Kan bağı mı can bağı mı?

Her seyi bu kadar drama cevirirseniz hayatiniz cok zor olur. Her cocuk kardes isteyebilir, bu sekilde konusabilir. Benimki de bir iki soyledi. Oturup buna kahrolmanin manasi yok. Karar bizim, onlar da buyuyunce anlayacaklar.

bir hastalık vs yüzünden çocuğunuz olmasa ne olacaktı mesela
bahane mi şimdi bu yani

Aslında ben de sizinle aynı durumdayım.Bir oğlum var 16 yaşında.Bir de embriyom var.3 başarısız tüp bebek denemesi ve son embriyo.Yaşım da 43.Onu imha etmek istemiyorum ama o süreci yaşamak da istemiyorum.Karmasik duygular.Yaşım riskli oğlumla da yaş farkı çok olacak.Ama çok büyük emek de verdik o embriyoya ulaşmak için.Yani kararsızlık çok kötü...

İkinci çocuğu doğuda zorunlu görevdeyken yaptım Tek bu sebep değil tabi kızım o zamanlar 2.5 yaşlarındaydı.
Herkes kardeşiyle oynuyor birbirini koruyor ediyor.Kızım sürekli birilerinin peşine ağlıyor falan.
O manzaralar etkilemişti beni.
Şimdi büyüdüler ikiside.
ilk yaptığım yıl çok zorlandım,desteksiz büyüttüm.
bu kadar zor olacağını bilsem yapmazdım.
Ama şimdi büyüdüler iyiki olmuş diyorum.

Tıpta her zaman can bağı geçerli olamıyor maalesef biliyorsunuz ki. Dünyanın binbir türlü hali var. Allah korusun tabiki. Sağlıkla büyüsün bu arada. Ama bence kan bağıyla olup can bağı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…