- Konu Sahibi ayseguleoglu
- #201
Konu çok gerçek dışı .Son durumu şimdi okudum .
Bir gün bile kullanmama izin vermeyen abin üzerine nasıl geçirir arabayı anlayamadım ?
Önce orta halli araba dedi . Sonra 90 bin TL araba oldu . Önce abim adına kredi çektik yazdı. Sonra 50 bin birikim 40 bin babamdan kalan miras dedi .
Abisi esrar kullanıyor . Şiddet uyguluyor .Annesi ile yüzünün morlukları geçmeden dışarı koymuyorlar . Ama annesi emekli eczacı .Bu kiz, bağırıyor çağırıyor . Komsular polisi aramıyor . Sonra bir bayan böyle bir şey olursa buraya yaz dedi. Aklına geldi . Telefon , tabletimi aldılar dedi .
Abisi madde kullanıcısı , çok iyi işi var . Dolgun maaşı var. Herkes tarafından seviliyor . Kimse bana inanmaz abime inanır diyor.
Herşeyin önünü kapadı . Abim , asar da keser de . Bu monteli tv ünitesini fırlattı . Abisi , annesi odaya saklandı . Seni yanlız bırakmam dışarıya çalışmaya ben de peşinden gelen diyen abi kızımızı kovdu . Kendi ayakları üstünde duracakmış.