Arkadaşlar bana doktorum claxsan 02 folbiol vitamin ve coraspirin 100 verdi gebelik ilerleyince artıracak zannediyordum ama kapıda ki diğer hastalara sordum artırmıyormuş benim 7 aylık olunca gebeliklerim bebek yaşamıyor ve 04 claxsan kullanmıştım doktorlar iğne dozu az gelmiş demişti.Şimdiki doktorum daha az verdi karaciğer yorulmuyacakmış yorulunca iğneyi hiç almıyomuş off ya kararsız kaldım doktor seçiminde 0.2 kullanan varmı
Aysude saat 5'te ne sonucu veriyorlar ki b-hcg bakılmıyor mu?????Allah'ım hayırlısı olsun inş.
kıslar hepimiz Feryad için güzel şeyler düşünelim,düşünce gücü ile istediğimiz sonuca ulşabiliriz ben inanıyorum........
selam kızlar ben geldim....
herkesin keyifler iyi gibi..
feryad canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...bugün kutlama yapalım artık....
kızlar gittim tahlilimi verdim sonucum saat 4-5 gibi çıkacak ama sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibiyim diğerlerinde lekelenme yaşamadım o nedenle bana normal değilmiş gibi geliyor ama bugün güzel haber verip sizleri de sevindirmeyi çok isterim tabi :) hayırlısı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonuç her ne ise hakkımda hayırlı olanın o olduğuna inanıyorum Rabbim sonuçta bizi bizden daha çok düşünüyor öyle değil mi?
CANALARIM BEN GELDİM FERYAD CNM GEÇ OLSUN TEMİZ OLSUN YAAAAAA BOŞVER İİ SONUÇ ALALAIMDA GERİSİ ÖENEMLİ DİİİL VARSIN GEÇ OLSUN KISSSSLAR BUGÜN ÇOK YOĞUNUM AMA 5 TE FERYAD İÇİN GERİ GELİCEM KUTLAMALARA KATILICAM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KOCAMAN KOCAMAN opuyorumnanaktan
HELE Bİ GÜZEL HABERLERİ ALALIM BEN TAM TAKIM GELİŞYOM MENDİLİM FOKLOR KIYAFETİM DAVULUM :dance:
merhaba canım şimdilik iyi bakalım perşembe günü doktordan sonra daha da iyi olrum inş.
sen nerede kan verdin öyle?a.s.
kızlarrrrr eski işyerime geri dönme durumu çıktı çok heyecanlıyım inşallah geri dönebilirimmmmm..........
baharcım sana birşey sorsam sen hamilelik öncesi neler kullanmıştın geçmişe baktım yazdıysan diye ama bulamadım birde namık demire ulaşmak zor oluyormu senin için bir problem falan olduğunda
1-bahar çelik
2-meldal
3-emine
4-guzin
kızlar buluşma 12 haziran mı?
bahar dediğin gibi şans belkide,kısmet....innohepin etken madde dozu daha yüksek ama IU değeri var ya,ayyyyyyyy bende sabırsızlanmaya başladım,göbekten iğne olasım geldiiiiihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?