- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Latinachica
Yaptığıniz iş hakkında biraz bilgi verseydiniz ona gore yorumlar yapabilirdik.Kendinizi atma düşüncesi de pek sağlıklı gelmedi bana.Yardim almanızı öneririm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cimer'e şikayet etmeyi düşünmez misiniz ya da mobing sebebiyle dava açmayı?Keske azarlansam:) bu en buyukse buna razi olurdum. Ama emin olun degil
Anonim bir platformdayız, hiç kimse sizi tanımıyor. Neden anlatamıyorsunuz? Bu şekilde size yardımcı olamayız kiBen isini iyi yapan ama pazarlayamayan bu yuzden kafasina vur kopek gibi calistir ama deger verme, enayi yerine koy, nasil olsa kimsesi yok gibi bir ortamdayim. Cok baska seyler var anlatamiyorum. Ozelde bulmam zor ancak dernek vakifta filan. Ya da oturup sinavlara calisicam. O da istifa etmemden daha zor. Cunku ben defalarca derceyle mulakatlardan elenmis biriyim. Tahmin edersiniz niye. Allah yuzume bakmisti burasi olmustu. Ama nerden bilebilirdim boyle olacagini
Kamu.Kamu da nasil kamu siyasi bir ortammi tayincimisiniz yogunluk derecesi ne?
Cok dusundum. Belediye baskani karsisinda yeter be diye hungur hungur agladigimda oldu 5 sene ozur diledi
Kimseyle tek kelime etmedigimde oldu
Dedikodum asla bitmedi sadece sustum ve dik durdum
Hepsi geciyor
Ve gun geliyor o ortami o insanlwri aniyorsunuz
Su an o gunlerimi 1 haftasini yasasam diyorum
Ama bunlarda gececek
Is istir cok onemsemeyin
Eger uzun uzun anlatmak isterseniz ozel msjla fln dinlerim
Bu arada ben emekli olmayacagim birakacagim ama kendi isimi garantiye aldigimda.
Cunku 657. Her seyi acik acik anlatamıyorum. Zaten nedenlerini saymak bana bir sey kazandirmiyor. Oldu yine olacak. Zaten umudumu yitirmeme sebep olan sey bu. Burda hep bu tarz olaylar yasanacakAnonim bir platformdayız, hiç kimse sizi tanımıyor. Neden anlatamıyorsunuz? Bu şekilde size yardımcı olamayız ki
Kamu.
Klasik kamu.
Bugun ben de agliym artik ne olcaksa olsun dedim. Adama pacavra gibi hissediyorum burda artik diyorum. Hic umrunda bile olmadi :) beklemiyodum zaten. Merhamet yok ki. Allah korkusu yok
Peki probleme sebep olan şey ya da kişi/kişileri resmi olarak hiç şikayet ettiniz mi?Cunku 657. Her seyi acik acik anlatamıyorum. Zaten nedenlerini saymak bana bir sey kazandirmiyor. Oldu yine olacak. Zaten umudumu yitirmeme sebep olan sey bu. Burda hep bu tarz olaylar yasanacak
Biliyorum saglikli degil. Ama düşündüm. Cok ciddi bir sekilde dusundum. Yalan yok. Destek de alıyorum. Ama is hayatimla ilgili bu durumlari paylasmiyordum. Genel memnuniyetsizligimi biliyordu. Ama bu kadar oldugunu ben de bugun gordumYaptığıniz iş hakkında biraz bilgi verseydiniz ona gore yorumlar yapabilirdik.Kendinizi atma düşüncesi de pek sağlıklı gelmedi bana.Yardim almanızı öneririm.
Cimer'e şikayet etmeyi düşünmez misiniz ya da mobing sebebiyle dava açmayı
Tek azar olmuyor inaninAllah Allah, en büyük sorun yöneticilerinizden azar işitmektir, ama yöneticiler geçicidir. Sürekli azarlayan yönetici varsa da zamanla ciddiye almazsınız zaten. Ya da taciz falan mı var ?
Ben sizi cok iyi anliyorum lütfen gerekirse bana ozelden yazin paylaşınBen isini iyi yapan ama pazarlayamayan bu yuzden kafasina vur kopek gibi calistir ama deger verme, enayi yerine koy, nasil olsa kimsesi yok gibi bir ortamdayim. Cok baska seyler var anlatamiyorum. Ozelde bulmam zor ancak dernek vakifta filan. Ya da oturup sinavlara calisicam. O da istifa etmemden daha zor. Cunku ben defalarca derceyle mulakatlardan elenmis biriyim. Tahmin edersiniz niye. Allah yuzume bakmisti burasi olmustu. Ama nerden bilebilirdim boyle olacagini
Ben de bu konuda bir uzmandan destek aldim bana stres faktöründen uzak durmaniz lazim dedi ama ne mümkün! Ki kriz yönetimim iyidir psikolog da anlattiklarima bakarak krizi iyi yonetiyorsunuz demistiAnladım. Üzüldüm sizin için. Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.
Acaba iş stresi ve kriz yönetimi üzerine tecrübeli bir danışmanın/psikoloğun yardımı olur mu?
Cimerden emin degilim ama dava için kadrolu memursa sorusturma geçirmesi gerekiyormuş ben cok arastirdim, avukata da danistim konuyla ilgiliCimer'e şikayet etmeyi düşünmez misiniz ya da mobing sebebiyle dava açmayı?
Sendikanız yok mu sendika temsilcinizle görüşsenizTayine tabi degilim. Çakılı kadro dediklerinden. Baska kuruma gecici gorevle de gidemem. Ne tanidigim var ne de burdan izin cikar
arkadaslar cimer diyorsunuz. Cimere yazsam yine calistigim yere gonderir. Cok acayip burda bile anlatamiyorum neler yasadigimi. Oyle bir fanus gibi bir yere hapsolmus hissediyorum ki. Kendi icinde at kosturulan bir ciftlik gibi ayni.
Ben de cimer icin aynisini dusunerek yorumsuz kalmistimarkadaslar cimer diyorsunuz. Cimere yazsam yine calistigim yere gonderir. Cok acayip burda bile anlatamiyorum neler yasadigimi. Oyle bir fanus gibi bir yere hapsolmus hissediyorum ki. Kendi icinde at kosturulan bir ciftlik gibi ayni.
Beni anlayanlarin oldugunu gercekten biliyorum. Her yerde benzer seyler oluyordur eminim. Ama nasil desem farkli yerlerde calisan arkadaslarima anlattigimda hepsi yok artik diye kaliyor. Isini iyi yapmak bana hicbir sey kazandirmadi. Gordum ki isini iyi yapan cezalandiriliyor.Tek azar olmuyor inanin
Ben sizi cok iyi anliyorum lütfen gerekirse bana ozelden yazin paylaşın
Ben de is konusunda titiz oldugum icin amir ne derse yapilir kafasında oldum hep ama artık hayır da diyorum gerekirse saygi çerçevesinde tartisiyorum da ama öyle kendinizi ezik gösterirseniz ezerler biraz dik durmak gerekiyor lütfen özelden acikca paylaşın size yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
Ben de bu konuda bir uzmandan destek aldim bana stres faktöründen uzak durmaniz lazim dedi ama ne mümkün! Ki kriz yönetimim iyidir psikolog da anlattiklarima bakarak krizi iyi yonetiyorsunuz demisti
Cimerden emin degilim ama dava için kadrolu memursa sorusturma geçirmesi gerekiyormuş ben cok arastirdim, avukata da danistim konuyla ilgili