- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
İyi yaparsınız bence de ev hAnımlarına çok iş düşüyor[/QUOTE][QUOy="magicat, post: 48541730, member: 604018"]Ben bu yazışmaların linkini Ayşe Armana göndermeyi düşünüyorum. Onun da 11 yaşlarında bir kızı var. Büyük gazetelerde haber olmalı. Yaşadığımız yerdeki sapıklara tanıyalım.
Off neyin kafasındasınız yahu okuyun biraz okuyun. Milletin her dedigine inanıp bunuda evet islamda var diye millete yutturmayin. Benim babaannem 13 yasinda disarda oyun oynarken 50 yaşındaki dedemle evlendirmisler kör cahil ailesi böyle olmasıni istemiş kitap degil...İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Bu sapık öncede yiğenine yapmış kimse bilmiyorYurtdışında bazı ülkelerde olan bir kural var. Bir evde bir pedofil varsa kapının önünde yazıyor. Bu evde pedofil var diye.
Bizde de yazsın. Hepimiz bilelim. Şu anda siz burada bu yazıyı okurken belki de kapı komşunuz pedofil ve çocuğunuza şeker vs verip kandırmaya çalışıyor. Bilmiyoruz.Mune nasıl yaparız. Bir kampanya başlatabilir miyiz?
Bir kişi onlarca yıl ceza aldı toplum rahatladı. O yurtlara kim izin verdi? Çocuklarını o yurtlara gönderen ailelere ceza verildi mi diğer çocukları ellerinden alınıp devlet korumasına verildi mi bilen yok.Geçen senelerde yine böyle çocuk istismarlarinin arttığı yıllarda, böyle tepkiler iyice büyümüş, devlet yetkilileri çıkıp bu konuda yasal düzenlemeler yapacağız demişlerdi. Değişiklik gören oldu mu? En son bi ensar vakfı olayı vardı sahi o ne oldu?
Bencede bir şeyler yapılsınpelin- in paylaştığı haberlerdeki kişiler ifşa olmalı mesela, hatta böyle kişilerin fotoları telefonlara bilgileri gönderilmeli
Kesinlikle kimbilir nerde yaşıyorlar neler yapıyorlar resmen içimize salmışlar bu pislikleri
Bencede bir şeyler yapılsınpelin- in paylaştığı haberlerdeki kişiler ifşa olmalı mesela, hatta böyle kişilerin fotoları telefonlara bilgileri gönderilmeli
Bunu yapanlarında, bu pisliklerinde islamla alakası yoktur.gelmişsin burda boş beleş konuşuyosun!İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?