efet canım sende baya toparlanmış olursun bu arada
dendenim sana en büyük bedduam en kısa zamanda iğnelerine başla inşallah emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah razı olsun baharım bundan güzel beddua mı olurrrrrrr.........hemen tutsun hemenolumunekankayizsmile
baharçelik doğumuda kentte mi yapmayı düşünüyorsun hayırlısıyla?şimdi kaç haftalıksın
canım hamişlik öncesi bol spor yaptım bunun dışında bir ilaç dahi almıyordum desem inanırmısın. diğerlerinde hep ilaçlarımı üç ay önceden alırdım ama bu kez hiç hamişliği düşünmüyordum önümüzdeki temmuz ayına kadar. spor salonuna yazılmıştım bol bol yüzüyordum, spor yapıyordum. ilk ayı hamiş kalmışım hemde kendiliğinden. ve bunuda adetim 10 gün geçtikten sonra öğrendim. iğnelerede 11 - 12 gün sonra başladım. diğerlerinde adetim geçmeden test yaptırıp öğrenmiştim ve iğnelere hemen başlardım. canım rahat olmak stressiz olmak ilk şart tabiki diğer önlemleride mutlaka al derim ama en iyi ilaç no stres canım. işte böyle. namık demir konusuna gelince. canım efet hemen ulaşamıyorsun cep telefonu yok. ama sekreterini aradığında mutlaka hemen sana dönüyor ya kendisi ya sekreteri. dedim ya ben çok rahatım bu hamişliğimde olumsuz hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum. bu yüzdende dr u çok sık aramıyorum. çok şükür aramayı gerektirecek çok büyük problemim olmadı. bir kez aradım o da ilk haftalarda kanamam olmuştu hemen çağırdı.
bahar peki namık bey oraya mı gelecek?benim doktorumda orada yaptııyormuş
ah cnm ya ne güzel allah nazardan saklasın gönlünün muradını versin inşallah(ve hepimize) gerçekten herşeyi oluruna bırakmak gerekiyor sanırım tevekkül etmek
meldal sen nasılsın?
iyiyim cnm ya ne olsun seninde kontrol var yarın dimi nereye gidiyorsun kontrole
yok canım benim ordaki dr um başka iki tarafada gidiyorum şu an
canım bende sana özelden yazmıştım ikisinin birbirinden haberleri varmı?kontrolleri nasıl ayarlıyorsun?
yok canım benim ordaki dr um başka iki tarafada gidiyorum şu an
canım bende sana özelden yazmıştım ikisinin birbirinden haberleri varmı?kontrolleri nasıl ayarlıyorsun?
canım benim kentte gittiğim zaten riskli gebelik uzmanı şifadaki normal opr. dr onun haberi var kente gittiğimden zaten pek müdahale etmiyor onun verdiği ilaçlar ve iğneler doğrultusunda normal rutin kontrolleri o da yapıyor.
feryad gelmedimi daha kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?