• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamera koymak yasal mı?

Çok geçmiş olsun. Okula emek verdim falan demeyin ilk fırsatta görevlendirmenizi başka yere yaptırın. Bu konuda diğer velilere de güvenmeyin, küçük yerlerde kimse kimsenin hakkında ifade falan vermez, olan size olur.
Gelişmeleri buraya da yazın lütfen.

Çok geçmiş olsun. Okula emek verdim falan demeyin ilk fırsatta görevlendirmenizi başka yere yaptırın. Bu konuda diğer velilere de güvenmeyin, küçük yerlerde kimse kimsenin hakkında ifade falan vermez, olan size olur.
Gelişmeleri buraya da yazın lütfen.
Çok teşekkür ederim. Yarın süreci başlatacağız Allah'ın izniyle. Mutlaka sizi de bilgilendireceğim🙏🏻

Evet hocam Doğu bölgesi. Terör yanlısı da bir bölge açıkcası. Allah razı olsun dediğiniz şekilde yapacağım 🙏🏻
Sizin için inanın çok endiselendim. Çok dikkatli olun o insanlar suç işlemekten korkmazlar . Kendilerini de ele vermezler . Allah muhafaza size birşey yaparlar üstünü kapatirlar. Eğitime konuşmaya açık degiller pek sizi işgalci olarak görme olasiliklari bile var . O yüzden bence okula gidecekseniz bile jandarma ile gitseniz cok iyi olur. Ah ah neler yazardım da iste... Güncelleme yapın konuyla ilgili lütfen bizi de bilgilendirin

Sizin için inanın çok endiselendim. Çok dikkatli olun o insanlar suç işlemekten korkmazlar . Kendilerini de ele vermezler . Allah muhafaza size birşey yaparlar üstünü kapatirlar. Eğitime konuşmaya açık degiller pek sizi işgalci olarak görme olasiliklari bile var . O yüzden bence okula gidecekseniz bile jandarma ile gitseniz cok iyi olur. Ah ah neler yazardım da iste... Güncelleme yapın konuyla ilgili lütfen bizi de bilgilendirin
Allah bin kere razı olsun. Ben de söyledikleriniz sebebiyle çok endişeliyim zaten. Kesinlikle eğitime kapalılar. Allah var hepsi değil ama ezici bir çoğunluğu bu halde. Yarın şikayette bulunacağız ve koruma talep edeceğiz fakat ben burdan def olup gitmeden içim rahat etmeyecek sanırım. Kafama o kadar taktım ve stresliyim ki midem sancıyor.

Çok üzüldüm öğretmenim duam sizinle çabucak hallolur inşallah,uzak olsun onlar da kıymetinizi anlasalar da geç olacak. Birinci sınıf bu çocuk daha.
Çok üzüldüm bu konuya Allah'a emanet olun muhafaza etsin sizi .🌷

Çok üzüldüm öğretmenim duam sizinle çabucak hallolur inşallah,uzak olsun onlar da kıymetinizi anlasalar da geç olacak. Birinci sınıf bu çocuk daha.
Çok üzüldüm bu konuya Allah'a emanet olun muhafaza etsin sizi .🌷
Allah bin kere razı olsun. Çok teşekkür ederim hislerimi paylaştığınız için. İnşallah söylediğiniz gibi olur bir an önce kurtulurum 🙏🏻

Ne yaptınız merak ettim sizi.
Çok teşekkür ederim. Kaymakam bey'le görüşmeyi bekliyoruz. Görevlendirme dilekçemizi yazdık ve aciliyetini bildirdik, kurumda herkes de hak verdi. Sadece şikayetçi olma konusunu bir kez daha düşünmemizi söyledi müdürümüz. Musallat olabilirler gibisinden. Bu sırada köyden daha önceki olayda Jandarma'yı arayan veli aradı beni olay bugün duyulmuş, sağda solda korkusundan gelmedi bugün okula diyorlarmış. Bu laflarına istinaden korkmuyoruz ve şikayette bulunacağız kaymakam bey'le görüştükten sonra.

Çok teşekkür ederim. Kaymakam bey'le görüşmeyi bekliyoruz. Görevlendirme dilekçemizi yazdık ve aciliyetini bildirdik, kurumda herkes de hak verdi. Sadece şikayetçi olma konusunu bir kez daha düşünmemizi söyledi müdürümüz. Musallat olabilirler gibisinden. Bu sırada köyden daha önceki olayda Jandarma'yı arayan veli aradı beni olay bugün duyulmuş, sağda solda korkusundan gelmedi bugün okula diyorlarmış. Bu laflarına istinaden korkmuyoruz ve şikayette bulunacağız kaymakam bey'le görüştükten sonra.
Doğru yoldasınız, şikayetinizden vazgeçmeyin. Görevlendirmenizi alın, onun çocuğu yüzünden diğer çocuklarda öğretmen bekleyip dursunlar ki diğer velilerde köyde ona baskı yapacaktır böylece. Hadsiz insanı hiç sevmem.

Şikayet için gittiğinizi duyurun ve şikayetten vazgeçmeyin. Korkmuş olsaydınız rapor alırdınız, bunu da haberleştiğiniz başka velilere anlatın (sanırım dilden dile duyulur) zaten öğretmenlere şikayet etme baskısı her yerde yapılır. Sonradan vazgeçecek olsanız bile şikayetiniz kayıtlara geçsin.

Doğru yoldasınız, şikayetinizden vazgeçmeyin. Görevlendirmenizi alın, onun çocuğu yüzünden diğer çocuklarda öğretmen bekleyip dursunlar ki diğer velilerde köyde ona baskı yapacaktır böylece. Hadsiz insanı hiç sevmem.
Kesinlikle haklısınız. Geri dönmeyeceğim. Beni işimden her şeyden soğuttular.

Şikayet için gittiğinizi duyurun ve şikayetten vazgeçmeyin. Korkmuş olsaydınız rapor alırdınız, bunu da haberleştiğiniz başka velilere anlatın (sanırım dilden dile duyulur)
Şikayet için gittiğimi anlatırsam şu birkaç gün güvende olmayız sanırım. Ben toplantıya gittiğimi söyledim yine, gafil avlamak istiyorum onları da. Hem de korkuyorum açıkcası.

Şikayet için gittiğimi anlatırsam şu birkaç gün güvende olmayız sanırım. Ben toplantıya gittiğimi söyledim yine, gafil avlamak istiyorum onları da. Hem de korkuyorum açıkcası.
Evet orda da haklısınız. Gardını almasın daha iyi. O zaman bırakın korktu desinler,hem cahil hem kötü niyetli insanların ne düşündüğüyle ilgilenmeyin. Görevlendirmeniz olur inşallah🙏

Umarım süreç istediğiniz gibi ilerler gelecek öğretmenede Allah sabır versin inşallah insanlar ne çabalarla okuyup atanıyorlar bir velet yüzünden öğretmenlerin çektiğine bakın... Çocukken öğretmenden korkan nesildik biz gözüne girmek için takla atardık

Allah hepinizden razı olsun beni cesaretlerindirdiniz. Uzaklaştırma kararı aldırdım ve şikayetçi olduk. Karar karşı tarafa bildirilecekmiş. Bildirilene kadar korkup kaçtım sansınlar. Pazartesi'den itibaren gideceğim okula yarın da gitmememi söylediler. Bakalım zaman ne gösterir.

Umarım süreç istediğiniz gibi ilerler gelecek öğretmenede Allah sabır versin inşallah insanlar ne çabalarla okuyup atanıyorlar bir velet yüzünden öğretmenlerin çektiğine bakın... Çocukken öğretmenden korkan nesildik biz gözüne girmek için takla atardık
Maalesef artık tepemize çıkardık, kafamıza mıçıyorlar böyle işte. Yazıklar olsun hepsine gerçekten.

İnşallah, çok teşekkür ederim. Görevlendirmem olduğu gibi buraya bildireceğim. Benimle sıkıntımı paylaştınız Allah bin kere razı olsun 🙏🏻
Yerinize koyduk
Öğretmen olarak kadın olarak anne olarak😔
Siz birilerinin değerli öğretmeni eşi kızı kardeşisiniz
Çok üzücü yaşadıklarınız
Öğretmenlerimizin(işini gerçekten hakkıyla yapan)el üstünde taşınması gerekirken yaşadıkları içler acısı😔.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏

Yerinize koyduk
Öğretmen olarak kadın olarak anne olarak😔
Siz birilerinin değerli öğretmeni eşi kızı kardeşisiniz
Çok üzücü yaşadıklarınız
Öğretmenlerimizin(işini gerçekten hakkıyla yapan)el üstünde taşınması gerekirken yaşadıkları içler acısı😔.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏
Ahh derin bir iç geçirdim bu yorumunuza. Hep söylerim ben de bir ananın evladıyım. Ki öğretmenlik annelik gibi. Anne olunca daha da iyi anlarım. Onların başarısızlıklarında, mutsuzluklarında ilk üzülen ve bunu ilk paylaşan biziz. Düştüklerinde kaldıran, teselli eden, üstü ince olsa üşürler diye endişelenen.

Belki bu konuda sadece içimde öfke olması gerekirdi ama, inanın çok da mutsuzum. İnşallah güzel haberleri en kısa zamanda veririm.

Back
X