Kampanya başlatalım. Pedofillerin evinin önünde yazı olsun

Kimlikleri cok iyi gizlendigi icin bilmiyoruz ama eminim su anda (20 li yaslarinda olmalilar) cok sayida suca karismislardir bile... zaten 14 yasindayken bunu yapan birinin gelecekte normal insan olmasi bu olayi unutup hayatina devam etmesi mumkun mu

Kimlikleri cok iyi gizlendigi icin bilmiyoruz ama eminim su anda (20 li yaslarinda olmalilar) cok sayida suca karismislardir bile... zaten 14 yasindayken bunu yapan birinin gelecekte normal insan olmasi bu olayi unutup hayatina devam etmesi mumkun mu
Ya bak bi anda olan tecavüzü veya alkollüykeni bir yere kadar anlayabilir, ama bu resmen kurgulanmış olmuş kıza şantaj yapılmış kız dediklerini yapmış yetmemiş bir daha istemişler aklım alamıyor şaşkınım demek yakalanmasalar böyle devam edicek

Kesinlikle destekliyorum fikrinizi. Pedofilininde bi hastalik olduguna inanmiyorum bilinclice yapildigini dusunuyorum. Cocuk bu kimseye soyleyemez,anlamaz bile ne yaptigimi diyerek bu ahlaksizca masumca cocuklara yoneliyorlar. Sonrada bu pedofili ismi verilen hastaligin arkasina siginiyorlar. Lanet olsun bunu yapanlara!!Allah evlatlarimizi korusun.

Az da degiller iclerinden bir insan evladi cikip ya biz dun ne yaptik dememis, biri gece uyurken kabus gormemis, bir tanesi bile tamam eglendik bitti artik diyip durdurmamis katiksiz kotuluk bu olsa gerek.

Kin doluyum öfke doluyum umutsuzum gelecek adına. Evrimini tamamlayamamış insan müsveddeleri ve onların yetiştirdiği çocukları. Ne hakkınız var kadınlara çocuklara dokunmaya iğrenç bedenlerinizi onlara yaklaştırmanız dokunmanız laf atmanız ne hakla? Ama hak kelimesinin anlamını nerden bilsin b.k sürüleri. Kimse bana on dört on beş yaş küçük de demesin on dört yaşında suç işleyenin sonra ne yapacağı bellidir. Nefret ediyorum bu adaletsiz sistemden. İğrenç insanlar. İğrençsiniz beş para etmez bedeniniz ruhunuz. Yaşamaya hakkı yok tecavüzcülerin. Oksijen israfı aldığınız her nefes. Allahın belaları. Pislik sürüleri. Rabbim en acı şekilde cezalandırsın sizi. Istırabınız son bulmasın. Kendi zevki uğruna can yakanlar. İğreniyorum sizden. Hayır bizde cahil sürüleri doğurup dogurup eğitmedikçe (ki eğiten anne baba az çocuk yaparken çocuguna gelecek hazırlama telaşıyla )bu çocuk yetiştirmekten bi haber insanların doğurmak konusunda maşallahı var. Gittikçe kötüleşiyor dünya.

Kapının ustune mi yazılır yada o kişinin bilgisi fotosu bütün mahalle sakinlerine mi verilir bilmem ama artık birşeyler yapılması gerek. Yeni evliyim henüz çocuğum yok ama ağlayarak izledim bugünkü programı. Her ailenin bu tur insanlara karşı bilgilendirilmesi gerekiyor.bizimde toplum olarak artık komşu ,akraba vs. Deyip guvenmeyi bırakmamız lazım.bu son olur umarım.

Az da degiller iclerinden bir insan evladi cikip ya biz dun ne yaptik dememis, biri gece uyurken kabus gormemis, bir tanesi bile tamam eglendik bitti artik diyip durdurmamis katiksiz kotuluk bu olsa gerek.
Kesinlikle kimbilir nerde yaşıyorlar neler yapıyorlar resmen içimize salmışlar bu pislikleri

Bencede bir şeyler yapılsın pelin- in paylaştığı haberlerdeki kişiler ifşa olmalı mesela, hatta böyle kişilerin fotoları telefonlara bilgileri gönderilmeli
Böyle şeyleri kimse yapmaz bacım bak ikidir diyorum bu ülke iflah olmaz böyleleri korunuyor senden benden daha iyi muamele görüyorlar açıkçası...
En iyisi çok işkence yaparak sonra idam etmek ama nerdeee....

Böyle şeyleri kimse yapmaz bacım bak ikidir diyorum bu ülke iflah olmaz böyleleri korunuyor senden benden daha iyi muamele görüyorlar açıkçası...
İşkence ve idam mı daha çok bekleriz, bari ifsa edilseler bende biliyorum birşey değişmicek ama bir ümit işte

Malesef basın üyesi değilim sosyal aglaruzerinden kampanya başlatılabilir iz aslında
Ben bu yazışmaların linkini Ayşe Armana göndermeyi düşünüyorum. Onun da 11 yaşlarında bir kızı var. Büyük gazetelerde haber olmalı. Yaşadığımız yerdeki sapıkları tanımak da bir adım.

İşkence ve idam mı daha çok bekleriz, bari ifsa edilseler bende biliyorum birşey değişmicek ama bir ümit işte
Valla ifşa olsalar bile utanmaz böyleleri millet de korkudan ne bulaşacak bilenler bu adamları görse yolunu değiştirir yav
Umut güzel şey ama Türkiye'de olmasa...

[QUOy="magicat, post: 48541730, member: 604018"]Ben bu yazışmaların linkini Ayşe Armana göndermeyi düşünüyorum. Onun da 11 yaşlarında bir kızı var. Büyük gazetelerde haber olmalı. Yaşadığımız yerdeki sapıklara tanıyalım.[/QUOTE]
İyi yaparsınız bence de ev hAnımlarına çok iş düşüyor

İfşa edilmeleri şart. Hatta o kişiyi polis takibe almalı. Taşınirsa bulunduğu yerdeki bütün komşuları ikaz etmeli.daha önce sabıkası olan bir sapığın takibi daha kolay değilmi?hadi diğerlerini anlamak mümkün olmuyor bazen ama bu olayda orada yaşayanlar bu yaratığın pedilofili olduğunu bilselerdi o çocuk şimdi yaşıyor olurdu.((

Ne işkencesi,idamı hala tecavüzün suçlusu olarak kadını görenler var bu ülkede üstelik sayıları az da değil.
Geçen gün internette gördüm birileri açık giyinen kadınlar bizi taciz ediyor tarzı bir şeyler yazmıştı ciddi ciddi bunu savunanlar var.

Canım sen de haklısın doğru diyorsun da idam gelseydi bir işkenceler olsaydı onların sesi hakkatten kesilecekti emin ol korkularından diyemezlerdi kadınlar suçlu diye ölüm korkusu başka bir şey he bir de bu hale gelmemizde baskılar ve yozlaştırılma çabaları var her neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…