Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay çok şükürrr yoğunluğum bitti sakinledimmmm
bende baharıma katılıyorum inşalllahhhh bian önce iğnelere başlarsında yok beze oldu yok morardı diye yakınırsın naniknanik

baharçelik doğumuda kentte mi yapmayı düşünüyorsun hayırlısıyla?şimdi kaç haftalıksın

anım 21. haftama girdim. 5 ay bitti yani. canım kentte yapmıcam evime çok uzak. hemde gereğinden fazla para istiyorlar. ben şifada yapıcam doğumu bornovada büyük ihtimalle

ah cnm ya ne güzel allah nazardan saklasın gönlünün muradını versin inşallah (ve hepimize) gerçekten herşeyi oluruna bırakmak gerekiyor sanırım tevekkül etmek

bahar peki namık bey oraya mı gelecek?benim doktorumda orada yaptııyormuş

yok canım benim ordaki dr um başka iki tarafada gidiyorum şu an

ah cnm ya ne güzel allah nazardan saklasın gönlünün muradını versin inşallah (ve hepimize) gerçekten herşeyi oluruna bırakmak gerekiyor sanırım tevekkül etmek

amin canım saol en kısa zamanda sizlerede nasip olsun inşallah

Feryaddddddddddddd hadı cnm allah ım ne olursun yarabbım dularımızı kabul eyle feryad kardeŞımızınde yumurtasına can ver yarabbı

Selam kızlar.. tüm gün aklımda feryad vardı ama iş yerinde net yok( ne salakça değilmi) alsanaalsanasmile ama eve gelir gelmez hemen pcaçtım baktım ama haber yok malesef neyse haber bekliyorum .. bu arada bende güzel halay çekerim ha hele bir güzel haberlerimiz gelsin bakın görün opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…