Kalsam aklımı yitireceğim gitsem annemi!

Yazdiklarinizi okurken hissettim benzer seyler yasamisiz .ama inan degmiyor onlarinda annesi koca pesinde kosacagina annesine baksin.taviz verdikce simariyolar olan sana olur kardrsim.bende ogretmenim atanamadim boyle ailevi nedenler yuzune biride saol demedi demezde bi de fedakarlik yaptigim icin ben suclu oldum.soyle yap siraya koy annene bakmayi 4 kardessiniz herkes ilgilensin seninde hayatin var

Allah sabır versin size dua edicem. Ama inan o karanlığın da bir sonu var bende çok zorlu zamanlar geçirdim üstelik henüz memur da değildim hayatı çok sorguladım yeri geldi tükendim ama şimdi hepsi geçti. Rabbine sığın bu kötü günlerin geçeceğini bil.

Anneniz alıp başka eve çıksanız derim.
Diğer kardeşlerin çok umrunda olmaz gibi babanızın da itiraz edeceğini sanmıyorum

Anneniz alıp başka eve çıksanız derim.
Diğer kardeşlerin çok umrunda olmaz gibi babanızın da itiraz edeceğini sanmıyorum
konu sahıbı ıse gıttıgınde tek basına ne yapıcak kadın evde

maddı durumları el verse bnu yaparlardı bence
Önceki mesajları okumadım açıkçası durumu var mı bilmiyorum.
Annesi yüzde 98 engelli olduğu için engelli maaşı vardır.
Konu sahibi de 3 yıl daha İstanbul da görev yapmalıyım dediğine göre kamudadır diye düşündüm.
Şu durumda sizin yorumunuzu merak ettim tiona

bır engellı maası o aılede konu oluyorsa..konu sahıbı bahsettı maasından dolayı bırakmazlar dıye..demekkı durumları okadar ıyı değil.

bır engellı maası o aılede konu oluyorsa..konu sahıbı bahsettı maasından dolayı bırakmazlar dıye..demekkı durumları okadar ıyı değil.
Kadın evlatları yüzünden o bakmayan evlatlarının darbesi sonucu engelli olmuş. Engelli maaşı olmadığında nasıl geçiniyorlardı ise öyle geçinirler. Konu sahibi kamuda büyük ihtimalle vasilik için başvuru yaparsa gelir denetlerler kolayca vasiliği alabilir. Maaşı eğer ki gerekenden fazla değilse belli kriterler var ona göre bakım maaşıda alır. Kendisi işteyken engelli maaşı ve bakım parasıyla bakıcı tutabilir. Devlet engelli maaşını aileye kendi ihtiyaçları için değil kadının ihtiyaçları karşılansın diye veriyor

Ablaniz evlenmek isteyebilir bakmaya mecbur değil
Anneye bakacak diye bekar kalmak zorunda mı ?
Size de bakmak ağır geliyorsa ki ağır bir durum ..yardımcı alın .
Ablası daha boşamadan sevgili bulmuş bakmak zorunda değil ama en azından boşanma sürecini bekliyebilirdi

bunları bana nıye yazdınız anlayamadım..keske dedıgınız gıbı olsada keendı basına ayrı cıksa..ama bırakmazlar yazmıs dıkkat edersenız

Size dua ettim Allah yardımcınız olsun çok zor imtihan insan ailesini seçemiyo annenize çok üzüldüm keşke yeni bir düzen kurma şansına sahip olsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…