Ay yemin ediyorum göğsüme öküz oturdu 8 çocuk demek istemiyorum canavar, resmen beynim ne kadar düşünmek istemesede nasıl oldu detaylar falan çektikleri acı aklıma geliyor midem bulanıyor
Nasıl tutuklanmıyor bu pislikler 13 14 yaşında bunları yapanlar ki ilk başta şantaj var akılları gayet yerinde 20 yaşında neler yapmazlarnasıl bir memlekette yaşıyoruz resmen bıktım bu ülkeden
Ya bak bi anda olan tecavüzü veya alkollüykeni bir yere kadar anlayabilir, ama bu resmen kurgulanmış olmuş kıza şantaj yapılmış kız dediklerini yapmış yetmemiş bir daha istemişler aklım alamıyor şaşkınım demek yakalanmasalar böyle devam edicekKimlikleri cok iyi gizlendigi icin bilmiyoruz ama eminim su anda (20 li yaslarinda olmalilar) cok sayida suca karismislardir bile... zaten 14 yasindayken bunu yapan birinin gelecekte normal insan olmasi bu olayi unutup hayatina devam etmesi mumkun mu
Ya bak bi anda olan tecavüzü veya alkollüykeni bir yere kadar anlayabilir, ama bu resmen kurgulanmış olmuş kıza şantaj yapılmış kız dediklerini yapmış yetmemiş bir daha istemişler aklım alamıyor şaşkınım demek yakalanmasalar böyle devam edicek
Basın üyesiyseniz haber yapabilirsiniz. Pazartesi sabahı bu linki ismail küçükkayaya gönderebiliriz?Ben desteklerim elinden geldigince
Kesinlikle kimbilir nerde yaşıyorlar neler yapıyorlar resmen içimize salmışlar bu pislikleriAz da degiller iclerinden bir insan evladi cikip ya biz dun ne yaptik dememis, biri gece uyurken kabus gormemis, bir tanesi bile tamam eglendik bitti artik diyip durdurmamis katiksiz kotuluk bu olsa gerek.
Bencede bir şeyler yapılsınBasın üyesiyseniz haber yapabilirsiniz. Pazartesi sabahı bu linki ismail küçükkayaya gönderebiliriz?
Böyle şeyleri kimse yapmaz bacım bak ikidir diyorum bu ülke iflah olmaz böyleleri korunuyor senden benden daha iyi muamele görüyorlar açıkçası...Bencede bir şeyler yapılsınpelin- in paylaştığı haberlerdeki kişiler ifşa olmalı mesela, hatta böyle kişilerin fotoları telefonlara bilgileri gönderilmeli
Malesef basın üyesi değilim sosyal aglaruzerinden kampanya başlatılabilir iz aslındaBasın üyesiyseniz haber yapabilirsiniz. Pazartesi sabahı bu linki ismail küçükkayaya gönderebiliriz?
İşkence ve idam mı daha çok bekleriz, bari ifsa edilseler bende biliyorum birşey değişmicek ama bir ümit işteBöyle şeyleri kimse yapmaz bacım bak ikidir diyorum bu ülke iflah olmaz böyleleri korunuyor senden benden daha iyi muamele görüyorlar açıkçası...
En iyisi çok işkence yaparak sonra idam etmek ama nerdeee....
Ben bu yazışmaların linkini Ayşe Armana göndermeyi düşünüyorum. Onun da 11 yaşlarında bir kızı var. Büyük gazetelerde haber olmalı. Yaşadığımız yerdeki sapıkları tanımak da bir adım.Malesef basın üyesi değilim sosyal aglaruzerinden kampanya başlatılabilir iz aslında
Valla ifşa olsalar bile utanmaz böyleleri millet de korkudan ne bulaşacak bilenler bu adamları görse yolunu değiştirir yavİşkence ve idam mı daha çok bekleriz, bari ifsa edilseler bende biliyorum birşey değişmicek ama bir ümit işte
İfşa edilmeleri şart. Hatta o kişiyi polis takibe almalı. Taşınirsa bulunduğu yerdeki bütün komşuları ikaz etmeli.daha önce sabıkası olan bir sapığın takibi daha kolay değilmi?hadi diğerlerini anlamak mümkün olmuyor bazen ama bu olayda orada yaşayanlar bu yaratığın pedilofili olduğunu bilselerdi o çocuk şimdi yaşıyor olurdu.((İşkence ve idam mı daha çok bekleriz, bari ifsa edilseler bende biliyorum birşey değişmicek ama bir ümit işte
Böyle şeyleri kimse yapmaz bacım bak ikidir diyorum bu ülke iflah olmaz böyleleri korunuyor senden benden daha iyi muamele görüyorlar açıkçası...
En iyisi çok işkence yaparak sonra idam etmek ama nerdeee....
Canım sen de haklısın doğru diyorsun da idam gelseydi bir işkenceler olsaydı onların sesi hakkatten kesilecekti emin ol korkularından diyemezlerdi kadınlar suçlu diye ölüm korkusu başka bir şey he bir de bu hale gelmemizde baskılar ve yozlaştırılma çabaları var her neyse...Ne işkencesi,idamı hala tecavüzün suçlusu olarak kadını görenler var bu ülkede üstelik sayıları az da değil.
Geçen gün internette gördüm birileri açık giyinen kadınlar bizi taciz ediyor tarzı bir şeyler yazmıştı ciddi ciddi bunu savunanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?