• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan emici abim

Eğer kimse yoksa abine engel olabilecek, senin yerinde olsam akrabalara konukomşuya abinin yaptığını anlatırdım. Rezil ederdim millete belki utanır.

Merhaba, uyuşturucuyu arada keyif için kullanıyor galiba siz hiç uyuşturucu kullanan gormediniz ? Normal sizin benim gibi görünüyorlar. Kimse de bilmez kullandığını bu yuzden adam zannederler. Kendi arabasının neredeyse 3te biri fiyatında olduğu için arabam onunkine nazaran orta direk. Açıklayayım dedim yoksa istediğinize inanabilirsiniz tabiiki
Kullanan gördüğüm için bu yorumu yaptım aslında. Şuan en sevdiklerimden birini kaybetmek üzereyim uyuşturucu yüzünden. Neyse zaten benim inanıp inanmamandan çok önemli değil. Umarım alırsınız arabanızı.

Ya da fazla zenginler 😂
Bizim de çenemizi yoruyor ancak 😂

Uyuşturucuya yeni başlamışsa kibar olabilir ama uzun vadede iyice bağımlı olup tüm benliği değişecektir. Bu el koymaları filan o madde yüzünden zaten. Bir bırakıp kurtulsa düzelecek huyu. Uyuşturucu huy değiştirir...

Uyuşturucunun huy değiştirdiğini en iyi bilenlerdenim maalesef:(

Ay çok sevindim son duruma ama lütfen arabayı üstünüze almaya yanınızda bir büyüğünüzle gidin yalnız kalmayın o kişiyle.. kurtulurursunuz baskısından inşallah bir daha bulaşmaz dokunmaz size:)

Günaydın kızlar haberdar etmek istedim sizi. Dün büyük bir tartışma yaşadık ama hiç bu şekilde olmamıştı evde ne var ne yok aldım abimin üstüne firlattim. Odasının camını indirdim atarım seni diye üstüne saldırdım gözüm döndü artık arabaya lanet olsun ama 1 senedir uğradığım haksızlık yediğim dayaklar baskılar gözümü döndürdü abartmıyorum 1 saat boyunca evde ne var ne yok parçaladım bas bas bağırıp. Televizyon duvara monteliydi onu bile söküp üstüne firlattim durumu siz tahmin edin annemin ödü patladı. Abim deseniz kendini odaya kilitledi ilk bi diklendi sonradan o da korktu dediginiz gibi ağır cinnet ise yarıyormuş tam elime evdeki buyuk boy çekici aldım arabanı parçalayacağım diye aşağı inerken gel allah belami versin arabayı vercem dedi kurana el bastı ama bu evde yaşamayacaksın dedi tamam dedim. 2 gündür anahtar bende pazartesi üzerime alıyorum abim bir seye tamam dediyse geri dönmez kolay kolay tamam demez ama deyince de dönmez. Neyse ben de iki gündür arabadayım ananemlerde kalıyorum. Gelişmeler sizin sayenizde 1 senedir ilk defa benim yönümde oldu size burada ne kadar çok teşekkür etsem dua etsem az resmen ağlayacağım allah hepinizden razı olsun.. pazartesi arabamı üzerime alınca size tekrardan haber veririm. Çok seviyorum hepinizi:halay:
Allah'ım ben kurtulmuşum gibi sevindim valla çok mutlu oldum.

Arabayı al o şehirden ayrıl.evini ayır adresini söyleme...maddi gücün varsa bunları yap.arabayı onun üstüne yapman çok büyük hata.

Arabuluculuk yapabilecek, şöyle abinize sözü geçen bir aile büyüğünüz var mı? Onlarla konuşturmayı deneseniz nasıl olur? Aklıma başka bir şey gelmedi, Allah yardımcınız olsun.

Günaydın kızlar haberdar etmek istedim sizi. Dün büyük bir tartışma yaşadık ama hiç bu şekilde olmamıştı evde ne var ne yok aldım abimin üstüne firlattim. Odasının camını indirdim atarım seni diye üstüne saldırdım gözüm döndü artık arabaya lanet olsun ama 1 senedir uğradığım haksızlık yediğim dayaklar baskılar gözümü döndürdü abartmıyorum 1 saat boyunca evde ne var ne yok parçaladım bas bas bağırıp. Televizyon duvara monteliydi onu bile söküp üstüne firlattim durumu siz tahmin edin annemin ödü patladı. Abim deseniz kendini odaya kilitledi ilk bi diklendi sonradan o da korktu dediginiz gibi ağır cinnet ise yarıyormuş tam elime evdeki buyuk boy çekici aldım arabanı parçalayacağım diye aşağı inerken gel allah belami versin arabayı vercem dedi kurana el bastı ama bu evde yaşamayacaksın dedi tamam dedim. 2 gündür anahtar bende pazartesi üzerime alıyorum abim bir seye tamam dediyse geri dönmez kolay kolay tamam demez ama deyince de dönmez. Neyse ben de iki gündür arabadayım ananemlerde kalıyorum. Gelişmeler sizin sayenizde 1 senedir ilk defa benim yönümde oldu size burada ne kadar çok teşekkür etsem dua etsem az resmen ağlayacağım allah hepinizden razı olsun.. pazartesi arabamı üzerime alınca size tekrardan haber veririm. Çok seviyorum hepinizi:halay:
Ay şimdi gördüm çok sevindiim. Geçmiş olsun

Aslan burcu mu dağlara taşlara. Dışardan mükemmel görünüp tam bir yılanın kendisidir. Hayatim da tanıdığım tek aslan burcundan üzerinden 20 yıl da geçse intikam almadan ölmeyi nasip etmesin allah. Öylerezil biriydi. Öyle kötülüğü dokundu bana. Bundan sonra aslan burcu mu ogrendigim an selami sabahı keserim.
Öyle demeyin yaa 😞 20 aylık paşamız aslan burcu korkutmayın bizi😱

Eh bir kk atasözü der ki " ufak bir cinnet her şeyi çözer." önceki tepkileriniz cinnet değilmiş demek ki. Umarım güzel bir iş bulur bir daha ona minnet etmezsiniz.

Neyse çok geçmiş olsun, bundan sonrası çok güzel olsun sizin için
Abinizle hep mesafeniniz olsun da bir daha hakkınıza el uzatamasın. Son olarak evleneceği kıza akıl fikir versin

Sevgili konu sahibi, konunu az önce gördüm. Saç baş yola yola her sayfayı okuyordum. En son yorum yapacaktım “gemileri yak, senden sonrası tufan. Onda da olmadıysa arabayı kaçır, vitesi boşa al, uçurumdan yuvarla” diye. Ama kendininki değil abininkini. Kolay kolay sinirlenmem ama bu beni bile zıvanadan çıkardı. Ki bu yorumuna denk geldim. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Sakın araba üstüne geçene kadar yumuşama. Aynı delilikte devam et. Hem bir taşla iki kuş. Ondan da kurtuldun. İstersen şehir dışından iş bakabilirsin artık. Gözlerinden öpüyorum 😘

Öyle demeyin yaa 😞 20 aylık paşamız aslan burcu korkutmayın bizi😱
Allah Iyi huylar nasip eder inşallah. Ancak çevrem de gördüğüm aslan burçları genel olarak egoist, narsist, reddedilmeyi kabul edemeyen, eger olursa takıntı yapan, dışardan mükemmel görünüp manipulatif, çıkarcı, insanlara gerçekten zarar verir mi vermez mi umursamayan kısaca insan desen insana hatvan desen hayvana hakaret olacak kişilikler. Bunun nedeni de bence kendilerini aşırı yüksekte görüp empati yeteneğinden yoksun olmaları.

Öncelikle hepinizden allah razı olsun, hala ananemlerdeyim ve arabam hala bende. Arabayı çok hor kullanmış ama olsun sonuç olarak hakkım olanı aldım mı aldım. Daha öncekiler işe yaramadığına göre bu sefer baya güzel cinnet geçirdim anlaşılan şuan benden mutlusu yok size tarif edemem iyiki buraya konusunu açtım ve siz iyiki git evi başına yık dediniz bundan sonra her sorunum için sizden destek alacağım çok teşekkür ederim yardımcı olanlara allah ayağınıza taş değdirmesin bir senelik derdimin dermanı oldunuz. Artık arabamı üzerime alınca bir süre daha burada kalıp iş bakmayı düşünüyorum yarın eve gidip eşyalarımı toplayacağım umrumda değil annem denen kadından da abim denen hak yiyici düşmandan da kurtuldum ya, Rabbim kimsenin karşısına böylelerini çıkarmasın inşallah. Gelişmeleri haber edeceğim tekrardan

Kullanan gördüğüm için bu yorumu yaptım aslında. Şuan en sevdiklerimden birini kaybetmek üzereyim uyuşturucu yüzünden. Neyse zaten benim inanıp inanmamandan çok önemli değil. Umarım alırsınız arabanızı.

Kusura bakmayın o zaman sizi üzdüysem bilmiyordum durumunuzu :KK43: inşallah rabbim size de yardım eder uyuşturucu çok beter bir şey eminim

Öncelikle hepinizden allah razı olsun, hala ananemlerdeyim ve arabam hala bende. Arabayı çok hor kullanmış ama olsun sonuç olarak hakkım olanı aldım mı aldım. Daha öncekiler işe yaramadığına göre bu sefer baya güzel cinnet geçirdim anlaşılan şuan benden mutlusu yok size tarif edemem iyiki buraya konusunu açtım ve siz iyiki git evi başına yık dediniz bundan sonra her sorunum için sizden destek alacağım çok teşekkür ederim yardımcı olanlara allah ayağınıza taş değdirmesin bir senelik derdimin dermanı oldunuz. Artık arabamı üzerime alınca bir süre daha burada kalıp iş bakmayı düşünüyorum yarın eve gidip eşyalarımı toplayacağım umrumda değil annem denen kadından da abim denen hak yiyici düşmandan da kurtuldum ya, Rabbim kimsenin karşısına böylelerini çıkarmasın inşallah. Gelişmeleri haber edeceğim tekrardan
nasil geçineceksin peki?
babanın maaşının bir kısmı da senin değil mi? Kartını falan al hakkını evde bırakma.
yerinde de olsam birdaha annemle de görüşmezdim bilmiyorum, 3 5 seneye abin bakmıyor bana kızım diye yanına gelir diye dusunuyorum niyeyse

Back
X