Kampanya başlatalım. Pedofillerin evinin önünde yazı olsun

İyi yaparsınız bence de ev hAnımlarına çok iş düşüyor[/QUOTE]

Bir kaç ay daha evhanımıyım. İşe dönene kadar...

Daha bu ülkede beni bir yerden biryere götüren taksicinin, çocuk okul servislerinin, dolmuşçuların, çocuğunuzu ekmeğe gönderdiğiniz bakkalın veya öğretmeninin bile pedofili olmadığının güvencesi yok ki.
Gece taksiye çıkanlar mesela adamlar kendileri anlatıyor şu suçtan hapis yattım, taksicilikten başka iş yapamıyorum diye. Hiçbir yerde can güvenliğimiz yok bence bu yüzden ilk yapmamız gereken önlem almak çocukları korumak. Çocuklara sahip çıkmalı anneler, kimsenin evine tek başına yollamamalı, akrabalara dahi güvenmemeli, sokağa veya bakkala küçük çocukları oynasın diye tek başına yollamamalı anneler.
Sapıkları bulmak çok zor ama savunmasız yavruları korumak annenin görevi. O yüzden ailenin alacağı önlemler BİR NOKTAYA KADAR böyle olayları azaltır.
Geçmişinde böyle kirli suçları olan insanları halkla birebir muhatap olacak şekilde işlerden men edilmesi gerekir. Bunlar gitsin kadın olmayan fabrikalarda inşaatlerde vs kısaca kadının çoçuğun olmadığı yerlerde ya da pis işlerde çalışabilsin.

İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Off neyin kafasındasınız yahu okuyun biraz okuyun. Milletin her dedigine inanıp bunuda evet islamda var diye millete yutturmayin. Benim babaannem 13 yasinda disarda oyun oynarken 50 yaşındaki dedemle evlendirmisler kör cahil ailesi böyle olmasıni istemiş kitap degil...

Fırsatcılik yapmayin dine mal etmeye ne kadar merakli insanlar var ,burda ne konuşuluyoooo sizin beyniniz neye çalısıyooo.....anlatsan anlarmi?hayir.

Destekliyorm konuyu kesinlikle.şimdi bile şu haberleri izledikçe kuduruyrm yemin ederim pis ser.fsiz 10 yildir kimseyle birlikte olmadim diye aglıyr cinayeti itiraf ederken bide..böylelerini içerde infaz ediyolar.haktir bunlara ifşa şart

Pedofili olan insanlarda tedavi ile cinsel istek azaltilabildigi halde çocuğa yönelimde bir değişiklik gozlemlenmiyormus. Yani sonuç olarak bu kişiler ömrünün sonuna kadar çocukları cinsel yönden çekici bulacaklardır.
Kimyasal yolla hadim gerekli pedofili suçlarında. Bence yasalaşması bu.

Şu geçende kocasının yeğenini taciz ettiğine dair konu açılmıştı. Üyelerden biri şikayet ettim deyince ortalıktan kayboldu kadın. Onu da şikayet etsek bi yerlere.. gerçekten sesimizi duyurabileceğimiz bi yere

Bu sapık öncede yiğenine yapmış kimse bilmiyor
Bizde 7 yaşındayken başka mahalleye taşındık binada sapık varmış biri söylemese o sapık taşınsa kim bilecek bunlar topluma salınmasın Canlar yanmasın

Geçen senelerde yine böyle çocuk istismarlarinin arttığı yıllarda, böyle tepkiler iyice büyümüş, devlet yetkilileri çıkıp bu konuda yasal düzenlemeler yapacağız demişlerdi. Değişiklik gören oldu mu? En son bi ensar vakfı olayı vardı sahi o ne oldu?

Bir kişi onlarca yıl ceza aldı toplum rahatladı. O yurtlara kim izin verdi? Çocuklarını o yurtlara gönderen ailelere ceza verildi mi diğer çocukları ellerinden alınıp devlet korumasına verildi mi bilen yok.

Özellikle o tip mevzulara girmeyelim ki konu başka yerlere gidip kapanmasın.

Maalesef, devlet o haberle ilgili basın yasağı koydurtmuştu. Siirt'i karalama ve kötüleme olacak diye basın haberleri yasaklandı. Aynı Ensar'da olduğu gibi. Ve daha bunlar gibi binlercesi var, basın yasaklı. Belediyeleri ve vakıfları kötülüyorlar temalı.

Bencede bir şeyler yapılsın pelin- in paylaştığı haberlerdeki kişiler ifşa olmalı mesela, hatta böyle kişilerin fotoları telefonlara bilgileri gönderilmeli

Pedofillerin yatacak yeri olmasın mümkünse. Toprakta dahi.
Kapısına yazılacak kadar ifşa olması yetmez. Kapısı başına yıkılsın evinin altında kalsın.
Allahevlatlarımızı korusun.

Kesinlikle kimbilir nerde yaşıyorlar neler yapıyorlar resmen içimize salmışlar bu pislikleri

Bencede bir şeyler yapılsın pelin- in paylaştığı haberlerdeki kişiler ifşa olmalı mesela, hatta böyle kişilerin fotoları telefonlara bilgileri gönderilmeli

cnm o dönem eşim türkiyenin en meşhur yayın kuruluşunun haber merkezinde çalışıyordu (2010) ve onlar bile kimliklere ulaşamadılar, zaten siirtin adı böyle bir olayla anılmasın diye konuyu örtbas ettiler (şehrin adı çıkmasın diye olayı kapatmakla, kızın adı çıkmasın diye tecavüzünü örtbas etmek aynı kafa işte) bu da pek işe yaramadı velhasıl olay hep siirtle kaldı aklımda, eğer bu örtbas olayı olmada ilini unuturdum bile...
çocukların aileleri başka şehirlere taşınmışlar olay öylece kapanıp gitmiş.
merak ettiğim kuzenini o çocuklara kurban olarak götüren kıza ne olduğu... evlendi mi acaba, anne oldu mu, biraz tehditle kendi çocuğunu da götürür mü alın eğlenin diye... nasıl bir cehalet, nasıl bir yetişme tarzı, nasıl bir vahşettir bu.

İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Bunu yapanlarında, bu pisliklerinde islamla alakası yoktur.gelmişsin burda boş beleş konuşuyosun!
Birde tecavüzcüyü, katilleri Allah onu öyle bozuk yaratmış diyenler, Allahı ve kaderi suçlayan bir grup kesim var onlar şunu bilmiyor ki cehennem zaten bu pislikler için var!!!

Rica ediyorum, son kez lütfen, zaten uyarı almış insanları alıntılayıp polemiğe girmeyin, dini içerik yazmayın ve konuyu siyasi boyuta getirerek tartışmayın.

Burada konu çocuklara sapıkça şeyler yapan varlıklar, sizler kadar öfke doluyum, bana kalsa yavaş yavaş acı çektirerek yok ederim hepsini, aklımdan geçen işkence yöntemlerini tasavvur dahi edemezsiniz ama öfke bir işe yaramıyor, en azından bu şekilde bir işe yaramıyor, doğru kanalize olup sesimizi asıl duyması gerekenlere çağrıda bulunmak gerek, o yüzden birbirimize öfke saçmak yerine kadın, anne olmamız gereği ne yapmalıyız?
Kendimizce ne gibi önlemler almalı, yasa koyucuların ne yapması gerekir, bunu tartışırsak, zira bugün Irmak, ondan önce başka çocuklar, bundan sonrası da olacak maalesef, işte bundan sonrasının olmaması için ne yapılmalı'yı tartışmalıyız.

bu ülkede çocuk istismarlarının araştırılması konusu bizzat milletin vekilleri tarafından büyük bir coşkuyla REDDEDİLDİ. hatta iki elini birden havaya kaldıranlar vardı. inanamadım, nasıl bir zihniyet bu konunun araştırılmasını reddeder. kendi çocukları, torunları yok mu? hiç mi içleri acımıyor böyle haberleri duyunca? bazen gerçekten utanç duyuyorum böyle bir ülkede yaşamaktan.
kampanya fikrine gelince, evet güzel olurdu. hatta pedofiller neden normal insanlar gibi evlerde oturuyorlar ki? tıkılsınlar hepsi bir araya napıyorlarsa yapsınlar birbirlerine şerefsizler. ama bu ülkede böyle fikirler çok ütopik çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…