Kampanya başlatalım. Pedofillerin evinin önünde yazı olsun

O da doğru haklısın. Az önce buna benzer bir konu görüntülüyordum. Ne yapmalıyım diye soruyordu konu sahibi. Ne yapmalıymış! Kocası bir sapık ve kadın ne yapmalıyım diye soruyor!

Ya, mahalledeki kadınlar kendi çocuklarına inanmıyor ki..
Çocuklar çok söylemişler annelerine o pisliğin asıldığını,ellemeye çalıştığını.
İşte birde konunun bu yüzü var, kadınlar çocuklarının söylediklerini çocuk deyip önemsemiyor, birde zamanın ne kadar kötü olduğunu hala fark edemediler, evet herkes potansiyel sapık değildir ama çocukları korumak için kişisel alanlarına saygıyı öğretmeliyiz, komşu veya akraba veya bir yabancının olağan dışı bir tavrında çocuk kendini korumayı öğrenmeli, biz sıcakkanlı bir toplumuz, şirin bir çocuk gördüğümüzde başını okşamayı, öpmeyi, birşeyler vermeyi seviyoruz ama sanırım artık buna bir dur dememiz lazım, çocuklar sokaklarda kendi başına oynamamalı, saniyelik olaylar bunlar, bir insan saniyeler içerisinde merdivenden düşebilir, saniyeler içinde kaybolabilir, saniyeler içinde ölebilir.

Kadınlar bilinçlenmeli, eskidenmiş o, çocuklar sokakta oynar, anneler yuvalarında sıcak çorba yapar devri, artık çocuk oynayacaksa tüm çocukların başında en azından 2 Anne nöbet tutmalı, hepsine göz kulak olmalı veya herkes işini gücünü bırakacak çocuğunun başında duracak, kimsenin dokunmasına izin vermeyecek, çocuğunu eğitecek.

En azından yaşadığı yerde damgalansın, dedikodusu yapılsın, sokağa çıkamasın böyleleri. İfşa edilsinler mesela internette sözlüklerde ifşa edilince bayağı linç ediliyorlar bence.

Bir şeylerin değişmesini çok istiyoruz ama faydalı olamıyoruz
Kimyasal hadım ve fişleme mutlaka olmalı, kapıya yazılmasa bile oturduğu mahallenin muhtarına bildirim yapılmalı en azından. Yasalar bu konuda yetersiz uzunca zamanda öyle kalacak gibi görünüyor. Bu adamların ıslahı, iyileşmesi yok tıbben bu biliniyor ama yine de toplum içine salınıyorlar. İş yine bireysel tedbirlere kalıyor, çocukları ve hayvanları gözümüzden ayırmayacağız başka çaremiz yok

Dün akşam gördüm bu haberi televizyonda, gündüz de tecavüz edilip bıçaklanan bir kedinin haberini okudum, artık günlük haber olmaya başladı bu tecavüzler, öldürmeler, insanlar sessiz, çok ürkütücü...

Ne biçim bi devir de yasiyoz yaaa böyle serefsizleri iskenceyle canlı yayında herkesin gözüne soka soka eziyet ede ede oldurecen bidaha kimse böyle bi adilik yapmaya cesaret edemesin içinde zerre merhamet duygusu dami yok be adı şerefsiz sana edilecek bütün hakaretler az kalır

BEN KESINLIKLE TURKIYE KANUNLARINA GUVENMIYORUM
Bu ulkeyi mahfeden bu hale getiren halktan once KANUNLARDIR
Heryerde iyi kotu vardir ama o kotulere dersleri verildigi surece birdaha yapmaya tesebbus edemez baskasinin
Turkiyede taciz, tecavuz okadar cokki bu suca tesebbus edenlerin korkusu yok bile alacaklari cezanin hafifliginden haberdarlar
Sacma gormeyin ama bir arabanin kirmizi isikta gecmesi kadar normal gorunen bi ulkemiz var! O kirmizi isiklarda ne canlar gitti, ne insanlar sakat kaldi ... Tabiri caizse bir KIRMIZI ISIK dedigimiz olay bir aileyi yok edebiliyor

Soylediklerimle ne alakasi var diyeceksiniz belki ama BOYLE BOYLE KUCUK KUCUK SUCLARI GORMEZDEN GELIRSEK ORTAYA BU TUR SEYLER CIKAR

Adam taciz etmis yegenine,, 1.5yil cezayi verdin bari hadim etki bidaha cesaret etmesin
Hayir bu adamin hic bir ailesidemi yokmus kimseyi uyarmamis, cevreyi esleri dostlari!
Komsulari hemen etiketi yapistirmis cok iyi biriydi hic ummazdik diye, BUKADAR SAFIZ ISTE

İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Sen inanmayabilirsin paşa gönlün bilir ama İslamda pedofili sevaptır diye talihsiz bir yorum yaparsan böyle banı yersin işte.
Saygısız.. Önce saygı öğreneceksin!
Milyarlarca insanın iman ettiği dine saygı duymayı öğreneceksin!

Ya, mahalledeki kadınlar kendi çocuklarına inanmıyor ki..
Çocuklar çok söylemişler annelerine o pisliğin asıldığını,ellemeye çalıştığını.
adamın kendi ablası bile inanmıyor ki kızına.

Bir de hep dikkat edin, bu tip olayları yapanların öncesinde mutlaka tacizden tecavüzden içeri girip çıkmışlığı oluyor. Yani öyle damatlar koğuşunda her tecavüzden gireni şişlemiyorlar. Zaten onların hepsi tecavüzcü bakınca. İt, iti neden ısırsın? Sadece toplumda fazla dile gelmiş kişiler üzerinde sanırım bu hapishane içi şişleme. O da artık toplum sussun diye bir yaygara gibi geliyor. Yoksa adamlar hapisten çıkıp, bir daha cesaret edebilir mi aynı şeyi yapmaya.

Ben de yaşadım taciz olaylarını bizzat ve çevremde.
Çevremdekilere inanılmamıştı.
Bana inanılmıştı ama hiçbir şey yapılmamıştı.
Ben olayın bu yüzden bu tarafında takılı kaldım.
Çok acı çook.

Ya aslinda benim dusuncem basta bu zihniyetler oldukça anayasada boyle kati hukumler zor gelir direk anayasal bir Calismaya zorlamak bosa kurek cekmek olur . Ancak aile ve sosal politikalar bakanliginin pasifligi gun gectikce gözüme daha cok carpiyor halki bilinclendirmek icin bir cabalarini goremiyorum. Şahsi fikrim aile ve sosyal politikalar bakanligini dürtmeliyiz

daha gecen gun cinsel istismar hakkinda bir video gordum, arkadasima bahsettim (@arzu_t )
Kizim7 yasinda kararsiz kaldim izletip izletmemekte
Izlettim orada herseyi anlatiyo.. bir animasyon seklinde
Kizima guzelce anlayacagi dilden anlattim
korumasi gereken 4 bolgeyi anlattim
kimsenin ellemeyecegi....
LUTFEN SIZLERDE COCUKLARINIZI BILGILENDIRIN BAYANLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…