Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

walla bugün gevezeliğim üzerimde sanırım,dün annem gelince dayanamadım ağladım,onuda üzdüm,doğumuma yaklaşık 2 hafta kalmıştı,düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor yine bu aralar çıldıracak gibi oluyorum,annemi görüncede şımardım sanırım......kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar bana doktorum claxsan 02 folbiol vitamin ve coraspirin 100 verdi gebelik ilerleyince artıracak zannediyordum ama kapıda ki diğer hastalara sordum artırmıyormuş benim 7 aylık olunca gebeliklerim bebek yaşamıyor ve 04 claxsan kullanmıştım doktorlar iğne dozu az gelmiş demişti.Şimdiki doktorum daha az verdi karaciğer yorulmuyacakmış yorulunca iğneyi hiç almıyomuş off ya kararsız kaldım doktor seçiminde 0.2 kullanan varmı

ağlamak güzeldir süzülürken yaşlar gözünden
sakııınnn utanmaa...
çok severim bu şarkıyı üzülme tatlım kendine zarar vermediğin sürece ağlamak iyi gelir insana rahatlarsın
anneler zaten bugünler için var canım sen iyi olduğun sürece o da bu sıkıntıları unutuuuuurr gider
düşünmek istemesende bu yaşanılan şey senin bizim parçamız unutamayız atamayız sadece küllerinir yüreğimizin bir köşeceğinde durur arada depreşipte seni böyle ağlattığı için sakın üzülme nihayetinde insanız :teselli:

canım öncelikle geçmiş olsun....ben gebeliğimde 0,4 clexan kullanmıştım 20.haftada bebeğimin kalbi durmuştu,doktorlar bundan sonraki gebeliğimde 0,45 lik innohep kullanacağımı 12.ve 16.haftalarda bebeğe giden kan akışının kontrolüne göre gerek olursa iğne dozunda değişiklik yapılabileceğini söylediler....yani daha sıkı takip edileceğim.......bence bulunduğun şehirde bu konudaki en iyi doktor kimse ona git....içinde rahat etsin....sağlıcakla bebeğini kucağına almanı diliyorum.....

baharçelik geçmiş olsun canım.....bende yaptırdım tetanoz aşısı ama o kadar ağrım olmadı....2.aşıda ağrıdı ama 2 gün sürmüştü,çabucak geçer inş. canım

hadi bakalım canım hayırlısı olsun

hayatım hepimiz merak ediyoruz ama sanki onun bize geri dönüş yapması daha sağlıklı olur gibi geliyor :uhm:Allah'ım sabır taşı olduk her birimiz walla.....

mesaj gönderdi 5 de çıkcakmış sonucu hadi hayırlısıı....

canım ben daha önce iğne kullanmadım ama hamile kalınca drum hematologla beraber yürüteceklerini söylemişti sen hematoloğa gidiyor musun

baharçelik geçmiş olsun canım.....bende yaptırdım tetanoz aşısı ama o kadar ağrım olmadı....2.aşıda ağrıdı ama 2 gün sürmüştü,çabucak geçer inş. canım

saol canım valla sanki külçe takmışlar koluma canım yaa.

dendencim bende 0,45 lik innohep kullanıyorum şimdilik bir problem yok ve inşallah bundan sonrada olmaz.

olmaz canım olmaz seninde doğum hikayeni okumamıza fazla birşey kalmadı.....bakalım bende bir dahaki sefere innohep kullanacağım,aslında aynı ilaçlar ama innohep ile daha çok olumlu sonuç alınıyormuş,artık doktorların yalancısıyım bende,Ankaradaki genetik uzmanı hiçbir fark yok diyor..........Allah'a dua edip yeni bir maceraya atılacağım......

Aysude saat 5'te ne sonucu veriyorlar ki b-hcg bakılmıyor mu?????Allah'ım hayırlısı olsun inş.
kıslar hepimiz Feryad için güzel şeyler düşünelim,düşünce gücü ile istediğimiz sonuca ulşabiliriz ben inanıyorum........

canım banada nazlı söylemişti forumdan onunda şimdi oğlu var o innohep kullanmıştı. innohepde gebelikte kullanımı sakıncalı değildir. diye belirtiyor. gerçi hepsinin içeriği dediğin gibi aynı ama. şans belkide .

inşallah bugün çooookkk güzel haber alırız ve bu haber sağlıkla kucağına almasıyla devam eder
bende yemeğe gitcem ama çabuk dönerim nede olsa karavana yiyoruz cokacimcoook

kızlar gittim tahlilimi verdim sonucum saat 4-5 gibi çıkacak ama sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibiyim diğerlerinde lekelenme yaşamadım o nedenle bana normal değilmiş gibi geliyor ama bugün güzel haber verip sizleri de sevindirmeyi çok isterim tabi :) hayırlısı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonuç her ne ise hakkımda hayırlı olanın o olduğuna inanıyorum Rabbim sonuçta bizi bizden daha çok düşünüyor öyle değil mi?

hadi bakalım canım hayırlısı olsun

hayatım hepimiz merak ediyoruz ama sanki onun bize geri dönüş yapması daha sağlıklı olur gibi geliyor :uhm:Allah'ım sabır taşı olduk her birimiz walla.....

ben sizleri çok seviyorum ya sanki ailemden birisiniz var ya ama ilk fırsatta haber veririm size merak etmeyin kuzularım benim opuyorumnanaktan

şımarmak hakkın gülüm insan kendini rahat hissettiği insanın yanında durmaıyor güçlü kimliğini unutup boşalıveriyor ki annenin yanında ağlaman da çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…