Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim doktorun neden aptt kan tahlili istemiyor ya ondaki pıhtılaşma durumuna göre doz ayarlaması yeniden düzenleniyor benim duruma göre 5000 den 10000 ne çıktı cumartesi yeniden doz ayarlanacak

canım beta hcg ye bakılacak ama neden bu kadar geç verdiklerini de anlmadım üstelik kendi laboratuarı olan bir yere gittim ama ayrıca sabah ilk özel yaptırayım dedim fiyat olarak başka yerlerin 2 katı acaba hani ayrıntılı olayı var ya bu kanda gebelikte gülüşün tahlilide konuşmuştuk ondan mı yapıyorlar ki bilmiyorumkismile neyse geç olsun güç olmasın nasılsa öğrenicez bişey kalmadı

selam kızlar ben geldim....
herkesin keyifler iyi gibi..
feryad canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...bugün kutlama yapalım artık....

CANALARIM BEN GELDıM FERYAD CNM GEÇ OLSUN TEMıZ OLSUN YAAAAAA BOŞVER ıı SONUÇ ALALAIMDA GERıSı ÖENEMLı DıııL VARSIN GEÇ OLSUN KISSSSLAR BUGÜN ÇOK YOĞUNUM AMA 5 TE FERYAD ıÇıN GERı GELıCEM KUTLAMALARA KATILICAM HEPıNıZı ÖPÜYORUM KOCAMAN KOCAMAN opuyorumnanaktan

Canım benim tabiki sen yinede olumsuz sonucada hazırla kendini ama inanki içimden bişey oldu demek istiyor. bu belirtilerin bana hamişlik belirtisi gibi geliyor. oğluşumla sana dua ediyoruz teyzesi yüzünde kocaman bir gülümsemeyle gel bize inşallah : ):Saruboceq:

eeeee kutlama organizasyonunu kim yapıyor bakalım halay başı kim :teytey:

slm kızlarrr

feryadcım ah ne güzel bak hepimiz tek yürek olduk burda senin için dua ediyorum inşallah hayırlı haberlerini alırız kaydirigubbakcemile5

baharcım sana birşey sorsam sen hamilelik öncesi neler kullanmıştın geçmişe baktım yazdıysan diye ama bulamadım birde namık demire ulaşmak zor oluyormu senin için bir problem falan olduğunda

baharcım sana birşey sorsam sen hamilelik öncesi neler kullanmıştın geçmişe baktım yazdıysan diye ama bulamadım birde namık demire ulaşmak zor oluyormu senin için bir problem falan olduğunda

canım hamişlik öncesi bol spor yaptım bunun dışında bir ilaç dahi almıyordum desem inanırmısın. diğerlerinde hep ilaçlarımı üç ay önceden alırdım ama bu kez hiç hamişliği düşünmüyordum önümüzdeki temmuz ayına kadar. spor salonuna yazılmıştım bol bol yüzüyordum, spor yapıyordum. ilk ayı hamiş kalmışım hemde kendiliğinden. ve bunuda adetim 10 gün geçtikten sonra öğrendim. iğnelerede 11 - 12 gün sonra başladım. diğerlerinde adetim geçmeden test yaptırıp öğrenmiştim ve iğnelere hemen başlardım. canım rahat olmak stressiz olmak ilk şart tabiki diğer önlemleride mutlaka al derim ama en iyi ilaç no stres canım. işte böyle. namık demir konusuna gelince. canım efet hemen ulaşamıyorsun cep telefonu yok. ama sekreterini aradığında mutlaka hemen sana dönüyor ya kendisi ya sekreteri. dedim ya ben çok rahatım bu hamişliğimde olumsuz hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum. bu yüzdende dr u çok sık aramıyorum. çok şükür aramayı gerektirecek çok büyük problemim olmadı. bir kez aradım o da ilk haftalarda kanamam olmuştu hemen çağırdı.

dayanamadım geldim bir bakiim dedim
ütüm bitti nihayet :lepi:.....evde süpürüldü.....şimdi sırada banyo,tuvaletler,toz alma ve yerleri silme işlemi kaldı.... sonrada bıcı bıcı yapıcam

bahar dediğin gibi şans belkide,kısmet....innohepin etken madde dozu daha yüksek ama IU değeri var ya,ayyyyyyyy bende sabırsızlanmaya başladım,göbekten iğne olasım geldiiiiihihoyyyt

1-bahar çelik
2-meldal
3-emine
4-guzin
kızlar buluşma 12 haziran mı?

efet canım sende baya toparlanmış olursun bu arada

bahar dediğin gibi şans belkide,kısmet....innohepin etken madde dozu daha yüksek ama IU değeri var ya,ayyyyyyyy bende sabırsızlanmaya başladım,göbekten iğne olasım geldiiiiihihoyyyt

dendenim sana en büyük bedduam en kısa zamanda iğnelerine başla inşallah emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…