Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
+1 diyorumCeza verilsin ceza.. Kapıya yazı asmak çözüm olur mu bilmiyorum çünkü bu ülkede birine kinlenince direkt kapısına yazı asabilecekler geliyor akla.. İdam cezası gelsin, iğneyle idam edilsinler.. onun öncesinde de hadım edilsinler.. bir caydırıcılığı olsun..
İşte devlet bize haber versin. Barınamasınlar...Nerden bileceğiz ki bilsek orda barınabilir mi zaten
Kesinlikle dışarıdayken tek bir an bile gözünüzün önünden ayırmayın.Süt kokuyordu o bebek ahhh 9 aylik bebegemi 3 yasindaki irmagami hangisine yanalim kedi ulan kediye tecavüz ettiler gelsin dünyanin sonu yeter yeter
Adalet yok türkiyede hirsizi tecavüzcüsü katili hep disarda oyüzden koruyun yavrularinizi kapinin önü demeyin birakmayin hic bir yerde
İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Kapı komşusu imiş bu sapık çocuğa şeker verip içeri almış. 10 dakikanın içinde kaybolmuş. Çok üzüldüm insan olan nasıl yapar tabi ki yapamaz. Bütün gece uyuyamadımBu son olayda adam çocuğu nasıl almış götürmüş bilen var mı? 3,5 yaşında çocuk yanında annesi olmadan nerede ne yapıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?