canım asiviral diye uçuk ilacı var onu kullanıyorum ama iş yerinde pek hoş olmuyor karizma çiziliyor sengözlerimebaksanab
ayyy kızzz biz çürük çıkmışız çürüüüüükkkk :roflol:
aaa niye tatlım yaaa iğneyi kola mı yapıyosun yoksa başka bişi mi oldu
canım yaa valla tetanozdan nasılda ağrıyo telefonu kaldıramıyorum yazamıyorum bile doğru düzgün buraya uuff oldum -tatlicadiarzu-
ağlamak güzeldir süzülürken yaşlar gözündenwalla bugün gevezeliğim üzerimde sanırım,dün annem gelince dayanamadım ağladım,onuda üzdüm,doğumuma yaklaşık 2 hafta kalmıştı,düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor yine bu aralar çıldıracak gibi oluyorum,annemi görüncede şımardım sanırım......kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar bana doktorum claxsan 02 folbiol vitamin ve coraspirin 100 verdi gebelik ilerleyince artıracak zannediyordum ama kapıda ki diğer hastalara sordum artırmıyormuş benim 7 aylık olunca gebeliklerim bebek yaşamıyor ve 04 claxsan kullanmıştım doktorlar iğne dozu az gelmiş demişti.Şimdiki doktorum daha az verdi karaciğer yorulmuyacakmış yorulunca iğneyi hiç almıyomuş off ya kararsız kaldım doktor seçiminde 0.2 kullanan varmı
oyoyyyyy uffff olmuş yazık sanaaaa olumunekankayizsmilecanım yaa valla tetanozdan nasılda ağrıyo telefonu kaldıramıyorum yazamıyorum bile doğru düzgün buraya uuff oldum -tatlicadiarzu-
hadi bakalım canım hayırlısı olsun
hayatım hepimiz merak ediyoruz ama sanki onun bize geri dönüş yapması daha sağlıklı olur gibi geliyor :uhm:Allah'ım sabır taşı olduk her birimiz walla.....
:mymeka: bu kendimeydiii ayyyyy unuttummm ben kiii
aaaaa delimi ne ? kız nieye kendi kendini dövüyon seeenn. :)
kıslar bu arada 3 gündür bitiremediğim ütüm var,herkes sabah erken kalkar işini yapar,ben kalkıp kitap okuyup bilgisayar açıyorum,evin temizlik zamanıda geldi,ev ağlıyor,Kocaeli ağlıyor,ben ağlıyoooooooorrrrrrrr.....senağlama -tatlicadiarzu-
benimde evimde 3 gündür taht kurup baht süren ütülerim beni beklemekteler. ama ben her akşam onları görmezlikten gelip orda yoklarmış gibi davranıyorum. kaydirigubbakcemile3
eşimde takılıyor bana garantiden değişimin var mı senin diye :roflol:
garanti süresi doldu şekerim. yedek parçalarım a yok bu şekilde idare edeceksin artık deseydin.
canım öncelikle geçmiş olsun....ben gebeliğimde 0,4 clexan kullanmıştım 20.haftada bebeğimin kalbi durmuştu,doktorlar bundan sonraki gebeliğimde 0,45 lik innohep kullanacağımı 12.ve 16.haftalarda bebeğe giden kan akışının kontrolüne göre gerek olursa iğne dozunda değişiklik yapılabileceğini söylediler....yani daha sıkı takip edileceğim.......bence bulunduğun şehirde bu konudaki en iyi doktor kimse ona git....içinde rahat etsin....sağlıcakla bebeğini kucağına almanı diliyorum.....
dendencim bende 0,45 lik innohep kullanıyorum şimdilik bir problem yok ve inşallah bundan sonrada olmaz.
canım ben daha önce iğne kullanmadım ama hamile kalınca drum hematologla beraber yürüteceklerini söylemişti sen hematoloğa gidiyor musunArkadaşlar bana doktorum claxsan 02 folbiol vitamin ve coraspirin 100 verdi gebelik ilerleyince artıracak zannediyordum ama kapıda ki diğer hastalara sordum artırmıyormuş benim 7 aylık olunca gebeliklerim bebek yaşamıyor ve 04 claxsan kullanmıştım doktorlar iğne dozu az gelmiş demişti.Şimdiki doktorum daha az verdi karaciğer yorulmuyacakmış yorulunca iğneyi hiç almıyomuş off ya kararsız kaldım doktor seçiminde 0.2 kullanan varmı
baharçelik geçmiş olsun canım.....bende yaptırdım tetanoz aşısı ama o kadar ağrım olmadı....2.aşıda ağrıdı ama 2 gün sürmüştü,çabucak geçer inş. canım
oyoyyyyy uffff olmuş yazık sanaaaa olumunekankayizsmile
kafamçokkarıştı
mesaj gönderdi 5 de çıkcakmış sonucu hadi hayırlısıı....
hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle gelir
dendencim bende 0,45 lik innohep kullanıyorum şimdilik bir problem yok ve inşallah bundan sonrada olmaz.
olmaz canım olmaz seninde doğum hikayeni okumamıza fazla birşey kalmadı.....bakalım bende bir dahaki sefere innohep kullanacağım,aslında aynı ilaçlar ama innohep ile daha çok olumlu sonuç alınıyormuş,artık doktorların yalancısıyım bende,Ankaradaki genetik uzmanı hiçbir fark yok diyor..........Allah'a dua edip yeni bir maceraya atılacağım......
Feryad canım bende Clex.0,4 kullanmıştım ve bende de lekelenme ve hatta hafifde kanama olmuştu,doktorum bu ilaçları kullanan hastaların çoğunda buna rastladıklarını ama ilaçları kesmenin kanamayı durdursada bebek için olumsuz etki yaratacağını söylemişti,sonrada birdaha tekrarlamamıştı zaten.......canım hakkındna hayırlısı olsun..
Büşra inş. test sonucun iyi çıkar ama bu testlere fazla güvenmeyin canım......
hadi bakalım canım hayırlısı olsun
hayatım hepimiz merak ediyoruz ama sanki onun bize geri dönüş yapması daha sağlıklı olur gibi geliyor :uhm:Allah'ım sabır taşı olduk her birimiz walla.....
walla bugün gevezeliğim üzerimde sanırım,dün annem gelince dayanamadım ağladım,onuda üzdüm,doğumuma yaklaşık 2 hafta kalmıştı,düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor yine bu aralar çıldıracak gibi oluyorum,annemi görüncede şımardım sanırım......kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?