Kampanya başlatalım. Pedofillerin evinin önünde yazı olsun

Ben bu gece hani uyumasamda olur o çocuk aklımdan çıkmıyor
2009 da Kayseri'de 3 çocuk şeker toplarken geçen yıl üvey anne devleti
Cihan Araçman ve diğerleri ne istiyorsunuz meleklerden Allah ın cezaları

+1 diyorum

Allah bu yaratigin da bu zihniyette olanlarin da hepsinin belasini versin. Ama bu haberler bitecek mi ?? Tabiki hayir. Adamlar ya iceri girmiyo ya da yatip yatip afla zartla zurtla cikiyo. Caydirici ceza diye bisey yok bizde adamlar takim elbise giyip iyi hal indirimi aliyo.

Abla hala kardeşini koruyor. Kizina tacizden sucu ispatlandığı halde. Komsular toz kondurmuyorlar. Nasil bir is bu anlamadim. Seker almis cocuklara
Vermek icin. Bu yaptigi tek vaka olmayabilir.

Adamın görünüşte aklı pek çalışmıyor gibi duruyordu.
Zaten Müge Anlı da iki farklı insan olduğunu söyledi. Komşularının bu kadar korumasına da hayret ettim ben doğrusu şimdi ne düşünüyorlar gerçekten merak ediyorum.
O yapmaz bu yapmaz diye rehavete kapılmamak gerek.

Tüm kadinlar kulubu üyeleri ulaşabildigi kadar kisiye ulassin.... yaşadığı şehir için sosyal iletişim kanallarını (facebook ,instagram,twitter, whatsapp vs..) kullanarak her şehrin 1 ya da 2 ortak yeri belirlenerek o noktada belirli bir tarihte elimizde dovizlerle sesimizi duyuralim. Artık sapık yaratıklara dur desin devlet idam gelsin.. Hadim edilsin vs.Ben varım Bakırköy meydanda olurum... aktif bir meydan sonuçta. ..

konu sahibi süpersin. böyle bi konu açtığın için gerçekten teşekkür ederim. demek ki artık halk olarak bu kötü insanların aramızda dolaşmasından memnun değiliz ve bunu dile getirmeye başladık. bu da bişeydir. ben mutlu oldum şuanda şu 17 sayfa kalabalık olmamız bile bişeydir

Keşke olsa ama mümkün değil.ha bir de daha önce hüküm giymediyse kim bilecek.cogu insan habersiz çok yakınında olduğundan bile

Bu son olayda adam çocuğu nasıl almış götürmüş bilen var mı? 3,5 yaşında çocuk yanında annesi olmadan nerede ne yapıyormuş?

Kesinlikle dışarıdayken tek bir an bile gözünüzün önünden ayırmayın.

İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır

Tanımadığınız bir din hhakkında ne kadar kolay yorum yapabiliyor sunuz!
Keşke biraz okuyup, öğrenip, anlasaniz da ondan sonra yorum yyapsanız
akibetinizi düşündükçe üzülüyorum!
Keşke sizi yoktan var edip, benlik duygusunu veren rRabbini ve dinini biraz olsa taniyabilseniz

olamaz gibi geliyor
birinin birini sevmediği ülkemizde karalamalar bu kadar rahatken böyle bir uygulama bazılarının işine gelir böyle bir uygulamayı doğru uygulanacağına inanmadığım için onaylamıyorum

Iyidebkim.pedefoli ancak suc islendiginde anlasiliyor malesef.nereden bilecegizde kapisina pedefoli var yazacagiz ki.
Cezalar agirlastirilmali ,caydirici olmali hadim cezasi gelsin mesela..

Bu son olayda adam çocuğu nasıl almış götürmüş bilen var mı? 3,5 yaşında çocuk yanında annesi olmadan nerede ne yapıyormuş?
Kapı komşusu imiş bu sapık çocuğa şeker verip içeri almış. 10 dakikanın içinde kaybolmuş. Çok üzüldüm insan olan nasıl yapar tabi ki yapamaz. Bütün gece uyuyamadım

Adi pislik o yavruya nasıl kiydin

İnşallah sanada hapiste daha fazlasını yaparlar da yaşadığına pisman olup geberir gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…