yaşadığımı hissetmiyorum
Ben içten güldüğümü hissetmiyorum.
Dibine kadar mutsuzum. Lütfen bana dua edin
Ne demek zorunda değil, bal gibi zorunda Bi zahmet 2. Kocayı biraz geç alsın, kırsın dizini fedakarlık yapsın ama nerdeeeeeAblaniz evlenmek isteyebilir bakmaya mecbur değil
Kesinlikle katılıyorumAnnenizin vasiliği babanızın üzerine mi? Maaş için bırakmıyorlar zaten ama şikayet edebilirsiniz. Dava açarsınız. Bakılmadığını görürlerse siz vasilik için başvurup annenizi yanınızda götürebilirsiniz. Peşinizdende o zaman gelemezler eviniz barkınız ayrı kendi evleri gibi elini kolunu sallayarak gelemezler. Siz çalışırken annenizin maaşıyla belli saatler aralığında yardımcı tutarsınız. Bakım parası ve engelli maaşı annenize bakmaya yeterli olur maddi olarak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?